yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Θυμάμαι στο σχολείο παλιά που είχαμε κάτι πλαστικά ποτήρια που "μαζεύανε" δηλαδή ήταν φτιαγμένα από φύλα διαφορετικής διαμέτρου και έμπαινε το ένα μέσα στο άλλο ώσπου το ποτήρι δεν είχε ύψος πάνω από το ύψος του πρώτου φύλλου, κάπου στους 5-6 πόντους. Βγαίνουν ακόμη τέτοια ποτήρια; Τα θέλω για να τα δώσω στους μαθητές μου να πίνουν νερό απ' αυτά παρά αυτά της μιας χρήσεως που χαλάνε εκατοντάδες και όσο και να ανακυκλώνουμε, η επιβάρυνση είναι επιβάρυνση. Και μην πει κανένας κακοπροαίρετος ότι το κάνω για οικονομικούς λόγους γιατί τα μιας χρήσεως είναι πιο φτηνά!
orck Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πολυ καλη η σκεψη σου, χωρις να ξερω σιγουρα πιστευω οτι θα βρεις σε Jumbo. Τα καλυτερα ηταν αυτα τα ποτηρια, ειδικα οταν δεν τα ειχες ανοιξει καλα και οταν ειχαν μεσα την πορτοκαλαδα/νερο επεφταν οι κυκλοι κατω. Μπανιο κανονικο...
Morticia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Στα jumbo έχουν σίγουρα, είχα αγοράσει προ ολίγων μηνών
paschalia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τέτοια ποτήρια,νομίζω,έβγαζε η Tupperware. Για ρώτα και εκεί.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Βολικά αλλα μή αξιόπιστα. Έχε τα μόνο για νερό αν τα βρείς. Με οτιδήποτε άλλο όπως προείπαν θα γίνεις κάποια στιγμή χάλια... Έχει καλά στο ebay: http://shop.ebay.com/i.html?_kw=collapsible%20cup&_fcid=80&_jgr=1&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_sticky=1&_stpos=&gbr=1
umaga Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 τι μου θυμισες τωρα, ωραιες εποχες οπος ειπαν οι προιγουμενοι jambo
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μονο για νερό τα θέλω, να δώσω ένα στο κάθε παιδί και να καταργήσω της μία χρήσης. Θα έχει ο καθένας το δικό του, μέσα στην τσάντα του και θα πίνει όσο και όποτε θέλω χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση στο περιβάλλον. Τρελάινομαι όταν βλέπω μια σακούλα ποτηράκια για πέταμα! Συνοψίζοντας, Jumbo, Ebay, Tupperware. αν υπάρχει τπτ άλλο, εδώ είμαστε!
leftermann Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 για τον μπομπιράκο μου είχα πάρει ένα από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς. έχουν αυτοί τέτοια, όπως και τσάντες, παγουρίνο (!), και διάφορα παρόμοια που παίρνει ο κόσμος για το σχολείο.
oneofthem Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 πωπω θυμάμαι αν κανά παιδάκι είχε τέτοιο όταν ήμουν μικρός ήταν vip κανονικά, σαν να είχες ipad θα ταν
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Είχα κι εγώ και μου έσπαγε τα νεύρα. Δε ξέρω φαντάζομαι το slipad να είναι πιο ευχρηστο...
moldovan20 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Σε διαβεβαιώνω ότι έχει στα jumbo μια και δούλευα .Στο τμήμα με τα παγούρια σε ροζ και μπλε χρώμα 0.50€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.