Προς το περιεχόμενο

Πλαστικά σπαστά ποτήρια

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θυμάμαι στο σχολείο παλιά που είχαμε κάτι πλαστικά ποτήρια που "μαζεύανε" δηλαδή ήταν φτιαγμένα από φύλα διαφορετικής διαμέτρου και έμπαινε το ένα μέσα στο άλλο ώσπου το ποτήρι δεν είχε ύψος πάνω από το ύψος του πρώτου φύλλου, κάπου στους 5-6 πόντους. Βγαίνουν ακόμη τέτοια ποτήρια; Τα θέλω για να τα δώσω στους μαθητές μου να πίνουν νερό απ' αυτά παρά αυτά της μιας χρήσεως που χαλάνε εκατοντάδες και όσο και να ανακυκλώνουμε, η επιβάρυνση είναι επιβάρυνση.

Και μην πει κανένας κακοπροαίρετος ότι το κάνω για οικονομικούς λόγους γιατί τα μιας χρήσεως είναι πιο φτηνά!

Δημοσ.

Πολυ καλη η σκεψη σου, χωρις να ξερω σιγουρα πιστευω οτι θα βρεις σε Jumbo.

Τα καλυτερα ηταν αυτα τα ποτηρια, ειδικα οταν δεν τα ειχες ανοιξει καλα και οταν ειχαν μεσα την πορτοκαλαδα/νερο επεφταν οι κυκλοι κατω. Μπανιο κανονικο...

Δημοσ.

Βολικά αλλα μή αξιόπιστα. Έχε τα μόνο για νερό αν τα βρείς. Με οτιδήποτε άλλο όπως προείπαν θα γίνεις κάποια στιγμή χάλια...

Έχει καλά στο ebay:

http://shop.ebay.com/i.html?_kw=collapsible%20cup&_fcid=80&_jgr=1&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_sticky=1&_stpos=&gbr=1

Δημοσ.

Μονο για νερό τα θέλω, να δώσω ένα στο κάθε παιδί και να καταργήσω της μία χρήσης. Θα έχει ο καθένας το δικό του, μέσα στην τσάντα του και θα πίνει όσο και όποτε θέλω χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση στο περιβάλλον. Τρελάινομαι όταν βλέπω μια σακούλα ποτηράκια για πέταμα!

Συνοψίζοντας, Jumbo, Ebay, Tupperware. αν υπάρχει τπτ άλλο, εδώ είμαστε!

Δημοσ.

για τον μπομπιράκο μου είχα πάρει ένα από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς. έχουν αυτοί τέτοια, όπως και τσάντες, παγουρίνο (!), και διάφορα παρόμοια που παίρνει ο κόσμος για το σχολείο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...