Προς το περιεχόμενο

p4 στα 2.4 vs amd 1050

freedomman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οταν λες AMD 1050 εννοείς το καινουργιο τον Χ6???

Και αν ναι με ποια μα ποια λογική τον συγκρίνεις με μονοπύρηνο Ρ4 10ετιας???

Δημοσ.

amd 1050?δεν νομιζω πως υπάρχει...τσεκαρέ το μία...επίσης πες κ τιμές,γιατί αν είναι ανάλογος του Ρ4...μόνο αν στους χαρίζουν!!πες κ τι σύστημα έχεις τώρα!

Δημοσ.

πολύ φοβάμαι πως παίζει κ να μιλάει για εξαπύρηνο...αλλά ας μην αποπαίρνουμε τον φίλο fredomman κ πάει κ αγοράσει κρυφά κανέναν Ρ4 :) !!

κρίμα να πετάξει τα λεφτά του!

Δημοσ.

Μήπως εννοεί τον AMD Athlon XP 1600+; Αν το bus της μητρικής είναι στα 100Mhz τότε το σύστημα τον δείχνει με ταχύτητα 1050Mhz. Κάντε λίγο google το AMD Athlon XP 1600+ 1050 και θα βρείτε διάφορα threads με αυτό το θέμα.

Δημοσ.

AMD 1050 δεν υπάρχει.

Πάντως ο P4 στα 2.4 μια χαρά είναι για πάρα πολλές χρήσεις εκτός από hardcore gaming φυσικά.

Δημοσ.

Και γενικά εκτός από οτιδήποτε σχετικό gaming, όχι μόνο hardcore. Για κανά flash παιχνιδάκι καλός είναι. :P

Δημοσ.

Έχω φίλο τελείως καμένο gamer μέχρι πριν 6 μήνες ήταν με p4 και είχε παίξει και τερματίσει τα πάντα.Τα περισσότερα και με κανονικά γραφικά όχι δηλαδή τέρμα low σε 17άρα.Τώρα αναβάθμισε σε 26",quad+2x5870..Σε 7-8 χρόνια πάλι νέο pc!:lol:

Δημοσ.
Και εκτός από HD ταινίες.

Μπα 720p παίζει άνετα. Για 1080p στις περισσότερες θα έχει πρόβλημα αλλά σε μερικές όχι. (μου είχε ξεμείνει ένας και τον είχα συνδέσει για πλάκα στην 24άρα μου).

Υ.Γ. Δεν θυμάμαι και την κάρτα γραφικών αλλά δεν ήταν κάτι σπουδαίο.

Δημοσ.

παιδια, δεν ξερω αν εννοει αυτο που λεει ο τιτλος- εστω και στο περιπου-, αλλα μονο χιουμοριστικα μπορω να το δω εγω...!!

δε νομιζω, πραγματικα, να ρωταει αν ο μονοπυρηνος 10ετιας μπορει να ειναι καλυτερος απο 6πυρηνο ολιγων εβδομαδων!!

θεωρω οτι κατι εχει κανει λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...