Προς το περιεχόμενο

USB θύρες πρόβλημα

PotirasK.O

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απαντησα παραπάνω.

οταν πηγαίνω στη διαχείριση συσκευων μου εμφανιζει πως οι Usb δουλεύουν κανονικα!

οκ

δοκιμασε οτι σου ειπε ο washcloud

και αν δεν παιξει αμεσως δοκιμασε με linux live cd

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικά κατά την άποψή μου λίγο δύσκολα να φταίει το λογισμικό, μπορεί οι 2 θίρες να είναι κάπως ελαττωματικές ή η σύνδεση που κάνει να είναι απο τα καινούρια usb που είναι μια καρτούλα λεπτή αι δεν γαντζώνει καλά

εγώ μια χαρά χαλαρός είμαι, μην παρεξηγείσε για αυτό που είπα. όπως είπε και ο washcloud η ζέστη φταίει

Δημοσ.
Κόψε λίγο και 'συ τη φράντζα όμως

ότι και να κόψω αυτή η ζέστη στην Σαλονίκη δεν παλεύετε, ιδικά τα μεσημέρια σάουνα κάνουμε

Δημοσ.

πηγα διαχειριση συσκευων , απεγκατεστησα τον οδηγο , εκανα επανεκινηση και παλι τα ιδια!!!!

κανενας αλλος τροπος για να μην καθομαι να καιω cd με linux δεν υπαρχει??

Δημοσ.

To linux cd θα σου εξασφαλίσει τη σιγουριά αν είναι ή όχι ζήτημα hardware πάντως.

Στη θέση σου (αφού τα απλά/γρήγορα τσεκαρίσματα δεν), αυτό θα έκανα ως επόμενο βήμα

* ε όπως και να το 'κάνεις, isay, ψάχτο/βρέστο/κατέβαστο/κάφτο (κι άμα ξέρεις να καις ISO, οκ)/άλλαξε το boot order απ' το ΒΙΟS....

Κι ΑΝ έχεις δισκάκι.

Βέβαια, μένει μετά, και είναι ένα καλό εργαλείο για οποιαδήποτε άλλη επόμενη φορά...

Δημοσ.

washcloud τα παραλες

Είναι ευκολο να βρεθεί.

Αφου καταφερε το device manager, ξερει να κάψει το iso

και το boot order είναι (συνηθως) το f12

Μόνο και να το εχεις σαν εργαλειο αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.
Lol .............αφού λέει ότι δεν του λειτουργούν οι usb....που θα το βάλει το flash-άκι?? :-D

το μεσαίο λέει ότι δουλεύει, μήπως το μεσαίο που δουλεύει μόνο υπονοεί τίποτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
λοιπον οταν βάζω το ποντίκι μονο στην μεσαία θύρα τότε κάποιες φορές δουλευει.

στις αλλες δύο θύρες οταν το βάζω δεν δουλεύει

Αυτά τα μεσαία..είναι πoλύ ύποπτα :-D

Δημοσ.

μάλλον λόγο ηλικίας πρέπει να έχει πάθει στείρωση και το μεσαίο να δουλεύει κάπου κάπου. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Lol .............αφού λέει ότι δεν του λειτουργούν οι usb....που θα το βάλει το flash-άκι?? :-D

αν δεν μπουταρει απο τις αλλες 2 τοτε θα εχουν hardware problem

αρα απλος να δοκιμασει να bootαρει στις αλλες 2..

αν δουλεψουν ειναι software problem

αν οχι κλαψτα χαραλαμπε...

(απλος δεν θα χρειαστει να τρεξει τα linux...)

Δημοσ.
αν δεν μπουταρει απο τις αλλες 2 τοτε θα εχουν hardware problem

αρα απλος να δοκιμασει να bootαρει στις αλλες 2..

αν δουλεψουν ειναι software problem

αν οχι κλαψτα χαραλαμπε...

(απλος δεν θα χρειαστει να τρεξει τα linux...)

συμφωνώ, άς δοκιμάσει να bootαρη το flashάκη απο της θύρες που δεν δουλέψουν και άμα δεν δουλέψει τότε έχει πάθει στείρωση όπως είπα :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...