Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 v7-Αχαλίνωτα restarts

Orion_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον δεν φταιει αυτα που κατεβασες.μαλλον εχει κωδικο το Thomson σου.καντο factory default και ξαναδοκιμασεκαι πες μου αν πετυχε αλλιως να σου στειλω το δικο μου wizard Που εχω.αλλα μαλλον εχεις κωδικο .αλλιως κανε backup τις ρυθμισεις μετα Hard reset μετα update και μετα restore ρυθμισεις.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαλλον δεν φταιει αυτα που κατεβασες.μαλλον εχει κωδικο το Thomson σου.καντο factory default και ξαναδοκιμασεκαι πες μου αν πετυχε αλλιως να σου στειλω το δικο μου wizard Που εχω.αλλα μαλλον εχεις κωδικο .αλλιως κανε backup τις ρυθμισεις μετα Hard reset μετα update και μετα restore ρυθμισεις.

Δημοσ.

Εκανα reset στα settings και εβαλα pass, και ετσι ολα οκ. (παντος ΔΕΝ ειχα pass)

btw τι ειναι αυτο;

>Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:	980 / 17.691

8αρα εχω lol :lol:

Δημοσ.

Εκανα reset στα settings και εβαλα pass, και ετσι ολα οκ. (παντος ΔΕΝ ειχα pass)

btw τι ειναι αυτο;

Δημοσ.

όταν είναι κενό το password βάζεις το όνομα του user (πχ administrator) και το πεδίο του κωδικού το αφήνεις κενό. έτσι έκανα εγώ.

Δημοσ.

όταν είναι κενό το password βάζεις το όνομα του user (πχ administrator) και το πεδίο του κωδικού το αφήνεις κενό. έτσι έκανα εγώ.

Δημοσ.

btw τι ειναι αυτο;

ισως να σου εχουν δωσει 24 αρα καταλαθος.ακομα ομως και αν κλειδωνεις 17691 αν το account σου ειναι 8 δεν θα μπορεσεις να κατεβασεις πιο γρηγορα.παντως εχει καλη γραμμη για 24 οποτε αξιζει.και ελεος να δινει η οτενετ 9 margin στο up και να εχεις τετοια γραμμη και να μην μπορεις να παιξεις 1021/

αυτο ειναι μονο απο telnet.για firmware update Κτλ δεν ισχυει.οπως ειπε ο φιλος απο web το thomson δεν εχει password ποτε.

Δημοσ.
ισως να σου εχουν δωσει 24 αρα καταλαθος.ακομα ομως και αν κλειδωνεις 17691 αν το account σου ειναι 8 δεν θα μπορεσεις να κατεβασεις πιο γρηγορα.παντως εχει καλη γραμμη για 24 οποτε αξιζει.και ελεος να δινει η οτενετ 9 margin στο up και να εχεις τετοια γραμμη και να μην μπορεις να παιξεις 1021/

αυτο ειναι μονο απο telnet.για firmware update Κτλ δεν ισχυει.οπως ειπε ο φιλος απο web το thomson δεν εχει password ποτε.

Ειχα 24 (παλια) αλλα κλειδωνα στα 10-13 και ετσι πηγα και την εριξα στα 8. Παντος δεν ειχα κανα restart :-D. Σε ευχαριστωγια το fm.

BTw

post-103086-129063104041_thumb.jpg

Δημοσ.
Ειχα 24 (παλια) αλλα κλειδωνα στα 10-13 και ετσι πηγα και την εριξα στα 8. Παντος δεν ειχα κανα restart :-D. Σε ευχαριστωγια το fm.

BTw

[ATTACH]32373[/ATTACH]

τωρα πως κλειδωνεις 17 δεν ξερω.μαλλον στην αφησαν 24αρα?κανονικα πρεπει να κατεβαζεις αμα ειναι 8αρα με 800 κbytes/sec αν ειναι 24 αρα θα φτασεις και τα 1700 kbytes/sec.kilobytes οχι kilobits.

αλλιως ζητα παλι 24 αρα αφου κλειδωνεις τοσο καλα.ισως κατι εφτιαξαν και κλειδωσες παραπανω.

Δημοσ.

BTw

[ATTACH]32373[/ATTACH]

καλα δεν πηρατε χαμπαρι τις αναβαθμισεις? δεν υπαρχει πλεον 8αρα! γινανε 24αρες..!!

Δημοσ.

καλα αυτο να λεγετε....! ο οτε ολο κουφα ειναι!!

αλαλ για να επιστρεψουμε στο θεμα, και το δικο μου τωρα τελευταια κανει πολλες αποσυνδεσεις! εχει το 8.2.1.5. firmware. λετε να του τοπ αλλαξω και να βαλω αλλο? αλλα ποιο? και πως γινεται η διαδικασια? γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ρουτερ!

Δημοσ.

αλαλ για να επιστρεψουμε στο θεμα, και το δικο μου τωρα τελευταια κανει πολλες αποσυνδεσεις! εχει το 8.2.1.5. firmware. λετε να του τοπ αλλαξω και να βαλω αλλο? αλλα ποιο? και πως γινεται η διαδικασια? γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ρουτερ!

ΝΑΙ!! Αυτο που ποσταρε ο Pulilolilo.

Δημοσ.
καλα δεν πηρατε χαμπαρι τις αναβαθμισεις? δεν υπαρχει πλεον 8αρα! γινανε 24αρες..!!

το ξεχασαμε.σωστος

Τι να σου πω.. εχω χαζεψει με τον οτε.. Δες πριν κατι μηνες που ειχα 24αρα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=300899&page=2#16 Ουτε καν 10 δεν επιανα :lol:

μπορει να σου αλλαξαν καhλωδιο η να εγινε καποια γενικοτερη αλλαγη

βαλτου το πιο νεο δνε εχεις κατι να χασεις.α.δινεις καρφωτα ip στο pc σου.β.με ethernet θα κανεις το update εννοειται.γ.πρεπει να κατεβασεις απο το site της thomson η απο το cd εγκαταστασης τοn installer για να περασεις το firmware.

ΝΑΙ!! Αυτο που ποσταρε ο Pulilolilo.

αυτος ειμαι εγω?:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...