thelegr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλημερα σας Εχω εναν Acer Aspire 5520 που φοραει amd athlon x64. καποια στιγμη ο υπολογιστης, αφου τον εκλεισα κανονικα, οταν πηγα να τον ανοιξω δεν φορτωνε ουτε το bios! Τον πηγα στην multirama και μου ειπαν οτι ειναι πολυ κακομεταχειρησμενος και εχει χτυπισει ο επεξεργαστης στους πυκνωτες...Με λιγα λογια οτι θελω καινουριο επεξεργαστη... και εγω, για να μην το πεταξω το pc ψαχνω να βρω επεξεργαστη...αλλα που; ουτε σε ελληνικο σαιτ στο ιντερνετ ουτε καποιο μαγαζι ξερω (εκτως μαγαζια τυπου πλαισιο, multirama κλπ που σου κανουν την αλλαγη και στην χρεωνουν χρυση). Καπου που να μπορω να τον αγορασω μεμονομενα και να τον βαλω εγω ξερετε Η αν εχει καποιος κανεναν μεταχειρησμενο να μου μου δωσει (με το αζημιωτο ενοειται) ας επικοινωνισει μαζι μου με email ΥΓ* Επισης ποσο θα μου κοστισει μια καινουρια για να ξερω
Mountzouris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εισαι εκτος εγγυησης? Βασικα δεν καταλαβα κι αυτο που γραφεις πως χτυπησε στους πυκνωτες. Ποιους πυκνωτες?
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Για επεξεργαστή ψάξε στο e-bay... ολο και κατι θα βρεις απλά σιγουρέψου ότι θα είναι συμβατος με το λαπτοπ σου!!! Τώρα από εκεί και πέρα η διάγνωση του multirama μου φαίνετε πολύ περίεργη... πραγματικά μου φαίνεται εξωπραγματικό με κάποιο τρόπο να έχει χτυπησει ο επεγεργαστής πάνω σε πυκνωτες.... πως στο διάλο γίνεται αυτό όταν οι επεγεργαστές ειδικά στα λαπτοπ είναι φιξαρισμενοι πάνω στην μητρική και καλυμένοι με το σύστημα ψύξης.. απλα μου φαίνεται απιστευτο... Αν πιάνουν τα ΄χερια σου ανοιξε λίγο το λαπ από κάτω και τράβα καμια φότο να δουμε τι γίνεται..... μαλακία διάγνωση πρέπει να έχουν κανει στο multi!!! Εγώ περισσότερο κάτι σε μητρική το κόβω να είναι και αν βγώ αληθινός τότε δυστηχώς καλύτερα να΄αρχίσεις να ψάχνεσαι για νέο λαπτοπι!!!
keeper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλημερα φιλαρακο μου, Αν οντως ειναι επεξεργαστης θα την γλητωσεις πολυ φτηνα. http://shop.ebay.com/i.html?_kw=tk-53&_fcid=80&_jgr=0&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_sticky=1&_stpos=&gbr=1
thelegr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μαλον ενοουν οτι χτυπησε ηλεκτονικα (αλλα και παλι εγω ασχετος ειμαι) οχι δεν ειναι στην εγγυηση. τον πηρα πριν 2 χρονια απο Media Markt αν θυμαμαι καλα και εκανε 399 ευροπουλα (ετσι για να κανω την δουλεια μου) και αν ειχε στομα να μιλεισει θα ειχα φαει το βρυσιδι της ζωης μου η αληθεια ειναι οτι τον εχω κουρασει πολυ (μερες ανοιχτος να τρεχει στο φουλ για να εγκαταστισει τα μακ σε εικονικο μηχανιμα) ---------- Προσθήκη στις 09:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:17 ---------- Καλημερα φιλαρακο μου, Αν οντως ειναι επεξεργαστης θα την γλητωσεις πολυ φτηνα. http://shop.ebay.com/i.html?_kw=tk-53&_fcid=80&_jgr=0&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_sticky=1&_stpos=&gbr=1 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ...απιστευτο
Mountzouris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Οποτε στα multirama πληρωσες για τη διαγνωση (προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να τους παω pc για κανενα λογο). Η "διαγνωση" ειναι υπογεγραμμένη? Το λεω γιατι αν παρεις τον επεξεργαστη και δεν κανει (πολυ πιθανο οπως ειπε και ο stm00192 - κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι) να μπορεις να τους στειλεις στο δι@ολο και να τους βαλεις να βρουν τι ακριβως φταιει.
