mixalisss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 καλησπερα σημερα εκοψα μια σιμ και την αναγνωισε κανονικα δηλαδη λεει vodafone k 3g οπου εχει βγαζει το εικονιδιο τι ρυθμισεις χρειαζεται για να μπαινω στο νετ απο 3 g εχω παρει μια καρτα με 8 ωρες και θελω να κανω τεστ καμια ιδεαευχαριστω
georgeadams Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 APN: webonly.vodafone.gr (ή internet.vodafone.gr) Username: user Password: pass
kotlid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 καλησπερα σημερα εκοψα μια σιμ και την αναγνωισε κανονικα δηλαδη λεει vodafone k 3g οπου εχει βγαζει το εικονιδιο τι ρυθμισεις χρειαζεται για να μπαινω στο νετ απο 3 g εχω παρει μια καρτα με 8 ωρες και θελω να κανω τεστ καμια ιδεαευχαριστω Προσεχε δεν εχουν σχεση ποσες ωρες εχεις στο προγραμμα αλλα ποσο ογκο δεδομενων δωρεαν!!!!! Αν δεν εχεις προγραμα με internet στην sim μην μπεις internet, θα χρεωθεις πολυ
mixalisss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Προσεχε δεν εχουν σχεση ποσες ωρες εχεις στο προγραμμα αλλα ποσο ογκο δεδομενων δωρεαν!!!!!Αν δεν εχεις προγραμα με internet στην sim μην μπεις internet, θα χρεωθεις πολυ ειναι καρτα σιμ αρα δεν θα χρεωθω τπτ το βρηκα πηρα στη βονταφον και μου εδωσαν οδηγιες ολα κομπλε τωρα
x_vagos_x Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα [-μέρα, εδώ και 27 λεπτά...] Μιλάτε για αυτή την κάρτα; Βάζοντας μια τέτοια κάρτα και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορώ να "φορτώνω" με επιπλέον χρόνο-όρκο δεδομένων μετά το πέρας των ορίων που λέει στο website τους? Λέει ότι μπορείς να χρεώσεις έμμεσα ένα καρτοκινητό που έχεις στην κατοχή σου, μέσω πιστωτικής και με scratch card. Εσύ, Μιχάλη, τι απ' όλα κάνεις; [Είμαι κομματάκι μακρυά από Vodafone shop, οπότε είστε η πιο προσβάσιμη πηγή πληροφοριών....]
stako Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 APN: webonly.vodafone.gr (ή internet.vodafone.gr)Username: user Password: pass Μήπως έχει κανείς και τις ανάλογες ρυθμίσεις για Wind? Θα κόψω την κάρτα σήμερα και θα τις χρειαστώ.....
georgeadams Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 APN: gint.b-online.gr Username: κενό Password κενό
stako Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 APN: gint.b-online.grUsername: κενό Password κενό Σε ευχαριστώ, είχα πάρει τηλ εντωμεταξύ στην Wind και μου τα είπαν. Λειτουργεί τέλεια, μάλιστα έχω την εντύπωση ότι πάει αρκετά πιο γρήγορα σε σχέση με το usb stick στο laptop. Ίσως έτυχε και να αναβάθμισαν ταχύτητες στην Wind, πάντως πάει σημαντικά πιο γρήγορα!!!
mdr21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μιλάτε για αυτή την κάρτα; Τι απατεωνια ειναι παλι αυτη που βγαλανε!!!? Χρονοχρεωση στο ιντερνετ??? Θα δινω δηλαδη 3,5 ευρω , θα μπαινω να τσεκαρω κανα email και facebook ή να διαβασω κανα blog και μετα απο 2 ωρες θα χρειαζομαι καινουρια???? Η καρτα αυτη θα ηταν καλο εργαλειο , αμα ειχε απλα ογκοχρεωση και ας ηταν οι χρεωσεις λιγο πιο τσουχτερες απ οτι στο dataplan. Αλλα τοτε ο κοσμος θα συνειδητοποιουσε οτι σε τετοιες συσκευες δεν χρειαζεσαι παραπανω απο 500ΜΒ/μηνα και κανεις δεν θα επαιρνε dataplan...
stako Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αλλα τοτε ο κοσμος θα συνειδητοποιουσε οτι σε τετοιες συσκευες δεν χρειαζεσαι παραπανω απο 500ΜΒ/μηνα και κανεις δεν θα επαιρνε dataplan... Δεν ξέρω για τις άλλες συσκευές αλλά με το iPad σε 2 βδομάδες εντατικής καθημερινής χρήσης με internet και (κυρίως) χάρτες εμένα κατέβασε σχεδόν 2GB από το 3G δίκτυο της AT&T... (είχα κάνει το unlimited με τα $30) Οι χάρτες τραβάνε ΠΟΛΥ πράμα!!!
mdr21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Θεωρω οτι με αυτες τις συσκευες η συντριπτικη πλειοψηφια μπαινει στο ιντερνετ για να σερφαρει σε 2-3 ενημερωτικα site , σε κανα φορουμ , σε κανα facebook και να τσεκαρει τα email. Αντε να δει και μερικα βιντεακια στο utube που καταναλωνουν χωρο. Για ολα αυτα πιστευω τα 500ΜΒ/μηνα ειναι αρκετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.