Προς το περιεχόμενο

p4 στα 2.4 vs amd 1050

freedomman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως εννοεί τον AMD Athlon XP 1600+; Αν το bus της μητρικής είναι στα 100Mhz τότε το σύστημα τον δείχνει με ταχύτητα 1050Mhz. Κάντε λίγο google το AMD Athlon XP 1600+ 1050 και θα βρείτε διάφορα threads με αυτό το θέμα.

Ωωω ναι... πριν κανα μηνα προσπαθουσα να καταλαβω γιατι γινοταν αυτο και τελικα κατεληξα να βρω τις ρυθμησεις του mobo με κατι διακοπτακια που ειχε να το κανω να δουλεψει σωστα...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προφανώς και κοροιδεύει ρε παιδιά αυτός που άνοιξε το θέμα.Τι κάθεστε και προβληματίζεστε τι μπορεί να εννοεί και γιατί;Αυτό που γράφει εννοεί.

Δημοσ.

Μπορει να το χτυπησε η ζεστη το παιδι ρε σεις.Χτες το βραδυ που γυρναγα απο Πειραια με τον ηλεκτρικο στη διαδρομη ,μπες βγες στις στασεις ηταν μερικοι εμφανως με ψυχολογικα προβληματα που παραμιλουσαν. Η πολυ ζεστη πειραζει στον εγκεφαλο! B)

Δημοσ.

συγνώμη που άργησα να απαντήσω προφανώς έχω κάνει κάποιο λάθος θα το διορθώσω δεν άνοιξα το θέμα για πλάκα απλά έχω το p4 και μου έδωσαν μια μητρική και προσπαθώ να δω πια να κρατήσω. θα σας γράψω λεπτομέρειες εντός της ημέρας που θα κάνω τη τράμπα

---------- Προσθήκη στις 19:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ----------

freedomman@freedomman-desktop:~$ cat /proc/cpuinfo

processor : 0

vendor_id : AuthenticAMD

cpu family : 6

model : 6

model name : AMD Athlon

stepping : 2

cpu MHz : 1050.021

cache size : 256 KB

fdiv_bug : no

hlt_bug : no

f00f_bug : no

coma_bug : no

fpu : yes

fpu_exception : yes

cpuid level : 1

wp : yes

flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 mmx fxsr sse syscall mp mmxext 3dnowext 3dnow up

bogomips : 2100.04

clflush size : 32

power management: ts

freedomman@freedomman-desktop:~$

αυτην ελεγα ρε μαγκες τι λετε? πια να κρατησω?

Δημοσ.

οχι δεν ξερω. δεν ασχολουμαι με linux. παντως ο p4, οσο ελεινος κ αν ειναι, πιστευω με 2.4ghz τον εχει τον 1000αρη athlon. κανε την τραμπα με τον p4.

Δημοσ.
οχι δεν ξερω. δεν ασχολουμαι με linux. παντως ο p4, οσο ελεινος κ αν ειναι, πιστευω με 2.4ghz τον εχει τον 1000αρη athlon. κανε την τραμπα με τον p4.

λες να κρατησω το pentium δηλαδη?

Δημοσ.

ο athlon ποιος ειναι? o 1000αρης ο thunderbird? με ενα μινι overclock? αν ειναι αυτος ειναι επεξεργασταρα για την εποχη του. τον ειχα κ εγω.εβαζε κατω p4 1.6-1.8. οχι βεβαια τον 2.4... οποτε ναι κρατα τον pentium αν ειναι αυτος κ η motherboard του σε καλη κατασταση κ δεν ειναι ετοιμα να εκραγουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...