evkar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 θα συμφωνήσω με τα παραπάνω post , ότι αν προτίθεται κανείς να επενδύσει πάνω από 1κ ευρώ σε οθόνη , πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευθεί και αυτά που σου δίβει η οθόνη , αλλιώς είναι σαν να πηγαίνεις στην λαική αγορά με ferrari . Εκτός κιαν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα , οπόταν (φοβερή ελληνική λέξη) πας για τη σειρά CG της ΕΙΖΟ και κάθε συζήτηση είναι περιττή (hardware callibration και τα μυαλά στα κάγκελλα) . Το καινούργιο μοντέλλο της Νec της σειράς Ρ , είναι πολύ καλή επιλογή , τώρα τέτοια πράγματα να τα βρείς σε μια πεθαμένη αγορά σαν την ελληνική το βρίσκω δύσκολο. Εδώ και που βρίσκουμε μοντέλλα εκτός ΤΝ είναι κατόρθωμα , πιο πάνω δεν πάει . Εξυπακούεται ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΘΟΝΗ επιβάλλεται καλλιμπράρισμα αμά τη αγορά της .
PanosCy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Είναι η μοναδική φορά που έχω κάποια χρήματα, και θα πάρω τούμπανο οθόνη και pc. Θα τα τερματίσω, οπότε με ενδιαφέρει για τα λεφτά που θα δώσω, (>1κ) να πάρω την καλύτερη επιλογή για τα λεφτά της...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 συνεχίζω να πιστεύω ότι η Dell U2711 (630-640 euro) είναι η καλύτερη επιλογή απόδοσης/τιμής. Μην κοιτάτε την "χαμηλή" ελληνική τιμή η Dell την είχε ανακοινώσει στα 1099$ και στην Αγγλία την έχουν σχεδόν 900 λίρες χωρίς μεταφορικά! edit: "εναλλακτικά" http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=1112 ή http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=1170 αφού θες να ξοδέψεις τόσα χρήματα
ioankoukos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εγω θα προτεινα απο ελληνική αγορα μια απο: NEC Multisync LCD2690WUXi2 τοπ 26αρα Eizo SX2462 τοπ 24αρα (οριστε εβαλε τελικα IPS η Ειζο) Eizo Foris FX2431 αν θες Multimedia Και την Dell U2711 κυριως λογω ασυναγωνιστης τιμης οπως λεει και ο Thresh Τωρα αν θες απο εξωτερικο μπορεις να πας και στις NEC PA241/271.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάρει περσινά μοντέλα πάντως, από την στιγμή που μπορεί να πάρει από έξω τα PA241/271
PanosCy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάρει περσινά μοντέλα πάντως, από την στιγμή που μπορεί να πάρει από έξω τα PA241/271 Συμφωνώ φίλε μου, προτιμώ κάποιο νέο μοντέλο, δυστυχώς όμως επειδή χρειάζομαι τιμολόγιο, η λύση του εξωτερικού αποκλείεται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 με ΕΣΠΑ να φανταστώ?
PanosCy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 με ΕΣΠΑ να φανταστώ? Για την επιστροφή του ΦΠΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.