StavrosD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα Μου προέκυψε μια περίπτωση που χρειάζεται να μεταφέρω μια εγκατάσταση του plone σε νέο server. Πως στο καλό γίνεται η μεταφορά; Εγκατέστησα την ίδια έκδοση του plone, αντέγραψα τα αρχεία με όλα τα extensions στον αντίστοιχο κατάλογο και το data.fs.* στον κατάλογο Plone 2\data\var, αλλά μάταια. Υπάρχει λύση;
weathor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δοκιμασε αλλη εκδοση.. Ο νεος server δεν εχει το ιδιο λειτουργικο με τον παλιο ετσι?? Στα linux παντως ειναι κανονας να ψαχνεις απο εκδοση σε εκδοση να δεις ποια σου κανει το χω παθει αμετρητες φορες
StavrosD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ο παλιός server είχε windows xp και αυτός που έφτιαξε την εφαρμογή είχε εγκαταστήσει το XAMP. Ο νέος server έχει windows 7. Δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω να λειτουργήσει. Εγκατέστησα την έκδοση στην οποία έτρεχε τότε (2.1.1), εγκατέστησα την τελευταία, τίποτα... μάλλον κάτι κάνω στραβά. Μπορείς να μου πεις τα βήματα που πρέπει να κάνω; Ασχολούμαι 15+ χρόνια σε προχωρημένο επίπεδο με τους υπολογιστές, τόσο μπάχαλο με τα dependacies και την έκδοση δεν έχω συναντήσει ξανά.
StavrosD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Τελικά βρήκα την πρόχειρη λύση, την παραθέτω μήπως χρειαστεί σε κάποιον. Πρόσθεσα στα path των windows το path της python και τον κατάλογο bin, έτρεξα ως administrator το \bin\runzope.bat και τρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.