thanasis_gt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια .. Θελω να σας ρωτησω αν μπορο να συνδεσω το Netfaster router Με το Router του Οτε το Bautec. O Αδελφος μου εχει στο ισογειο του σπιτιου το router του Οτε και εχει συνδεση ασυρματη . εμενα το δωματιο μου που ειναι στο 3 οροφο δεν μπορω να εχω καλο σημα για να συνδεθω και εγω. Εχω ενα router Netfaster της hol και σκεφτηκα να το βαλω ενδιαμεσα στο σπιτι στο δευτερο οροφο για παραδειγμα , να περνει σημα απο το router του αδελφου μου ( οτε bautec) και στη σινεχεια να μου το αναμεταδιδει το σημα σε εμενα στο τριτο οροφο του σπιτιου. Κατι τετιο μπορει να γινει ?? αν μπορει να γινει τη ρυθμισεις πρεπει να αλαξω στα router ? αν δεν γινετε τη αλλη λυση μου προτινετε ?? θανασης
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αν μπορουσες να ριξεις καλωδιο αναμεσα τους θα γινοταν.απο εκει και περα για να γινει αυτο θα πρεπει το Netfaster να μπορει να παιξει σαν Repeater Που δεν το κοβω να μπορει να παιξει η και τα 2 να μπορουν να παιξουν wds που επισης δεν το κοβω οτι γινεται.αρα ατυχησες.και θες καποιο repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.