Προς το περιεχόμενο

Visual Basic

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !!

Έχω μία ερώτηση .. φτιάχνω ένα πρόγραμμα και θέλω ότι γράφει στο textbox κάποιος .. όταν πατάει ένα κουμπί που θα λέει save να το αποθηκεύει στον υπολογιστή του με μορφή .txt - απλού κειμένου. υπάρχει κάποιος κώδικα γι' αυτό ;? αα και για να ανοίγει κάποιος ένα αρχείο και να το επεξεργάζεται πάλι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

ε δεν έχει νόημα να σου απαντήσει κάποιος, υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο νετ που δείχνοθν πως να αποθηκεύεις ένα string σε ένα αρχείο

Δημοσ.

αν μου εξηγήσεις γιατί η γεννέα του ίντερνετ και της τεχνολογίας δεν μπορεί να κάνει μια αναζήτηση στο google υπόσχομαι να απαντήσω την ερωτησή σου.

Δημοσ.
Καλησπέρα !!

Έχω μία ερώτηση .. φτιάχνω ένα πρόγραμμα και θέλω ότι γράφει στο textbox κάποιος .. όταν πατάει ένα κουμπί που θα λέει save να το αποθηκεύει στον υπολογιστή του με μορφή .txt - απλού κειμένου. υπάρχει κάποιος κώδικα γι' αυτό ;? αα και για να ανοίγει κάποιος ένα αρχείο και να το επεξεργάζεται πάλι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αυτό που χρειάζεσαι είναι file stream writer και πιθανόν stream reader για να το διαβάσεις. Από εκεί και μετά τί ενοείς λέγοντας επεξεργασία;;;

Δημοσ.

να μπορεί πατώντας το ανάλογο κουμπί open file να ανοίγει όποιο αρχείο θέλει και να μεταφέρετε το κείμενο στο text box για να το διορθώσει

Δημοσ.

Ελπίζωντας χρησιμοποιείς .ΝΕΤ, χρειάζεσαι :

ένα κουμπί που θα ανοίγει το OpenFileLocator,

streamreader για να διαβάσεις το αρχείο,

textbox ή label για να τυπώσεις τα δεδομένα του streamreader.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...