Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για την EIZO Foris FX2431

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τα παραπάνω post , ότι αν προτίθεται κανείς να επενδύσει πάνω από 1κ ευρώ σε οθόνη , πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευθεί και αυτά που σου δίβει η οθόνη , αλλιώς είναι σαν να πηγαίνεις στην λαική αγορά με ferrari . Εκτός κιαν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα , οπόταν (φοβερή ελληνική λέξη) πας για τη σειρά CG της ΕΙΖΟ και κάθε συζήτηση είναι περιττή (hardware callibration και τα μυαλά στα κάγκελλα) .

Το καινούργιο μοντέλλο της Νec της σειράς Ρ , είναι πολύ καλή επιλογή , τώρα τέτοια πράγματα να τα βρείς σε μια πεθαμένη αγορά σαν την ελληνική το βρίσκω δύσκολο. Εδώ και που βρίσκουμε μοντέλλα εκτός ΤΝ είναι κατόρθωμα , πιο πάνω δεν πάει . Εξυπακούεται ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΘΟΝΗ επιβάλλεται καλλιμπράρισμα αμά τη αγορά της .

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι η μοναδική φορά που έχω κάποια χρήματα, και θα πάρω τούμπανο οθόνη και pc. Θα τα τερματίσω, οπότε με ενδιαφέρει για τα λεφτά που θα δώσω, (>1κ) να πάρω την καλύτερη επιλογή για τα λεφτά της...

• Super Moderators
Δημοσ.

συνεχίζω να πιστεύω ότι η Dell U2711 (630-640 euro) είναι η καλύτερη επιλογή απόδοσης/τιμής. Μην κοιτάτε την "χαμηλή" ελληνική τιμή η Dell την είχε ανακοινώσει στα 1099$ και στην Αγγλία την έχουν σχεδόν 900 λίρες χωρίς μεταφορικά!

edit: "εναλλακτικά" http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=1112 ή http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=1170 αφού θες να ξοδέψεις τόσα χρήματα

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα απο ελληνική αγορα μια απο:

NEC Multisync LCD2690WUXi2 τοπ 26αρα

Eizo SX2462 τοπ 24αρα (οριστε εβαλε τελικα IPS η Ειζο)

Eizo Foris FX2431 αν θες Multimedia

Και την Dell U2711 κυριως λογω ασυναγωνιστης τιμης οπως λεει και ο Thresh

Τωρα αν θες απο εξωτερικο μπορεις να πας και στις NEC PA241/271.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάρει περσινά μοντέλα πάντως, από την στιγμή που μπορεί να πάρει από έξω τα PA241/271

Δημοσ.
δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάρει περσινά μοντέλα πάντως, από την στιγμή που μπορεί να πάρει από έξω τα PA241/271
Συμφωνώ φίλε μου, προτιμώ κάποιο νέο μοντέλο, δυστυχώς όμως επειδή χρειάζομαι τιμολόγιο, η λύση του εξωτερικού αποκλείεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...