Προς το περιεχόμενο

Ποιος ISP είναι αυτός;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο μια γρηγορη αναζητηση (ψαχνοντας για καλο ιντερνετ στιν ελλαδα)Βρηκα αυτο εδω.

newbitmapimagevf.png

Απλα δεν καταλαβα για ποια εταιρια μιλαμε αν ειναι οντως εταιρια.

Με βαθμολογια 5 ειναι κατι πρωτοποριακο για την Ελλαδα,δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιος ISP στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Κάποιο τμήμα/σχολή Πληροφορικής; Έχει και το "and" και το κόβει στο τέλος, οπότε πιθανόν να υπάρχει και κάποιο προσδιοριστικό στον τίτλο, π.χ. «Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» κλπ...

Δημοσ.
Κάποιο τμήμα/σχολή Πληροφορικής; Έχει και το "and" και το κόβει στο τέλος, οπότε πιθανόν να υπάρχει και κάποιο προσδιοριστικό στον τίτλο, π.χ. «Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» κλπ...

Αλλα ειναι κλικαρισμενο οτι δεν θα δειχει σχολες και τμηματα. Στο κατω μερος.

Επισης,αν υπαρχουνε τετοιες ταχυτητες,τι τις κρυβουν απο το κοινο? χαχα

Δημοσ.
Αλλα ειναι κλικαρισμενο οτι δεν θα δειχει σχολες και τμηματα. Στο κατω μερος.

Επισης,αν υπαρχουνε τετοιες ταχυτητες,τι τις κρυβουν απο το κοινο? χαχα

Δε κρυβουν τιποτα. Απλα δεν υπαρχει ζητηση ωστε να φτιαξουν τις υποδομες.

• Super Moderators
Δημοσ.

και ο ΟΤΕ παρέχει μισθωμένο με οπτική ίνα αν δεν κάνω λάθος αλλά σου ζητάει να πληρώσεις το κόστος για να σκάψουν να στην φέρουν μέχρι την επιχείρηση/σπίτι σου. Για μηνιαίο κόστος ούτε λόγος, απαγορευτικό...

Δημοσ.
Δε κρυβουν τιποτα. Απλα δεν υπαρχει ζητηση ωστε να φτιαξουν τις υποδομες.

μεγαλη μα***** παντως

Δημοσ.
μεγαλη μα***** παντως

Εδω δεν εχουμε HDTV... η συνδεση σε πειραξε;:lol:

ΥΓ: Εγω πρωσοπικα δεν θα'περνα συνδεση στα 50mbs, εκτος και αν ειχε την ιδια τιμη με μια 24. Αλλα αυτο λεγετε "αναπτυξη" κατι το οποιο δεν υπαρχει εδω :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται για ADSL2+ πρόσβαση, όπως μαρτυρά και η ταχύτητα.

"μισθωμένη γραμμή" από ΕΔΕΤ είναι κλασικά...

Εδω δεν εχουμε HDTV... η συνδεση σε πειραξε;:lol:

25 Αυγούστου αρχίζει την μετάδοση η Nova σε 1080i :P

ΥΓ: Εγω πρωσοπικα δεν θα'περνα συνδεση στα 50mbs, εκτος και αν ειχε την ιδια τιμη με μια 24. Αλλα αυτο λεγετε "αναπτυξη" κατι το οποιο δεν υπαρχει εδω :lol:

τα 10mbit upload στην vdsl πάντως κωλολένε :o

Δημοσ.
μισθωμένη γραμμή από ΕΔΕΤ είναι κλασικά...

Δε μπορείς να μισθώσεις γραμμή από ΕΔΕΤ! Είναι δημόσιο δίκτυο που χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση και την έρευνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα τώραμην κολλάς στις λέξεις, αντίστοιχα κυκλώματα μόνο σε μισθωμένες βλέπουμε στην Ελλάδα για αυτό το έγραψα έτσι :o :P

ορίστε τραβάω ένα fix...

Δημοσ.

Ξέρει κανένας κάποιο "χάρτη" του web με τις IP για κάθε χώρα?

Πχ να λέει οτι IP από 70.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ έως 89.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ είναι Ελλάδα κλπ κλπ

Δεν ζητάω site να του βάζεις ip και να σου βγάζει σε ποια περιοχή βρίσκετε.Αυτό το ξέρω.Θέλω να βγάζει κατανομή IP/χώρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...