Προς το περιεχόμενο

LG arena & alarm issue !

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω εδώ και κάμποσο καιρό, τον τελευταίο μήνα παρατήρησα πως το ξυπνητήρι ορισμένες φορές και χωρίς κανένα προφανή λόγο απλά δε χτυπάει.

Στην αρχή πίστευα πως δε το άκουγα, (shit happens), αλλά αφού έγινε επανειλημμένα το ίδιο σκηνικό, το ψιλοέψαξα και βρήκα και άλλες αναφορές για το ίδιο πρόβλημα (κάποιοι έχασαν την δουλειά τους :-D), ενώ κανένα firmware δε λύνει το θέμα.

Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία;

Ο μόνος τρόπος που έχω βρει για να δουλεύει και μέχρι στιγμής δε με έχει προδώσει, είναι να το έχω κλειστό, αλλά αυτό δεν είναι λύση ακριβώς.

Το ξυπνητήρι είναι η δεύτερη σημαντικότερη λειτουργία του τηλεφώνου μετά το τηλέφωνο για μένα, και ικανότατος λόγος να με αναγκάσει να το ξεφορτωθώ.

Το να αγοράσω ένα ξυπνητήρι δεν αποτελεί επίσης λύση, συχνά δε κοιμάμαι σπίτι, και αν με δουν να κουβαλάω μαζί μου ξυπνητήρι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο και θα είναι κρίμα γιατί είμαι γαμώ τα παιδιά.

Δημοσ.
επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να υποθεσω εκανες ετσι?

Δεν νομίζω πως ωφελεί σε κάτι.

Από την στιγμή που έχουν και άλλοι το πρόβλημα, δε γίνεται να έχει γίνει κάτι πολύ περίεργο με τις δικές μου ρυθμίσεις...

Ή έστω πως δουλεύει, τι μπορεί να μου εξασφαλίσει πως δεν θα ξανασυμβεί λόγω κάποιας ρύθμισης που πιθανότατα θα ξανακάνω;;

ειναι γνωστό πρόβλημα.Η λύση είναι να βάζεις 3-4 ξυπνητήρια, όλο και κάποιο θα χτυπήσει..

Το έχω δοκιμάσει και αυτό.

Αν δεν χτυπήσει το πρώτο (χρονικά) δε χτυπάει κανένα μετά.

Δημοσ.

νταξει το εχω και εγω αυτο το ελεινο κινητο και μου εχει σπασει τα νευρα....ουτε το ξυπνητηρι τωρα δεν δουλευει κολαει καμια φορα η οθονη..με περνουν τηλεφωνο παταω το πρασινο δεν σηκωνει την κληση..περνω τηλεφωνο και δεν καλει πολλες φορες..ειναι για πεταμα απλα..

ποσος κοσμος εχει ταλαιπωρηθει με αυτο το σκατοπραμα..

Δημοσ.

κοιτα κ εγω το εχω αλλα δεν εχω κανενα προβλημα οποτε δεν ανηκω στον "πολυ κοσμο που εχει ταλαιπωρηθει απ αυτο το σκατοπραμα". δεν χανεις τιποτα να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων παντως. κι αν δεν γινει τιποτα τοτε βγαλε την καρτα μνημης και κανε ενα update που θα βρεις στην σελιδα της lg. να ρωτησω και κατι; απο ποιο καταστημα το αγορασες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...