Προς το περιεχόμενο

Microsoft visual studio 2010

aisxos18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..προβλημα με το Microsoft visual studio 2010 .Έαν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα εαν μου έστελνε ένα πμ να με ενημερώσει.

(Είμαι φοιτητής και το χρειάζομαι μιας και σπουδάζω προγραμματισμό και ειναι περίοδος εξεταστικής) :-D:-D.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Χμμ Δεν ρωταμε τετοια πραγματα εδω. Δεν εχετε msdnaa στην σχολη σου?

Ξέρω ότι είναι περίεργη η ερώτηση μου...αλλα στην σχολή μου δίνουν το express το οποίο σε εμένα έληξε.θεώρησα ότι είναι ένα καλό forum για να ρωτήσω,ωστόσο εαν θεωρηθεί απαραίτητο ας σβηστεί τι να κάνουμε...

συγνώμη για την πλήρη άγνοια αλλά τι είναι το MSDNAA?

Δημοσ.

Το Express νομίζω πως δεν λήγει ποτέ. Είναι μια free έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες σε σύγκριση με τις άλλες εκδόσεις.

Microsoft® Visual Studio® 2010 Express requires that you register

your evaluation copy within 30 days of installation. Once you've

entered your Registration Key, the product is free. If you are not

sure how to obtain your free Visual Studio 2010 Express

registration key, follow these instructions.

Δημοσ.
Το Express νομίζω πως δεν λήγει ποτέ. Είναι μια free έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες σε σύγκριση με τις άλλες εκδόσεις.

το είχα κατεβάσει απο υπερσύνδεσμο απο το site της σχολής μεσα απο την microsoft και μετά από 15-30 μέρες νομίζω μου ζήταγε serial key για να το ξεκινήσει..μήπως έχω κάνει κάτι λάθος???παρακαλώ μια βοήθεια πέμπτη γράφω και είμαι χαμένος εαν δεν μπορώ να τρέξω ασκήσεις.(δεν είμαι άσχετος φοιτητής..απλώς το είχα ξεχάσει και σήμερα στην επανάληψη μου δεν το είχα)

---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:31 ----------

φίλε μου ευχαριστώ πολύ...

να είστε καλά..μου ανοίξατε τα μάτια..θα το ξανάκατεβασω και θα κάνω οπως μου λέει..και πάλι ευχαριστω σε όλους!!

Δημοσ.

το key για την express το παίρνεις δωρεάν βάξωντας κάπου το το email σου και απο εκεί και πέρα δεν λήγει. ψάξε κάπου έχει register στα options

Δημοσ.

Επίσης αν το θέλεις για λίγες μέρες μπορείς να κατεβάσεις και την Professional έκδοση που είναι trial.

NOTE: The trial period lasts for 30 days with the option to register the software for an additional 60 days.

Σύνολο 90 μέρες.

Δημοσ.
Επίσης αν το θέλεις για λίγες μέρες μπορείς να κατεβάσεις και την Professional έκδοση που είναι trial.

Σύνολο 90 μέρες.

όχι το θέλω το πρόγραμμα μίας και ψιλοασχολούμαι.κατεβάζω το express και βλέπουμε με βάση τις οδηγίες που μου έστειλες.και παλι ευχαριστώ

---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:40 ----------

Ρίξε μια ματιά και στο http://www.dreamspark.com μήπως υποστηρίζεται η σχολή σου, διαφορετικά τρόποι πέραν της νόμιμης οδού απαγορεύονται από τους κανονισμούς του site.

οκ κατεβάζω μέσω της νόμιμης οδού.:-D

πολύ καλο το site θα το κρατήσω για το μέλλον..

τελικα άξιζε που έγραψα στο forum.

ευχριστώ για τον χρόνο σας και την ανταπόκριση.

---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ----------

Πρόβλημα λύθηκε...!!!Καλό μεσημέρι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...