Προς το περιεχόμενο

Ιδανικο μεγεθος οθονης

Παναγιωτης1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το ιδανικο μεγεθος για την οθονη του υπολογιστη απτη στιγμη που καθομαστε μπροστα στο μισο μετρο????? Ευχαριστω..

πιστευω πως ειναι υποκειμενικο....και δεν μπορεις να παρεις μια απαντηση...

Εγω ας πουμε σε πανω απο 22" δεν μπορω να κατσω...με κουραζουν...ο αδερφος μου,δεν μπορει να κατσει στην 22αρα αλλα προτιμα την 25.5".

Περι ορεξεος....

• Super Moderators
Δημοσ.

και θέμα συνήθειας κυρίως, μετά από λίγο καιρό την συνηθίζεις κλασικά

Δημοσ.
και θέμα συνήθειας κυρίως, μετά από λίγο καιρό την συνηθίζεις κλασικά

εγω ποτε δεν μπορεσα να συνη8ισω την Τ260.για αυτο το εθεσα ως υποκειμενικο θεμα.

Οπως και προτιμω το 16:10.

Δημοσ.
αρα οτι κα αν παρω αφου θα ειναι μεγαλυτερη θα θελει να την συνηθισω στην αρχη..

πες μας καλυτερα ποια εχεις τωρα...και ποια εχεις βαλει στο ματι.Καθως και maximum budget μπας και σου προτεινουμε την Dell :lol:

Δημοσ.

ειμαι αναμεσα σε αυτην LG W2361V-PF 23'' TFT http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169565 και σε αυτην εδω LG W2261VP-PF 22'' TFT PIANO BLACK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169571 καθαρα λογω μεγεθους κατα τα αλλα μ φαινονται ομοιες τωρα οσον αφορα το budget μεχρι 170 Ε δεν παει παραπανω :PP

Δημοσ.

Επίσης, να προσθέσω για native 1920χ1080 από 23'' και πάνω. Για μένα το ιδανικό για οθόνη pc είναι 23'' ή 24'' καθώς επίσης αν κάνεις τη μετάβαση από 17'' ή 19'' αντίστοιχα θα δεις αρκετή διαφορά.

Δημοσ.

για την κούραση περισσότερο μετράνε οι σωστές ρυθμίσεις πιστεύω κι εγώ παρά οι ίντσες χωρίς να τις αφήνω απέξω

αλλά το μέγεθος έχει να κάνει και με τη δουλειά που κάνεις, πολλά προγράμματα, περισσότερο 'πακέτα' έχουν χιλιάδες πράγματα ανοιχτά στην οθόνη, πολλά παράθυρα-οθόνες ουσιαστικά και αναγκαστικά χρειάζεσαι μεγάλη οθόνη, αλλιώς δυσκολεύεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...