PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 είναι το πλησιέστερο topic πιστεw με το πρόβλημα μου ελπίζω να μην είμαι σε πολύ άκυρο. tespa έχει κάνα μηνα που έδωσα το pc μου για format και τόσο καιρό δεν είχα βάλει να δω ταινία έκατσα προχθές να βάλω να παίξει 1 και στην αρχή κολλούσε και μετά είχε μονο ήχο και καθόλου εικόνα έκανα install πολλά προγράμματα τύπου Bs player,fvl player,Winamp Media Player αλλα και πάλι tpt εικόνα yiok! ξέρετε τι μπορεί να φταίει?ίσος κάτι μετά το format? somethig ty
Mountzouris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Σου εχουνε περασει drivers? Παντως καιρο ειχα να ακουσω ανθρωπο που εδωσε pc για φορματ...
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ναι μου έχουν περάσει. εε τ να κάνω δεν έτυχε να δω η να μου μάθει κανεις αν και θα το έψηνα... t λες να φταίει?
Mountzouris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 α)Τι ειδους ταινια εβαλες (εννοω αρχειο vob, mkv, avi)? β)Απο τι hardware αποτελειται το pc και τι λειτουργικο τρεχει? Μαλλον softwarικο ειναι το προβλημα. Το θεμα ειναι ομως τι? Πετα ολα τα extra που εβαλες και προσπαθησε να εγκατασησεις μονο αυτο http://www.cccp-project.net/
micos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εγώ πιστεύω ότι δεν σου έβαλαν drivers για κάρτα γραφικών ή σου άφησαν τους βασικούς. Πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε/εγκατέστησε τους τελευταίους. Από Player, άσε τις χαζομάρες τύπου bs και winamp και βάλε kmplayer ή media player classic home cinema.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.