Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ακούστε λίγο τον πόνο μου και πείτε μου την άποψή σας. Έχω ένα λογαριασμό, κανονικά συνδεδεμένο με χρεωστική κάρτα στο Ελληνικό Appstore. Θέλω να κάνω το εξής: Θέλω να φτιάξω άλλο ένα account με διαφορετικό e-mail (με αληθινά ή ψεύτικα στοιχεία, δεν με πειράζει αυτό) σε Appstore άλλης χώρας (ας πούμε UK) το οποίο account ΔΕΝ θα το συνδέσω με χρεωστική κάρτα. Αυτό θέλω να το κάνω για να κατεβάσω κάποιες free apps οι οποίες δεν υπάρχουν στο ελληνικό Appstore (πρώτη και κύρια η last.fm app). Πώς σας φαίνεται αυτό; Είναι παράνομο; Κι αν είναι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιος banned από το Appstore του iTunes; Επίσης, αν κατεβάσω app από κατάστημα άλλης χώρας, θα μπορώ να την βάλω στο iphone μου ή τώρα πλέον έχει συνδεθεί με το ελληνικό κατάστημα και δεν γίνεται; Πλιζ, μη μου αναφέρετε για jailbrake κλπ, είναι εκτός συζήτησης.
Whiteyez Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Γίνεται να κάνεις account και άλλης χώρας χωρίς κανένα πρόβλημα, θα μπορείς να περνάς τα apps κανονικά και δεν είναι παράνομο. Το έχουμε κάνει πολλοί απο εδώ μέσα.
blk88memorz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Ίσα ίσα που ένας λογαριασμός στο αμερικάνικο και ένας στο ελληνικό είναι απαραίτητοι Κοίτα για οδηγίες πως να ανοίξεις λογάριασμο χωρίς κάρτα και είσαι κομπλέ. Και αν θές να αγοράσεις τπτ απο το ξένο, υπάρχουν και οι gift cards στο ebay.
tsak4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 προχωράς άφοβα, πιστεύω πως το 99% των χρηστών του iPhone έχουν τουλάχιστον 2 λογαριασμούς. όσο έχεις χρεωστική σε έναν λογαριασμό και τους αφήνεις λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση να σε διαγράψουν
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 μου εχει τυχει να παταω το link ενος app αλλου store και με ρωταει το itunes αν θελω να αλλαξω store... αρα δεν γινεται με 1 λογαριασμο να εχω προσβαση σε ολα??
Whiteyez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Όχι, ακόμα και για updates πρέπει να αλλάζεις στο αντίστοιχο account που κατέβασες την εφαρμογή/παιχνίδι.
Cue Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Yeap, τα ίδια και εγώ. (Αν και τώρα είμαι επίσημα UK )
Snolly Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Κι εγω τα ιδια με US και GR αλλα αυτο sing in / out για τα updates ειναι χειρότερο κι απο τη μπαλα που παιζει η εθνικη.
Xristaras23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 καλησπερα πως κανω δημιουργια δευτερου λογαριασμου στο apple store Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Xristaras23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 κανενας Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Cue Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Απλά άλλαξε store σε αυτό που θες (κάτω δεξιά έχει την επιλογή εφόσον εισαι ήδη στο iTunes Store) και πάρε κάτι free. Βάζεις στοιχεία και είσαι έτοιμος.
Xristaras23 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ευχαριστω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.