Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για την EIZO Foris FX2431

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή άποψη σας για την συγκεκριμένη οθόνη. Αξίζει σαν τεχνολογία; Στα συν που βρίσκω είναι ότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και σαν τηλεόραση, αλλά και για σύνδεση με laptop με ανάλυση (1920x1080) Full HD. Νομίζω αποτελεί την καλύτερη λύση, γιατί θα χρειαστώ και τηλεόραση, και από ότι είδα έχει και ψηφιακό/αναλογικό αποκωδικοποιητή.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν θα έδινα 1000 euro για 24αρι (περσινό) και ας είναι S-PVA...

όταν λες σαν τηλεόραση, θα βάλεις stand alone tv tuner? γιατί δεν έχει ενσωματωμένο...

Δημοσ.
προσωπικά δεν θα έδινα 1000 euro για 24αρι (περσινό) και ας είναι S-PVA...

όταν λες σαν τηλεόραση, θα βάλεις stand alone tv tuner? γιατί δεν έχει ενσωματωμένο...

Στο you.gr γράφει ότι έχει αποκωδικοποιητή ενσωματωμένο... Και εγώ θα προτιμούσα πιο καινούργιο μοντέλο, υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην ελληνική αγορά; Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μπώ στο you.gr για να παραθέσω το link.

• Super Moderators
Δημοσ.

στο site της Eizo δεν γράφει τπτ για tuner οπότε το You.gr έχει κάνει λάθος...

δεν υπάρχει οθόνη με PVA/MVA/IPS Panel που να έχει ενσωματωμένο tv tuner, μόνο οι κλασικές με το TN Panel...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει ακριβή πρόταση (PVA/MVA/IPS Panel), μόνο φτηνές (TN Panel)...

αλλα δεν πρόκειται να έχουν τόσες εισόδους όσες βρίσκεις στις ακριβές που δεν έχουν tuner...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336792

checkαρε αυτό το topic για το μοντέλο που αναφέρουν

Δημοσ.

μια FORIS με stand alone tuner πως σου ακούγεται; Και τι specs πρέπει να έχει αυτό; Επίσης μεταξύ του panel FORIS S-PVA που κάπου διάβασα οτι είναι της SAMSUNG και IPS, ποιό θα σύστηνες;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι υπάρχει stand alone tuner με mpeg4, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά...

το panel της Eizo είναι S-PVA, τπτ καινούριο, το Foris δεν είναι τεχνολογία αλλά trademark (aka marketing)

Δημοσ.

αυτό ήθελα να γράψω προηγουμένως... :oμια FORIS με stand alone tuner πως σου ακούγεται; Και τι specs πρέπει να έχει αυτό; Επίσης μεταξύ του panel FORIS S-PVA που κάπου διάβασα οτι είναι της SAMSUNG και IPS, ποιό θα σύστηνες;

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά δεν υπάρχει stand alone tuner που να υποστηρίζει mpeg4 για την ψηφιακή μετάδοση, οπότε είναι κρίμα να πάρεις κάποιο που δεν το υποστηρίζει για να το συνδιάσεις με μια οθόνη...

προφανώς θα πήγαινα σε IPS και σε non Eizo επιλογή μιας και όλες οι Eizo είναι overpriced...

με τα λεφτά που δίνεις για το συγκεκριμένο 24αρι της Eizo παίρνεις 27αρι Dell με h-ips (αλλά χωρίς ηχεία) και σου περισσεύουν και 400 euro...

Δημοσ.
ναι αλλά δεν υπάρχει stand alone tuner που να υποστηρίζει mpeg4 για την ψηφιακή μετάδοση, οπότε είναι κρίμα να πάρεις κάποιο που δεν το υποστηρίζει για να το συνδιάσεις με μια οθόνη...

προφανώς θα πήγαινα σε IPS και σε non Eizo επιλογή μιας και όλες οι Eizo είναι overpriced...

με τα λεφτά που δίνεις για το συγκεκριμένο 24αρι της Eizo παίρνεις 27αρι Dell με h-ips (αλλά χωρίς ηχεία) και σου περισσεύουν και 400 euro...

Αν αντί της DELL, για την NEC MultiSync LCD2690WUXi2-BK τι γνώμη έχεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιος ο λόγος για τόσα πολλά λεφτά? δεν πρόκειται να σου προσφέρει κάτι παραπάνω

Δημοσ.
ποιος ο λόγος για τόσα πολλά λεφτά? δεν πρόκειται να σου προσφέρει κάτι παραπάνω
Έχω διαθέσιμο ποσό για οθόνη από 1000 μέχρι 1500 ευρώ, και ψάχνω την καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα. Η EIZO σαν υπερτιμημένη μένει εκτός, οπότε σε τι να κινηθώ;
Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω με ποιο σκεπτικο ειναι overpriced οι Eizo που τοσο διατυμπανιζει σε καθε θρεντ ο Thresh. Σίγουρα δεν απευθυνονται στο ευρυ κοινο (και καλα κανουν). Θεωρω επίσης πως ενα κομματι της τιμης είναι η κατασκευη στην Ιαπωνία και οτι σε αλλα πραγματα που δε φαινονται (τροφοδοτικο, ποιοτητα πυκνωτων κτλ κτλ) δεν κανει τσιγκουνιές. Εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει ποτε Ειζο να χαλασει, αυτό δε λεει πολλά;

Απο εκει και πέρα τα very good στο prad.de πάνε συννεφο, βαθμολογία που δε βλεπω να δίνουν σε μονιτορ σε καμμια αλλη φιρμα, ακομα και σε IPS υλοποιησεις που θεωρητικά (;) ειναι καλύτερες. Και μην ξεχναμε η Ειζο μια ζωή παίρνει τα καλύτερα (να θυμισω τα AG trinitron, diamontron, τα pva μολις βγηκαν), αν είναι λοιπον τα IPS τα καλύτερα θα τα δείτε στις επομενες υλοποιήσεις της...

Και οχι ουτε πωλητης ουτε αντιπροσωπος ειμαι αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη. Τα λεφτα τους τα αξιζουν παντως και overpriced δεν ειναι, απλα οπως πολλοι ψωνιζουν αμαξι με κριτηριο τα αλογα ασχετα αν ποιοτικά δεν ειναι το καλυτερο ετσι και εδώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...