Skylined Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 με την εταιρία Orange (UK) κόστιζει 15 λίρες το μήνα συν 150 λίρες που έδωσα για το HTC Desire και περιλαμβάνει: 600 λεπτά ομιλίας απεριόριστο χρόνο σε σταθερά απεριόριστο χρόνο σ' ένα νούμερο της επιλογής μου απεριόριστη πλοήγηση στο διαδίκτυο (3G) με απεριόριστο κατέβασμα δεδομένων προσφορά "cinema Wednesdays" με δύο εισητήρια στην τιμή του ενός Μπορούσα να πάρω δωρεάν τη συσκευή, αλλά δεν ήθελα 24μηνο συμβόλαιο ή να πληρώνω περισσότερα το μήνα. Με την Orange είμαι 3-3.5 χρόνια. 1 λίρα=1.2 ευρώ
nick#18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δε θα το ελεγα μιας και στην Ελλαδα δεν εχουμε orange.... Πιο πολυ μαλλον θελει να μας δειξει τι υπαρχει στο εξωτερικο σε σχεση με εμας.... για ολα αυτα πρεπει να πληρωνεις κανενα 90ρι εδω πιστευω...
Skylined Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αυτό θέλω να δείξω και επίσης να πω πώς το κατάφερα.. Πρώτα απ' όλα αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο συμβόλαιό μου με την ίδια εταιρία οπότε έχω μια έκπτωση αλλά και πάλι.. Στην αρχή μου έδωσαν 25 λίρες, 100 λεπτά ομιλίας, απεριόριστο διαδίκτυο, 150 λίρες η συσκευή. Τους ξαναπήρα και αυτή τη φορά μου έδωσαν 22.5 λίρες, 100 λεπτά, απεριόριστο διαδίκτυο, 150 λίρες η συσκευή. Ξανά - 20 λίρες, 300 λεπτά, απεριόριστο διαδίκτυο, 150 λίρες η συσκευή. Τέλος τους τηλεφώνησα για να διακόψω τη σύνδεσή μου και για να μη με χάσουν μου έδωσαν 20 λίρες, 600 λεπτά, απεριόριστο διαδίκτυο, 150 λίρες η συσκευή. Συμφώνησα και μερικές μέρες αργότερα μαθαίνω πως έχω loyalty discount 5 λίρες και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι πάντα κερδίζω όταν ρωτάω 3-4 και βάλε (όσες χρειαστεί) φορές το ίδιο πράγμα και δεν αναφέρομαι μόνο για συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, ο κανόνας ισχύει γενικά. και.. καταξοδεύτηκα πάλι...
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ναι λες κ δεν το ξέρουμε ήδη ότι εδώ μας κλέβουν πάντα.. από κινητά μέχρι ακίνητα.. τζάμπα τα λέτε..
Skylined Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ναι λες κ δεν το ξέρουμε ήδη ότι εδώ μας κλέβουν πάντα.. από κινητά μέχρι ακίνητα.. τζάμπα τα λέτε.. Την επόμενη φορά που θα κάνεις ανανέωση συμβολαίου μπορείς να δοκιμάσεις τα κόλπα και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω ακούσει πως και οι ελληνικές εταιρίες κινητής και διαδικτύου δίνουν προσφορές όταν είναι να χάσουν πελάτη. Και γενικά, όσες περισσότερες φορές ρωτάμε οτιδήποτε, τόσο το καλύτερο. Φαντάσου να είχα πάρει την αρχική προσφορά των 25 λιρών το μήνα με 100 λεπτά γιατί ο πωλητής με διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρει τίποτα καλύτερο για μένα..
katsikoula Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 συγνωμη και ολα αυτα τα λεπτα που σου προσφερει εσυ μπορεις να τα χρησιμοποιησεις στην Ελλαδα??? δλδ θελω να πω πρωτα απο ολα αφου δεν εισαι στην UK δεν συνδεεσαι με καποιο ελληνικο δικτυο που παιζει τον μεσαζωντα (νομιζω λεγεται περιαγωγη)??? εστω και παλι τα απειρα λεπτα ομιλιας προ σταθερα ειναι μονο για σταθερα στην UK ή σε ολο τον κοσμο??? με λιγα λογια επειδη μου αρεσε σαν ιδεα αυτο που κανεις πες μου που σου χρησιμευει εκτος του οτι περνεις πολυ φθηνα συσκευη
katsikoula Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 χρησιμεύει πολύ γιατί είμαι στο UK α για αυτο εισαι κ συνδρομητης! εμεις εδω δηλαδη αποκλειεται να εχουμε παρομοια τυχη ε??? και κατι αλλο (αν και ξερω ηδη την απαντηση), οταν λες απεριοριστα λεπτα εννοεις και πολιτικη ορθης χρησης??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=384492 εμείς δυστηχώς μόνο τέτοια κόλπα μπορούμε να κάνουμε... σόρρυ αν μίλησα πριν λίγο απότομα απλά, είναι σκέτη απογοήτευση τα data plan ατην ελλάδα, αν δεν χρειαζόμουν το ιντερνετ θα το είχα καρτοκινητό με 10ευρώ το μήνα (όπως δηλαδή ήμουν πριν το iphone) .. πχ το cu σου δίνει 1500λεπτά κ 1500σμσ προς cu κ 14' κλήσεις προς 3ους με 5ευρώ ανανέωση.
Skylined Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 οταν λες απεριοριστα λεπτα εννοεις και πολιτικη ορθης χρησης??? Μόλις πηρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι όντως έχω fair use policy στα 3000 λεπτά το μήνα. Καλά ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω όλα. εδω δηλαδη αποκλειεται να εχουμε παρομοια τυχη ε??? "Κανονικά" έπρεπε να είχα πάρει ένα χάλια ως μέτριο συμβόλαιο αλλά επέμεινα μέχρι να μου πουν αυτό που ήθελα να ακούσω. Δοκιμάστε και εσείς στην Ελλάδα και πείτε μου τα αποτελέσματα. Μπορεί να βγει κάτι καλό ---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ---------- τώρα ίσως να εκνευριστείς gs20309... η orange δίνει το απεριόριστο διαδίκτυο με 5 λίρες το μήνα επιπλέον ---------- Προσθήκη στις 19:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:00 ---------- πχ το cu σου δίνει 1500λεπτά κ 1500σμσ προς cu κ 14' κλήσεις προς 3ους με 5ευρώ ανανέωση. καλό...
gs20309 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 τώρα ίσως να εκνευριστείς gs20309... η orange δίνει το απεριόριστο διαδίκτυο με 5 λίρες το μήνα επιπλέον Αουτσσσ........
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 και εγώ χθες έκανα τα μπανακια μου κάτω από τον καταγάλανο ουρανό. Θα προτιμήσω αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.