thelegr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Οποτε στα multirama πληρωσες για τη διαγνωση (προσωπικα δεν υπηρχε περιπτωση να τους παω pc για κανενα λογο). Η "διαγνωση" ειναι υπογεγραμμένη? Το λεω γιατι αν παρεις τον επεξεργαστη και δεν κανει (πολυ πιθανο οπως ειπε και ο stm00192 - κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι) να μπορεις να τους στειλεις στο δι@ολο και να τους βαλεις να βρουν τι ακριβως φταιει. Βασικα τωρα θυμιθηκα τι ακριβως μου ειπαν... μου ειπαν ακριβως οτι "εχουν κρασαρει οι πυνωτες τροφοδωσιας που εχει και επειρεαζει ολο το συστημα" απλως επιδη μου ειχε πει κατι συγκεκριμενο για τον επεξεργαστη και οτι θελει αλαγη μου ειχε μεινει αυτο τωρα τι λετε?
keeper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μαλον ενοουν οτι χτυπησε ηλεκτονικα (αλλα και παλι εγω ασχετος ειμαι) οχι δεν ειναι στην εγγυηση. τον πηρα πριν 2 χρονια απο Media Markt αν θυμαμαι καλα και εκανε 399 ευροπουλα (ετσι για να κανω την δουλεια μου) και αν ειχε στομα να μιλεισει θα ειχα φαει το βρυσιδι της ζωης μου η αληθεια ειναι οτι τον εχω κουρασει πολυ (μερες ανοιχτος να τρεχει στο φουλ για να εγκαταστισει τα μακ σε εικονικο μηχανιμα) ---------- Προσθήκη στις 09:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:17 ---------- ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ...απιστευτο Γιατι να σου κανω πλακα? Εχω αγωρασει επεξεργαστη για το λαπτοπι μου απο το EBAY και ολλα καλα.
Mountzouris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Σου γραψαν καπου ακριβως τι χρειαζεται για να γειανει γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.
keeper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Βασικα τωρα θυμιθηκα τι ακριβως μου ειπαν... μου ειπαν ακριβως οτι "εχουν κρασαρει οι πυνωτες τροφοδωσιας που εχει και επειρεαζει ολο το συστημα" απλως επιδη μου ειχε πει κατι συγκεκριμενο για τον επεξεργαστη και οτι θελει αλαγη μου ειχε μεινει αυτο τωρα τι λετε? Φιλε μου ετσι οπως το ακουω μου φαινεται για μητρικη. Κυκλωματα τροφοδοσιας δεν υπαρχουν πανω στον επεξεργαστη αλλα στην μητρικη. Τωρα το πως ελενξε τους μικροσκοπικους πυκνωτες πανω στην μητρικη δεν το ξερω, και leaking να υπηρχε απο τους πυκνωτες θα ηταν απειροελαχιστο.
