Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να συνδεθω με μια συγεκριμενη σελιδα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεω παραπανω και με ie και με firefox .Δεν βρισκουν την σελιδα.Απο αλλο pc στη δουλεια μπαινω μια χαρα...

Εκκανα εκκαθαριση ιστορικου αλλα τιποτα...

Συγγνώμη, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα αναζήτησης για ..............com/vb3/index.php

παρακαλώ Ελέγξτε την ορθογραφία του όρου αναζήτησής σας και προσπαθήστε ξανά.

Δυστυχως δεν μπορω να δωσω εδω την σελιδα για θα με ...ψαχνετε.

Τι μπορει να φταιει ?

Ευχαριστω.

Edit

Παρατηρω τωρα οτι και απο αλλο pc του σπιτιου που ειναι σε δικτυο δεν μπαινει...Προβλημα provider ?

Δημοσ.

Πηρα την netone και απο εκει μπαινουν !!!!! Δοκιμασα σπιτι απο 3 desktop και ενα φορητο με windows 7 αλλα και απο ενα φορητο με mac χωρις κανενα αποτελεσμα....

Κανω ping στην σελιδα και δεν παιρνω απαντηση.....

:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Το ποβλημα λυθηκε με την βοηθεια φιλου isay απο εδω.

Στο c:\windows\system32\drivers\etc\hosts προσθεσα μια γραμμη με το link που ηθελα εσωσα , εκανα επανεκινηση και τωρα μπαινει !!!!!

Ευχαριστω πολυ....

Δημοσ.
Το ποβλημα λυθηκε με την βοηθεια φιλου isay απο εδω.

Στο c:\windows\system32\drivers\etc\hosts προσθεσα μια γραμμη με το link που ηθελα εσωσα , εκανα επανεκινηση και τωρα μπαινει !!!!!

Ευχαριστω πολυ....

OK Εγω εχω την ευκολη λυση του restart στο modem οταν εχω τετοια προβληματα γα να παρω αλλη ip!!

Δημοσ.
OK Εγω εχω την ευκολη λυση του restart στο modem οταν εχω τετοια προβληματα γα να παρω αλλη ip!!

Και restar και reset εκανα χωρις αποτελεσμα.....

Τελικα τι εφταιγε και 5 pc δεν μπορουσαν να μπουν δεν ξερω....Το ενα μαλιστα απο αλλο router με netone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...