keymouse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα , Εκπροσωπώ μία ανεξάρτητη ομάδα διοργάνωσης συναυλιών .Ψάχνουμε κάποιον γραφίστα για δημιουργία αφίσας (δεν ξέρω αν είναι ακριβώς δουλειά γραφίστα η δημιουργία αφίσας) , ή γενικά κάποιο άτομο με γνώσεις πάνω στην ηλεκτρονική σχεδίαση . Δεν θα υπάρξει αμοιβή , αλλά θα γίνει συμφωνία σε όποια αφίσα συμμετέχει/δημιουργήσει , ότι το λογότυπο του θα τυπωθεί κανονικά μαζί με πληροφορίες.Οι συναυλίες είναι μεγάλου βεληνεκούς .Λεπτομέρειές θα δοθούν σε προσωπική συνομιλία . Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές , περιμένω απαντήσεις . Ευχαριστώ πολύ .
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 1 καλό θα ήταν να πείς και το είδος της μουσικής και το δεύτερον κατα τη γνώμη μου δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια επιχείρηση που να σόυ κάνει δωρεάν εκτύπωση έστω και αν αναγράφετε το λογότυπο της
keymouse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 1 καλό θα ήταν να πείς και το είδος της μουσικής και το δεύτερον κατα τη γνώμη μου δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια επιχείρηση που να σόυ κάνει δωρεάν εκτύπωση έστω και αν αναγράφετε το λογότυπο της Hip hop συναυλία , ή μάλλον ένα hip-hop jam , γιατί θα έχουμε και graffiti events . Προς θεού δεν περιμένω δωρεάν εκτύπωση , αλλά κάποιον με γνώσεις ηλεκτρονικής σχεδίασης .για την αφίσα και μόνο . Νέα παιδιά είμαστε , νέα παιδιά ψάχνουμε , που έχουν μεράκι ,, και τους δίνεται η ευκαιρία να διαφημίσουν την δουλειά τους .
oneofthem Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 από περιέργεια οι συναυλίες θα είναι δωρεάν για το κοινό?
keymouse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 @dermitzos , φίλε αν βλέπεις αυτό το post , σβήσε κάποια προσωπικά μηνύματα (pm) , γιατί έχει γεμίσει ο φάκελος σου και δεν μπορώ να σου απαντήσω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.