Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 v7-Αχαλίνωτα restarts

Orion_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια σημερα μου ενεργοποιηθηκε το double play

αναγκαστηκα απο isdn πηγα σε pstn

εκει που με το wag200g ειμουνα στα 12000/1021 τωρα συνδεομαι με το thomshon στα 15500 και στο speedtest τα πιανει κιολας...εχω παθει πλακα παει πολυ καλυτερα

εχω version 7.4.4.7 να την αλλαξω???

ιδεα μου ειναι η το ρουτερ ΒΡΑΖΕΙ??? (ειμαι και σε ζεστη περιοχη/δωματιο μηπως δεν ειμαι αντικειμενικος?)

ενα περιεργο που εχω δει ειναι οτι σε καθε traceroute που δοκιμαζω...το πρωτο ΧΟΠ (στο ρουτερ) μου βγαζει 80αρια και 100αρια ms... το wag200g ητανε <1... why?

τελος δεν καταφερα να περασω το cd του στο pc μου...λεει δεν υπαρχει για την εκδοση μου...windows 7 εχω

http://img59.imageshack.us/img59/6758/thomson.gif

Αυτο το FORZA-ELLADARA πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι το γραφει...!!?!?!

Δημοσ.
παιδια σημερα μου ενεργοποιηθηκε το double play

αναγκαστηκα απο isdn πηγα σε pstn

εκει που με το wag200g ειμουνα στα 12000/1021 τωρα συνδεομαι με το thomshon στα 15500 και στο speedtest τα πιανει κιολας...εχω παθει πλακα παει πολυ καλυτερα

εχω version 7.4.4.7 να την αλλαξω???

ιδεα μου ειναι η το ρουτερ ΒΡΑΖΕΙ??? (ειμαι και σε ζεστη περιοχη/δωματιο μηπως δεν ειμαι αντικειμενικος?)

ενα περιεργο που εχω δει ειναι οτι σε καθε traceroute που δοκιμαζω...το πρωτο ΧΟΠ (στο ρουτερ) μου βγαζει 80αρια και 100αρια ms... το wag200g ητανε <1... why?

τελος δεν καταφερα να περασω το cd του στο pc μου...λεει δεν υπαρχει για την εκδοση μου...windows 7 εχω

http://img59.imageshack.us/img59/6758/thomson.gif

Αυτο το FORZA-ELLADARA πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι το γραφει...!!?!?!

a.to cd δεν το θες.δεν χρειαζεται.δεν γινετει να ειχες λιγοτερο απο 1 ms .λιγοτερο απο ενα εχεις μονο οταν κανεις Ping to router εκτος αν με το thomson εισαι wireless και θελει κανα αλλο καναλι.αλλαξε καναλι αφου πρωτα περασεις αλλο firmware.kai καλυτερα adsl over pstn annex a παρα annex b isdn.kαλοκαιρι ειναι ολα βραζουν.βαλτο καθετα αντι οριζοντια.πεφτει κατακορυφα η θερμοκρασια.

Δημοσ.

στα απαντησα ολα.το forza ελλαδαρα απλα καποιος εβαλε τετοιο ονομα στον concetrator.τιποτα παραπανω.βλακιες κοινως.για θερμοκρασια ορθιο.για τα Ping αλλαξε καναλι δοκιμασε με καλωδιο να δεις κτλ κτλ.

C:\Documents and Settings\onsite>ping 192.168.1.254 -t

Pinging 192.168.1.254 with 32 bytes of data:

Reply from 192.168.1.254: bytes=32 time<1ms TTL=64

αυτα κανοντας full upload και ειμαι με ασυρματο.οποτε για να εχεις μεγαλυτερο ping κατι με κανα καναλι.

Δημοσ.

πήρα το thomson 585 v8 εγώ εδώ και 2 μέρες από forthnet το νέο και έχω να πω ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα ,μου κάνει μπουκώματα ώρες ώρες και δεν ανοίγει κανένα site ούτε google ούτε τίποτα όταν περάσουνε 20 sec τότε ανοίγω πάλι sites. φυσικά ποιο πριν με το Linksys δεν είχα τέτοια πρόβλημα , απλά είχα 2-3 disconnects και μου δώσανε το thomson 585 v8 για καλύτερα....βεβαια να πω ότι δεν είχα ούτε 1 disconnects στις 2 μέρες που το δούλεψα....αλλα τι να το κάνω μου έσπασε τα νεύρα... έχει αντιμετώπιση κανεις παρόμοιο πρόβλημα ? με το v7 η με το v8 ?

Δημοσ.
αν ειναι v7 τοτε περνα αλλο firmware.μηπως κατεβαζεις τιποτα οταν δεν σου ανοιγει σελιδες?torrent p2p?

είναι το V8 και δεν υπάρχει ακόμα κάποιο νέο firmwire, όχι δεν κατεβάζω τίποτα απλό broswing.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Μπορείτε να ανεβάσετε ξανά το Update και να γράψετε και λίγο τις οδηγίες εγκατάστασεις;;;

Δεν έχει πρόβλημα το router στην 7.4.2.7 αλλά με τρώει το χέρι μου.

Το μπροστινό κουμπάκι για το Wireless θα δουλέψει;;;Θα βόλευε πάρα πόλυ.

Δημοσ.
είναι το V8 και δεν υπάρχει ακόμα κάποιο νέο firmwire, όχι δεν κατεβάζω τίποτα απλό broswing.

σε v7 δεν μου εχει τυχει και γενικα σε 780,585,784,787 seedara αβερτα και εκανα οτι ηθελα μετα.δεν μου παγωνε η γραμμη,οταν στο κανει αυτο μηπως εχει πεσει παρα πολυ το snr στο ρουτερ?με αλλο pc στο κανει?αν εισαι με wireless δοκιμασε με καλωδιο να δεις.

Καλησπέρα παιδιά.

Μπορείτε να ανεβάσετε ξανά το Update και να γράψετε και λίγο τις οδηγίες εγκατάστασεις;;;

Δεν έχει πρόβλημα το router στην 7.4.2.7 αλλά με τρώει το χέρι μου.

Το μπροστινό κουμπάκι για το Wireless θα δουλέψει;;;Θα βόλευε πάρα πόλυ.

στο στειλα με Pm.

Δημοσ.
σε v7 δεν μου εχει τυχει και γενικα σε 780,585,784,787 seedara αβερτα και εκανα οτι ηθελα μετα.δεν μου παγωνε η γραμμη,οταν στο κανει αυτο μηπως εχει πεσει παρα πολυ το snr στο ρουτερ?με αλλο pc στο κανει?αν εισαι με wireless δοκιμασε με καλωδιο να δεις.

στο στειλα με Pm.

είμαι πάντα με καλώδιο και το έχω check από δεύτερο PC τα ίδια κάνει...σήμερα θα το επιστρέψω στην forthnet (μιας που μου το έδωσε για εναλλακτική λύση lol) και θα πάρω κάτι άλλο δεν μπορεί...έμαθα όμως ότι βγήκε μια παρτίδα ελαττωματικά 585 και φοβάμαι ότι είναι ένα κομμάτι από αυτήν.

Με Linksys που έπεφτε αρκετά το SNR δεν πάγωνε η γραμμή απλά στην χειρότερη έτρωγα disconnect... και συνήθως όταν ήμουν κάτω από 6 SNR άμεσος DC.

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει ακομα κατι για ελλατωματικη σε 585 v8.τωρα τι να πω.θαπαρεις αλλο και θα δεις.εκτος αν τυχει και παρεις v7 αν εχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...