thelegr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Φιλε μου ετσι οπως το ακουω μου φαινεται για μητρικη. Κυκλωματα προφοδοσιας δεν υπαρχουν πανω στον επεξεργαστη αλλα στην μητρικη. Τωρα το πως ελενξε τους μικροσκοπικους πυκνωτες πανω στην μητρικη δεν το ξερω, και leaking να υπηρχε απο τους πυκνωτες θα ηταν απειροελαχηστο. Δεν τον πηγα για διαγνωση, απολως πηγα εναν υπολογιστη multirama εκει για φτιαξιμο (μεγαλη ιστορια και αυτος 6 φορες τον εχω αλλαξει) και πηγα και αυτον και χωρις να τον παρει μου ειπε οτι ειναι για πεταμα και το παραπανω που σας ανεφερα
Mountzouris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Φιλος συνεπως δεν ξερουμε τι εχει. Μπορει και με format να στρωσει. Υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος που μπορει να του ριξει μια ματια? Καποιος φιλος ή γνωστος σου?
keeper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Φιλος συνεπως δεν ξερουμε τι εχει. Μπορει και με format να στρωσει. Υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος που μπορει να του ριξει μια ματια? Καποιος φιλος ή γνωστος σου? Φιλε μου το παιδι ειπε οτι δεν περναει καν το POST για να φορτωσει BIOS οποτε δεν φτανει να φορτωσει λειτουργικο. Το Format οχι μονο δεν θα δωσει λυση αλλα πολυ φοβαμει οτι δεν θα μπορει να γινει κιολλας. ---------- Προσθήκη στις 07:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:56 ---------- λοιπων σου ετοιμασα 2 φωτο απο το Service Manual οι οποιες ισως σε βοηθησουν να καταλαβεις οτι ο τεχνικος του μουλτιδραμα σε δουλευε. Φωτο της μητρικης στο οποιο φενεται ξεκαθαρα οτι οι πυκνωτες τροφοδοσιας δεν ειναι πανω στον επεξεργαστη. http://rapidshare.com/files/398091019/mb.JPG.html Φωτο απο τα specs του λαπτοπ για να ξερεις μεχρι τι επεξεργαστη σηκωνει. http://rapidshare.com/files/398091150/specs.JPG.html Σορρυ για το Rapidshare αλλα δεν εχω αθτην την στιγμη αλλων τροπο να τις ανεβασω.
thelegr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Φιλε μου το παιδι ειπε οτι δεν περναει καν το POST για να φορτωσει BIOS οποτε δεν φτανει να φορτωσει λειτουργικο. Το Format οχι μονο δεν θα δωσει λυση αλλα πολυ φοβαμει οτι δεν θα μπορει να γινει κιολλας. ---------- Προσθήκη στις 07:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:56 ---------- λοιπων σου ετοιμασα 2 φωτο απο το Service Manual οι οποιες ισως σε βοηθησουν να καταλαβεις οτι ο τεχνικος του μουλτιδραμα σε δουλευε. Φωτο της μητρικης στο οποιο φενεται ξεκαθαρα οτι οι πυκνωτες τροφοδοσιας δεν ειναι πανω στον επεξεργαστη. http://rapidshare.com/files/398091019/mb.JPG.html Φωτο απο τα specs του λαπτοπ για να ξερεις μεχρι τι επεξεργαστη σηκωνει. http://rapidshare.com/files/398091150/specs.JPG.html Σορρυ για το Rapidshare αλλα δεν εχω αθτην την στιγμη αλλων τροπο να τις ανεβασω. 1ον. λοιπων τωρα πριν λιγο ανοιξε το pc και τα windows. αλλα μετα απο ~10 λεπτα εκανε σαν να ειχε καει η καρτα γραφικων (κολιμενα τα παντα και πρασινες παραλληλες διακριτικες γραμες παντου).ενω οταν τον ανοιξα με το AVG Resque disk μου κρατισε κανονικα οση ωρα σκαναριζε) 2ον το ξερω οτι οι πυκνωτες τροφοδωσειας δεν ειναι πανω στον επεξεργαστη( τον ανοιξα)
Mountzouris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αρα boot κανει. Αυτο το λυσαμε. Αφου bootαρει ξαναλεω εγω για formatακι και κανα linuxακι... Να μπει κατι χαλαρω. Δε λεω πως ειναι αυτο. Αλλα να δουμε τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.