Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 v7-Αχαλίνωτα restarts

Orion_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Κατευθείαν στο ψητό. Εδώ και κάνα 2μηνο περίπου το router κάνει συνέχεια restart μόνο του. Βασικά δεν ξέρω αν κάνει restart, απλά κλείνουν όλα τα φωτάκια και μετά από κάνα 3λεπτο επανέρχεται (πέφτει και η σύνδεση εννοείται). Στο χωριό μου αυτό restart το λέμε.

Επίσης όταν λέω συνέχεια εννοώ περίπου 10 φορές τη μέρα.Μη φανταστείτε τίποτα πιο περίεργο.

Σκέφτηκα να κάνω update το firmware (έχω το 7.4.2.7). Είπα να δοκιμάσω την 7.4.4.7 ή την 8.2.5.0 αλλά ενώ προσπαθώ να κατεβάσω το firmware από το site του adslgr.com κατεβάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ την download.php σελίδα.

Για να μένουμε στην θεματολογία του συγκεκριμένου section, λογικά το firmware update είναι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου ε? Μιας και οι συνδέσεις είναι οκ (ήταν όλα μια χαρά πριν από κάτι μήνες), το μόνο που μένει είναι πρόβλημα του router.

Επίσης θα ήταν μεγάλη παλικαριά άμα κάποιος ανέβαζε σε rapidshare π.χ. κάποιο firmware (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ) για να το κατεβάσω.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ poulinos για το upload. Έκανα το update και τώρα τρώω περίπου 1 dc κάθε 2-3 μέρες. Μια χαρά δηλαδή :D

@giorgoslouk Ναι το μαμίσιο είχα. Απαράδεκτο...

Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά χάλασε και η motherboard και δεν είχα pc να μπω στο internet :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και μενα πολυ καλυτερη συμπεριφορα με το 585.σπιτι μου εχω το 784 με νεο firmware και αυτο πολυ καλυτερα απο πριν.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, έχω εδώ και καιρό το εν λόγω ρούτερ με το 7.4.2.7.0 που είχε από τη μάνα του, και δουλεύει μια χαρά. Να μπω στον κόπο να το αναβαθμίσω μήπως δουλεύει ακόμα καλύτερα, δηλ. θα δω καμιά αξιοσημείωτη διαφορά; Είμαι με Otenet, πολύ σπάνια κάνει αποσυνδέσεις και συνδέεται συνήθως στα 20Mbps. Το ξεσκίζω με πολύ download και συνεχές seeding αλλά αυτό στο ύψος του...

Δημοσ.

γενικως κανει περισσοτερα restart οταν παιζεις wireless.με καλωδιο δυσκολο λιγακι οσο εχω δει.απο την αλλη εγω παντα εκανα firmware update σε ολες τις συσκευες και δεν μου εχει βγει σε κακο.

Δημοσ.

Λέω να το αφήσω έτσι μια και λειτουργεί σχεδόν άψογα, αλλά θα κρατήσω το φέρμγουερ να βρίσκεται, μπορεί να το χρειαστώ, ποτέ δεν ξέρεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...