Praetorianos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν ο τίτλος είναι αρκετά περιγραφικός, αλλά αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω ένα domain name (πχ 3w.domain.com]) με ένα blog (πχ blog.blogspot.com). Κάνοντας κλικ στο πρώτο να κάνει redirect στο δεύτερο. Η εταιρία που το κατοχύρωσα είναι το papaki.gr αν παίζει κάποιο ρόλο και παρόλο που έψαξα στο google και στο blogspot δεν κατάλαβα και πολλά. Κάτι λέει εδώ, αλλά έχω μπερδευτεί. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει κάτι ανάλογο να με βοηθήσει? Και κάτι άλλο. Προφανώς θα ισχύουν και οι δύο διευθύνσεις έτσι? Δηλαδή είτε το domain είτε το blog γράψει κάποιος θα τον πηγαίνει στην ίδια σελίδα?
dermitzos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Αν θες να κάνει redirect, δηλαδή να μεταφέρεται στο blog.blogspot.com και να συνεχίζει από εκεί πρέπει να υπάρχει επιλογή στο papaki.gr. Για να χρησιμοποιείς το domain σου όπως σε κάθε site (http://www.site.com/articles/april.php κλπ)Απ' ότι θυμάμαι, αυτό στο wordpress ήταν πολύ πιο εύκολο.. Τώρα για το blogger δεν γνωρίζω.
Praetorianos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Αν θες να κάνει redirect, δηλαδή να μεταφέρεται στο blog.blogspot.com και να συνεχίζει από εκεί πρέπει να υπάρχει επιλογή στο papaki.gr.Για να χρησιμοποιείς το domain σου όπως σε κάθε site (http://www.site.com/articles/april.php κλπ)Απ' ότι θυμάμαι, αυτό στο wordpress ήταν πολύ πιο εύκολο.. Τώρα για το blogger δεν γνωρίζω. Κατ' αρχάς thanks για την απάντηση. Ναι όντως ήταν επιλογή από το papaki.gr απλά στην αρχή έμπλεξα με τα DNS και nameservers που έλεγε. Εκεί μου ζητούσε το google να γράψω κάτι ενώ ήταν πιο απλό τελικά. Τώρα μου είπε να περιμένω 24-48 ώρες για τις αλλαγές και βλέπουμε. Τώρα για το άλλο που λες μπορώ με κάποιον τρόπο αντί να γράφει: blog.blogspot.com/kalakrasia να το κάνω να γράφει: 3w.domain.com/kalakrasia? Στο wordpress γίνεται αυτό? Και να μην ξέρεις πως γίνεται στο blogspot απλά δώστε μου 2-3 λέξεις κλειδιά για να ψάξω στο google, γιατί δεν ξέρω ούτε καν πως να ξεκινήσω την αναζήτηση. ΥΓ Δεν θέλω προς το παρόν να αγοράσω web hosting.
dermitzos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 θα ψάξεις για DNS και custom domain blogspot. Αναλυτικά δεν θυμάμαι καθόλου, συγγνώμη.
Praetorianos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 θα ψάξεις για DNS και custom domain blogspot. Αναλυτικά δεν θυμάμαι καθόλου, συγγνώμη. Ωραίος, τα έψαξα και βρήκα ορισμένα χρήσιμα άρθρα. Κάτι άλλο, αν δημιουργήσω traffic στο domain που τώρα γίνεται redirect στο blog.blogspot.com, αν κάποια στιγμή στο μέλλον αντί για redirect το κάνω hosting εκεί τα page ranks και οι κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησεις δεν θα πρέπει να ξαναχτιστούν από την αρχή έτσι? Δηλαδή είτε redirect είτε hosting, το 3w.domain.com θα κρατήσει το rank του?
keymouse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 @dermitzos , φίλε αν βλέπεις αυτό το post , σβήσε κάποια προσωπικά μηνύματα (pm) , γιατί έχει γεμίσει ο φάκελος σου και δεν μπορώ να σου απαντήσω Είμαι το παιδί με την αφίσα .Μου έστειλες pm .
dermitzos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 @dermitzos , φίλε αν βλέπεις αυτό το post , σβήσε κάποια προσωπικά μηνύματα (pm) , γιατί έχει γεμίσει ο φάκελος σου και δεν μπορώ να σου απαντήσω Είμαι το παιδί με την αφίσα .Μου έστειλες pm . λολ. Ας σβηστεί αυτό και το από πάνω παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.