Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κινητού απο επιδότηση vodafone.

Meraklis56

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω επιδότηση απο vodafone 260-280 ευρώ.και σκέφτομαι ποιο απο τα κινητά να επιλέξω.

nokia 5230,5800 η το lg gt540.

πρωταρχικός στόχος ειναι να απαλαχθώ απο το menu που έχει πειράξει η vodafone και να μπορει να ξεκλειδωθεί οσο πιο εύκολα γινεται.

επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να μην αξιοποιηθεί η επιδότηση με αγορά κινητού.

τι ΄λετε?

Δημοσ.

Μόνο κινητό μπορείς να πάρεις ή μείωση παγίου.πάρε στην εξυπηρέτηση πελατ'ων 13830 από το κινητό σου.Είναι σχεδόν δωρεάν, για λεπτομέρειες

• Moderators
Δημοσ.

Ποιο κινητο εχεις τωρα?

Εγω θα σου ελεγα 5800. Και ευκολα ξεκλειδωνεται και ευκολα βγαινουν τα χαρακτηριστικα της Βοντα. Επιπλεον ναι, μπορεις να πας Πλαισιο και να παρεις οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.
Εχω επιδότηση απο vodafone 260-280 ευρώ.και σκέφτομαι ποιο απο τα κινητά να επιλέξω.

nokia 5230,5800 η το lg gt540.

πρωταρχικός στόχος ειναι να απαλαχθώ απο το menu που έχει πειράξει η vodafone και να μπορει να ξεκλειδωθεί οσο πιο εύκολα γινεται.

επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να μην αξιοποιηθεί η επιδότηση με αγορά κινητού.

τι ΄λετε?

μπορείς (αν πας σε κουλ κατάστημα) να σου δώσουν κ netbook αρκεί να συμπληρώσεις το υπόλοιπο που μένει ποσό. για αρχή κάνε ένα αίτημα στο 13830 για αύξηση της επιδότησης κ τα ξανάλέμε:P

• Moderators
Δημοσ.
για αρχή κάνε ένα αίτημα στο 13830 για αύξηση της επιδότησης κ τα ξανάλέμε:P

Σωστοτατο! Εψαχνα να βρω το αναλογο θεμα να τον παραπεμψω αλλα μαλλον δεν υπαρχει πια.

Στο Πλαισιο παντως μπορεις να παρεις απο χαρτια μεχρι νετμπουκ ή οτιδηποτε αλλο :-)

Δημοσ.
Σωστοτατο! Εψαχνα να βρω το αναλογο θεμα να τον παραπεμψω αλλα μαλλον δεν υπαρχει πια.

Στο Πλαισιο παντως μπορεις να παρεις απο χαρτια μεχρι νετμπουκ ή οτιδηποτε αλλο :-)

Επίσης αν μετά από το αίτημα στο αυξήσουν μόνο κάνα 30ευρω ξανακαλείς στο 13830 ή στο 1399 (χωρίς χρέωση) και ζητάς να σε συνδέσουν με το τμήμα προσφορών για μεγαλύτερη επιδότηση.. το παίζεις εκεί μάρθα βούρτση (επικαλείσαι τα τεράστια ποσά που πληρώνεις στους λογαριασμού, τις προσφορές που σου κάνουν από κοσμοτέ, την άτιμη την οικονομική κρίση κτλ..) τσούκου τσούκου μπορεί να φτάσεις κ το 350άρι...

φασούλι το φασούλι...

• Moderators
Δημοσ.
Επίσης αν μετά από το αίτημα στο αυξήσουν μόνο κάνα 30ευρω ξανακαλείς στο 13830 ή στο 1399 (χωρίς χρέωση) και ζητάς να σε συνδέσουν με το τμήμα προσφορών για μεγαλύτερη επιδότηση.. τσούκου τσούκου μπορεί να φτάσεις κ το 350άρι...

φασούλι το φασούλι...

Και αν θελεις συν 100 ευρω τουλαχιστον κανεις και μια αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια και μετα σε παιρνουν οι ιδιοι! Εμενα με εφτασαν στα 485 ευρω ετσι. Κριμα που χαθηκε το παλιο θεμα, υπηρχαν πολλες συμβουλες εκει :-D

Δημοσ.
Και αν θελεις συν 100 ευρω τουλαχιστον κανεις και μια αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια και μετα σε παιρνουν οι ιδιοι! Εμενα με εφτασαν στα 485 ευρω ετσι. Κριμα που χαθηκε το παλιο θεμα, υπηρχαν πολλες συμβουλες εκει :-D

:lol::lol::lol::lol: αυτό είναι το τελευταίο χτύπημα!! σωστός!

Δημοσ.

αυτό με το πλαίσιο δε το ξερα,και χίλια ευχαριστώ που μου το πατε!

αυτην την στιγμή έχω το nokia n78,αλλα δεν μπορώ να το τροποποιήσω όπως θα θελα.

αλλά τώρα που έμαθα οτι μπορώ να πάρω οτιδήποτε θέλω με τα λεφτά της επιδότησης,έχω στην άκρη του μυαλού μου να παρω ενα κινητό της nokia που αντέχει σε νερό και χτυπήματα(το καλοκαίρι ήρθε) και να βάλω έξτρα λεφτά για μια οθόνη!!

ωστόσο αν έχετε να σχολιάσετε/προτείνετε κατι,feel free!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...