Προς το περιεχόμενο

sapphire vapor-x 5770

leonn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας .εχω αρκετα προβληματα με την καρτα αυτη και ηθελα να μαθω αν φταιει ο επεξεργαστης που εχω η γενικα το συστημα [αρκετα παλιο] που εχω. κοληματα στα παιχνιδια γραμμες κτλ,καθε βοηθεια πολυτιμη .ευχαριστω. gpu-hiper hpu-4m580-pu- cpu amd athlonx2 5600-mb asus m2a-mx-

Δημοσ.

καλησπέρα, βασικά δεν μας δίνεις πολλές πληροφορίες, πχ τι λειτουργικό φοράς που κολάει πότε κολάει εαν έχει latest drivers κλπ κλπ

εγώ έχω ακριβώς την ίδια κάρτα και πάει τάπα τέζα τσίτα μπάχλα χωρίς κολλήματα.

Δημοσ.

windows 7 32bit εχω και τους 10.6 ατι drivers.ακομη και σε ολα τα θεματα αερο παραμορφωνεται η οθονη .παιχνιδια οπως το bc2 εκει που παει καλα κολαει για 10-15 δευτερολεπτα και συνεχιζει κανονικα .αυτο γινετε συχνα στο παιχνιδη .την ειχα παει για αντικατασταση αλλα μου ειπαν οτι ειναι οκ.

Δημοσ.

Kατ' αρχάς βλέπω ότι έχεις 32Bit λειτουργικό. Πόσα gb ram έχεις?

Απο θερμοκρασίες τι έχεις στην κάρτα σε full load? (In gaming)

Τρέξε ένα μισάωρο furmark stability test και πές μας τι θερμοκρασίες χτυπάει η κάρτα.

Ανέφερε αν μπορείς και το υπόλοιπο set-up + case. :-)

Δημοσ.

δεν εχει ξεπερασει τους 52 βαθμους σε 2 ωρες παιχνιδη bc2 .ram εχω 2giga ddr2 800mhz corsair 5.5. 5.18 .3dmark vantage εχει πιασει 9397 βαθμους η καρτα ευχαριστω θα το κανω και αυτο το τεστ και θα ενημερωσω

---------- Προσθήκη στις 17:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

λοιπον με το furmark μετα απο 32 λεπτα τεστ ως 77 βαθμους εφτασε η καρτα .καλο αυτο ?????

Δημοσ.
δεν εχει ξεπερασει τους 52 βαθμους σε 2 ωρες παιχνιδη bc2 .ram εχω 2giga ddr2 800mhz corsair 5.5. 5.18 .3dmark vantage εχει πιασει 9397 βαθμους η καρτα ευχαριστω θα το κανω και αυτο το τεστ και θα ενημερωσω

---------- Προσθήκη στις 17:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

λοιπον με το furmark μετα απο 32 λεπτα τεστ ως 77 βαθμους εφτασε η καρτα .καλο αυτο ?????

Καλο ειναι ( η θερμοκρασια).Βγαλε τους 10,6 και δοκιμασε κανενα αλλο driver.Απ' οσο ξερω οι 10,6 δεν ειναι ακομα official απο την AMD.Που τους βρηκες?

Δημοσ.

Τους εχει και ο ATIman στο thelab.gr εχει και τους 10,6 pre και τους 10,6 a.Απο τους 10,3 και μετα μαλλον προς το χειροτερο το πανε.Με τους 10,6 , 4-5 ειδαν βελτιωση και καμια 20 (μαζι με αυτους και εγω) προβληματα.Τα 2d ρολογια απο 157/300 πηγαν 400/1000.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας . ειχα κανει ξανα θεμα με την καρτα μου το οποιο[ εν μερη] λυθηκε με αλλαγη μητρικης+επεξεργαστη . λοιπον ολα οκ ειναι τωρα με τα στιγμιαια κοληματα που ειχα στα παιχνιδια και το προβλημα που δεν λυνετε ως τωρα ειναι με τα θεματα aero ..ολο παραμορφωσεις στην οθονη εχω και στα παιχνιδια των windows7 .κουπες πασιετζα.. γνωριζει κανεις ??? mb -asus m4a78-e. cpu phenom x4 b45 [oc 3.4ghz] .gpu sapphire vapor x 5770. psu hiper typem580w. ram corsair ddr2 800 2x1gb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...