Προς το περιεχόμενο

Digea mpeg4 και le32s86bdx/xeh της samsung

nvarras7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια, μου ειπαν σημερα οτι αν και εχει η tv δεκτη dvb μπορει να ειναι mpeg 2 και οχι mpeg4, που θελει η digea. Εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω αυτη την πληροφορια για το μοντελο αυτο. Ειναι 3 χρονο, και ουτε η samsung την εχει.

που θα μαθω...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

οι πιθανότητες λένε ότι αν είναι 3 ετων δεν πρόκειται να έχει mpeg4... :-(

αν δεν παίρνεις σήμα από Αίγινα (στην οποία θα σταματήσουν το αναλογικό) μπορείς κάλιστα να περιμένεις την μέρα που θα αρχίσει η ψηφιακή μετάδοση στην Αθήνα και σε περίπτωση που δεν βλέπεις κάτι στον ψηφιακό δέκτη αγοράζεις ξεχωριστό mpeg4...

καλησπερα...

το ψαχνω και εγω για την ιδια τηλεοραση και θα δοκιμασω σε λιγες ωρες μια ci καρτα απο την neotion.Υπαρχει στο http://www.e-shop.gr

Μολις εχω νεοτερα θα ποσταρω αμεσως.Ενδεχομενως να χρειαστει νεο firmware της τηλεορασης οποτε αν καποιος εχει νεοτερο ας ποσταρει url

Thanx

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν η κάρτα παίζει μεν αλλά με προβληματακια.γυρνοντας από εμ πεγκ2 σε 4 παρουσιάζει πρόβλημα στην αποκωδικοποιηση.έτσι αναγκάστηκα να βλέπω μόνο εμ πεγκ4 κανάλια.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 1 χρόνο αργότερα...

Λοιπόν η κάρτα παίζει μεν αλλά με προβληματακια.γυρνοντας από εμ πεγκ2 σε 4 παρουσιάζει πρόβλημα στην αποκωδικοποιηση.έτσι αναγκάστηκα να βλέπω μόνο εμ πεγκ4 κανάλια.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Φιλε μου μου λες ακριβως την διαδικασια? Αγορασα μια για τους γονεις μου αλλα δεν εχουν καταφερει να κανουν αναζητηση για ψηφιακα καναλια. Οταν βαλεις την καρτα τι ακριβως κανεις? τι πατας?

Μετα τα ψηφιακα φαινονται ενταξει?

Εχουν περάσει και 2 χρόνια απο τοτε. Δεν νομιζω να σου απαντησει καθως εχει και μονο 5 μηνηματα ιστορικο.

Πες λιγα παραπάνω. Ποιο μοντέλο tv εχεις? Σε ποια περιοχή είσαι? Που κοιτάει η κεραια σου?

Κ καρτα μετατρέπει το mpeg4 σε mpeg2. Ετσι ο δέκτης της τηλεόρασης μπορει να τα απεικονίσει. Απλα την βαζεις στην θυρα. Μπαίνει και απο τις 2 μεριες αλλα μονο απο την μια τερματίζει μεχρι μεσα. Μολις νιωσεις τα pins να μπαίνουν μεσα στην κάρτα εισαι οκ. Μετα κάνεις απλα ψηφιακο συντονισμό και βρίσκεις τα κανάλια.

Οι καρτες αυτες παρουσιάζουν αρκετες ασυμβατότητες ανάλογα με αρκετές tv. Και βασικό δεν μπορει να παίξει HD κανάλια. (ERT HD).

Δωσε τις πληροφορίες που σου ζηταω για να δουμε που εχεις πρόβλημα.

To μοντελο ειναι το le32s86bdx/xeh (γιαυτο εγραψα σε αυτο το νημα ;) )

Η τηλεοραση ειναι Αγρινιο και μια ψηφιακο αποκωδικοποιητη πιανει τα καναλια μια χαρα. Πριν λιγες μερες τους εστειλα καρτουλα (οπως εχω και εγω στην Πατρα και βλεπω μεσω αυτης τα ψηφιακα καναλια). Αυτο που μου λενε ειναι οτι δεν κανει αναζητηση για τα ψηφιακα καθολου κατι που με παραξενευει γιατι υποτιθεται οτι MPEG-2 χει η τηλεοραση αυτη...

Απλα εψαχνα καποιον που να εχει δει αυτην την τηλεοραση και να το εχει δοκιμασει με καρτουλα.

Απο το στησιμο με τον αποκωδικοποιητη δεν εχουν πειραξει κατι (κεραιες κλπ). Την δοκιμη την εκανε ο αδερφος μου και συμφωνα με αυτον η αναζητηση γινεται μονο σε αναλογικα. Υπαρχει (νομιζω) ενα κουμπακι σχετικο με ψηφιακη tv στο κοντρολ αλλλα α αναζητηση με αυτο δεν εδειξε τιποτα... τι να σε πω, δεν ημουν παρον....

Εχει κανεις αυτην την τηλεοραση να βοηθησει....?

Αυτο με τις ασυμβατοτητες που λες, ενδιαφερον... αλλα πως θα βρω αν κανει... ποια κανει....? τοσες CI κυκλοφορουν...

Λοιπον mpeg 4 δεν εχει σιγουρα. H neotion σαν μοντελο την αναφερει στην λιστα συμβατότητας. Στις 22'' βεβαια αλλα υποθετω οτι και 32'' ειναι το ιδιο.

Το μενου για τον ψηφιακο συντονισμο ειναι λιγι κρυμμενο σε αυτα τα μοντελα. Δεν θυμαμαι ακριβως να σου πως. Νομιζω πας στο τελευταιο εικονιδιο και πατας το tools στο remote και εμφανιζει ενα μενου που λεει ψηφιακες επιλογες. Εκει πας σαρωση και ξεκιναει. Παντως δεν ειναι σε εμφανες σημειο.

Μια αλλη παντεντα ειναι να της κανουν factory reset. Εκει η TV θα εμφανισει τα αρχικα μενου οπως οταν αγοραστηκε.

Με την TV κλειστη (standby) πατας τα κουμπια ενα ενα με την σειρα που λεω info-> menu-> mute και το power για να ανοιξει. Μολις ανοιξει βγαζει ενα πινακακι πατας το ok και μετα αλλη μια ξανα το οκ για να αποδεκτει το factory reset. Μολις κανει επανεκκινηση αυτοματα ξανα επιλεγεις γλωσσα και συντονισμο μονο τα ψηφιακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...