_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Κορεάτικη τηλεόραση...η Εθνική έχασε από τους κορεάτες.. omg
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μήπως κάποιος γνωρίζει το email του Service για περιοχή Αγία Παρασκευή? Μου είπε κάτι σε [email protected] ή [email protected] κάτι τέτοιο, αλλά κανένα από τα δύο δεν είναι, οπότε μάλλον άκουσα λάθος. Γνωρίζετε κάτι? ---------- Προσθήκη στις 12:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:24 ---------- Το βρήκα τελικά http://www.samsung.com/gr/support/repairlocation/serviceLocator.do?group=&type=&subtype=&model_nm=LE40M86BD&dType=D&mType=UM&vType=R&prd_ia_cd=02010100&acc_ia_fl=&disp_nm=LE40M86BD&menu=repairlocation alfaelec ήταν. ---------- Προσθήκη στις 20:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:37 ---------- Ευτυχώς παιδιά, υπάρχει τελικά λίγη ανθρωπιά. Μετά το email που έστειλα στη PrimeTelecom, σήμερα Δευτέρα με πήρε τηλέφωνο ένας ευγενέστατος κύριος και μου είπε ότι δεν είναι πρόβλημα η μία μέρα εκτός εγγύησης. Μου έδωσε το τηλέφωνο του πιο κοντινού μου Service. Πήρα και πάλι με πολύ ευγένεια η κοπέλα στο τηλέφωνο με εξυπηρέτησε τέλεια. Στη συνέχεια με πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος του Service και μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση μου, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν την αναλαμβάνουν επειδή δεν τη βλέπουν στη λίστα με τις TVs που εισάγει ο Fourlis και ότι μάλλον είναι κάποια άλλη εισαγωγή. Του είπα ότι έχω το χαρτάκι το οποίο λέει Fourlis εγγύηση 2 ετών, το σκάναρα το έστειλα και με πήρε τηλέφωνο πάλι πολύ ευγενικά και μου είπε ότι από τη στιγμή που έχω το χαρτί αυτό, είναι υποχρεωμένοι να μου τη φτιάξουν. Σήμερα κιόλας τη πήγα και από εκεί και περιμένω εξελίξεις. Φυσικά ζήτησα 1000 ευχαριστώ! +1 Στο δίκτυο του Fourlis -1 Στο γ@μ@e-shop που η σουσουράδα η υπάλληλος, λες και μίλαγε στα @@ της, μου επαναλάμβανε συνεχώς ότι είμαι μία μέρα εκτός εγγύσης! Ότι χειρότερο της εύχομαι! Και μη πει κανείς είναι μία απλή υπάλληλος, είναι μία απλή που%^&*α.
alex_000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ευτυχως σιγα μια μερα και μαλακιες, λες και θα τους κοστιζε τιποτα αν γραφανε οτι τους την πηγες μια μερα πριν. Ασε που ηταν Πσκ πριν και μπορουσες να πεις οτι ειχε χαλασει σαββατο αλλα δεν μπορουσες να την πας γιατι ηταν κλειστα. α ακυρο ειδα οτι σαββατο χαλασε οντως
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μίλησα με το Service το Σάββατο που μας πέρασε, δηλαδή μία εβδομάδα αφού την παρέλαβαν. Μου είπαν ότι έχουν παραγγείλει ανταλλακτικό και συγκεκριμένα θα γίνει αλλαγή μητρικής πλακέτας. Ελπίζω να μου βάλουν για i7
BritGreek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Κορεάτικη τηλεόραση...η Εθνική έχασε από τους κορεάτες..omg Made in Slovakia είναι οι περισσότερες Samsung.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Kαι κάποιες Mercedes είναι "made in usa" αλλά δεν τις λέμε <<αμερικάνικες>>. Η δική μου Samsung, πάντως, λέει "made in hungary".
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Σήμερα με ενημέρωσαν ότι τελικά η TV είναι έτοιμη. Δεν έκανε και πάρα πολύ νομίζω. 20 ημέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εγγύηση και τον νόμο. Όπως είπα, έγινε αλλαγή μητρικής πλακέτας, αν και λίγη σημασία έχει. Η ερώτησή μου είναι αν έχω τώρα κάποια επιπλέον εγγύηση για κάποιον καιρό. Αν πλήρωνα κάποια χρήματα για να φτιάξω τη TV αφού δεν θα τη δέχονταν έστω και για μία μέρα, δεν θα έπρεπε κάποιος να μου εγγυηθεί για καλή λειτουργία? Η κοπέλα στο Service μου είπε ότι έχω 6 μήνες για το ανταλλακτικό. Και που ξέρω αν μου χαλάσει ξανά, είναι το ανταλλακτικό ή είναι κάτι άλλο και θέλουν να τα τσεπώσουν. Φυσικά οι άνθρωποι τουλάχιστον δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο, δέχτηκαν τη TV για μία μέρα εκτός εγγύησης, κάτι που το έκαναν επειδή ήθελαν και όχι επειδή ήταν υποχρεωμένοι, αλλά γενικότερα και κάπου αλλού, ίσως υπάρχει δόλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 και εγώ για 6 μήνες στο ανταλλακτικό θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.