Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη .............

_69_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, μια χαρά είναι στα 1.66V.

Λογικά τα χαλάρωσε (αύξησε) για να κάνει POST το σύστημα σε αυτή τη συχνότητα απ' τη στιγμή που δεν εφαρμοζόταν η ελάχιστη απαιτούμενη τάση.

Τώρα που έδωσες 1.66V μπορείς να τα βάλεις χειροκίνητα στα 8-8-8-24 και να τρέξεις πάλι memtest για να δεις αν είναι σταθερές.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ λέω να πας το PC συ σε κάποιον ειδικό , για να μην προκαλέσεις ζημία ... :-)

τι ζημια μπορει να προκαλεσει,ακολου8οντας αυτες τις οδηγιες?

Και ποιος ειναι ο ειδικος?

Δημοσ.
τι ζημια μπορει να προκαλεσει,ακολου8οντας αυτες τις οδηγιες?

Και ποιος ειναι ο ειδικος?

Μπορει να προκαλεσει ζημια στο Bios , με το update .

Ειδικος ενοω να το παει στο καταστημα που το πηρε να το ελενξουν .

Δημοσ.
Μπορει να προκαλεσει ζημια στο Bios , με το update .

Ειδικος ενοω να το παει στο καταστημα που το πηρε να το ελενξουν .

το update το εκανε ηδη.Ζημια μπορεις να προκαλεσεις δυσκολα...Σιγουρα αν πας να κανεις update και το σταματησεις στην μεση,δεν θα ξαναδεις post απο την μητρικη.Αλλα δεν ειναι και κατι το τοσο δυσκολο να κανεις,ειδικα μετα απο τοσες οδηγιες.4 Σελιδες ειναι το θεμα και ολες αυτες μιλανε για bios update ,clear cmos και memtest.

Oι ειδικοι στο μαγαζι που το πηρε,μπορει να τον χρεωσουν για εναν απλο ελεγχο τον οποιο εκανε μονος του.Και το οτι αλλαζει καποιες τιμες στα volt των ram σε καμια περιπτωση δεν προκειται να κανει ζημια στο bios η και στις ram.

Δημοσ.

DRAM Configuration -> Enter -> DDR3 Timing Items -> Manual και:

x CAS# latency -> 8

x RAS to CAS R/W Delay -> 8

x Row Precharge Time -> 8

x Minimum RAS Active Time -> 24

Ανοίγουμε και το manual τη μητρικής, έτσι;

Δημοσ.
αν το ρωτησεις ακομα μια φορα...μπορει να σου απαντησουμε!

όταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή πετάει μπλε οθόνες...σορρυ για το διπλό πόστ αλλά είμαι με το κινητό στο ιντερνετ , και όχι σπίτι , και σκάλωσε το wifi ...το εγχειρίδιο δε το έχω καν , είναι αθήνα και ποιος θα μου τα πει? δίκιο έχετε αλλά : -(

---------- Προσθήκη στις 17:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:21 ----------

http://img203.imageshack.us/img203/2483/dsc02583p.jpg

http://img101.imageshack.us/img101/6771/dsc02584ia.jpg

---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:20 ----------

φταινε οι μνημες τελικα ε?

Δημοσ.

Δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά το πιο πιθανό.

Δοκίμασε να παίξεις με όλους τους συνδυασμούς, δηλαδή με ένα dimm ξεχωριστά σε διάφορα slots.

Δημοσ.
Δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά το πιο πιθανό.

Δοκίμασε να παίξεις με όλους τους συνδυασμούς, δηλαδή με ένα dimm ξεχωριστά σε διάφορα slots.

οι ρυ8μισεις του Bios ειναι σωστες?μηπως ειναι κανα τροφοδοτικο?καποιο αλλο τεστ να τρεξω που να βρισκει προβληματα απο ολο το συστημα?

Δημοσ.
οι ρυ8μισεις του Bios ειναι σωστες?μηπως ειναι κανα τροφοδοτικο?καποιο αλλο τεστ να τρεξω που να βρισκει προβληματα απο ολο το συστημα?

αρκετα κουραστικες.Πανε στο plasio με εγγυηση και πες για τις μνημες.

Δημοσ.

Το θεμα μ ειναι μηπως φταιει η μητρικη, και δε μπορω να κανω 300 χιλιομετρα για αθηνα , 8α κανω κανα μηνα να παω μιας και εχω εξεταστικη , και στο τελος μ πουν δεν ειναι αυτο και QQ μ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...