v52ND Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Για σας! Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει έτοιμη λύση στο πρόβλημα μου. Θέλω στο back office ενός δικτυακού portal που έχω να βάλω έναν χάρτη όπως το google maps και ο κάθε πελάτης να σημαδεύει στον χάρτη την τοποθεσία του μαγαζιού του. Μετά εγώ δυναμικά να περνώ το Latitude και το Longitude δηλαδή την ακριβή τοποθεσία του. Έτσι με αυτά τα στοιχειά θα μπορώ να προβάλω την τοποθεσία του σε άλλη σελίδα του δικτυακού μου τόπου. Ευχαριστώ ακτών προτέρων
weathor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Στο Google maps οταν καποιος κανει κλικ για να παρει το lat lon χρησιμοποιει τα point.y και point.χ Εγω στο site μου χρησιμοποιω συνδιασμο javascript και php Καπως ετσι πρεπει να το κανεις αλλα πρεπει να ξερεις οπωσδηποτε javascript : GEvent.addListener(map, 'click', function(overlay, point) { lat=point.y; lon=point.x; });
poscaman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 μπόλικο javascript και όρεξη για διάβασμα http://code.google.com/apis/maps/documentation/geocoding
bobosss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 αν δεν έχεις έτοιμο ήδη το portal σκεψου την λύση του drupal με gmap,location και gmap_location modules που κάνουν σε συνδιασμό αυτό που ζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.