chek2fire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θέλετε τον επεξεργαστή κοντά στα 100% και την μπαταρία να φεύγει πιο γρήγορα βάλτε το φοβερό gas-balls live walpaper
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θέλετε τον επεξεργαστή κοντά στα 100% και την μπαταρία να φεύγει πιο γρήγορα βάλτε το φοβερό gas-balls live walpaper Yikes!Eιναι ωραιο ομως το αφιλοτιμο
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν σας φτάνουν οι τέσσερεις επιφάνειες εργασίας μπορείτε να τις κάνετε μέχρι 9 με τις οδηγίες εδώ http://maemobriefs.blogspot.com/2010/03/how-to-have-up-to-9-home-screens.html
chek2fire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 To n900 και γενικά το maemo είναι ένα πανύσχιρο κοινοτικό λειτουργικό που πλέον έχει πάει στα χέρια της κοινότητας καθώς η nokia έχει δημιουργήσει το meego και έχει επικεντρωθεί σε αυτό. Εκτός από την πληθώρα προγραμμάτων που υπάρχουν στην συσκευή υπάρχει και το aircrack-ng όπου μπορούμε να τεστάρουμε τους κωδικούς του wifi δυκτίου μας. Για να τρέξει ενεργοποιούμε τα extra-devel repositories στον package manager και κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα aircrack-ng Για να το τρέξουμε αρχικά ανοίγουμε το XTerminal και δίνουμε τις εντολές sudo gainroot για να μπούμε σε κονσόλα με root δικαιώματα. Μετά δίνουμε διαδοχικά root ifconfig wlan0 down iwconfig wlan0 mode Monitor ifconfig wlan0 up αυτές οι εντολές χρειάζονται για να βάλουμε την κάρτα wifi σε monitor mode δλδ να συλλέγει δεδομένα και όχι να στέλνει ώστε να μπορέσουμε να συλλάβουμε τα πακέτα που χρειάζονται για να βρούμε το wep κλειδί. Μετά δίνουμε airbase-ng -c 6 -e victim -Z 4 -W 1 -F cap wlan0 Μετά την εντολή θα δούμε ότι η κονσόλα παραμένει σε κατάσταση access point started. Ανοίγουμε δεύτερο XTerminal και πέρνουμε ξανά δικαιώματα root χωρίς να κλείσουμε το πρώτο terminal και μετά δίνουμε την εντολή aircrack-ng cap*.cap -w password.lst και πλέον μας δείχνει όλα τα διαθέσιμα δύκτια που υπάρχουν στην περιοχή και επιλέγουμε σε ποιό θέλουμε να αρχίσει να συλλέγει πακέτα και να βρούμε τον κωδικό του. Ενά άλλο πρόγραμμα που θα βρούμε στα extra-devel είναι το whireshark http://www.wireshark.org/ το wireshark είναι ένας sniffer για να βλέπουμε τι κίνηση και προς τα πού γίνετε με προϋπόθεσή ότι έχουμε συνδεθεί σε αυτό το δύκτιο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Να κανω μια μικρη προσθεση στο post του check2fire,περιμενουμε σε λιγο καιρο να ανοιξει και η beta του neopwn,με την οποια θα εχουμε και working injection drivers για το maemo, ιδιαιτερα χρησιμοι για το παραπανω σεναριο.
chek2fire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που δεν έχω βρει είναι πως να φύγω από montitor mode χωρίς να κάνω restart το κινητό.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που δεν έχω βρει είναι πως να φύγω από montitor mode χωρίς να κάνω restart το κινητό. iwconfig wlan0 mode managed και εισαι ετοιμος.
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πως γίνετε στο Nokia n900 να βάζω τα email στο πρόγραμμα που έχει για email σαν αναγνωσμένα? Γιατί δεν το έχω βρεί και επιμένει να μου λέει ότι έχει χιλιά τόσο μυνήματα δλδ όλα σαν μην αναγνωσμένα.\
DIMITRISG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 χρησιμοποιω gmail imap και τα σημειωνει από μόνο του ως αναγνωσμενα όταν τα ανοιγω.Δεν εχω κάνει κάποια ρυθμιση ίσως έχει να κάνει με τη ρυθμιση του λογαριασμού πλευρά σέρβερ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Μια απτα ιδια και σε μενα,με το που ανοιγω καποιο mail το σημειωνει ως αναγνωσμενο(otenet κ forthnet accounts)
chek2fire Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι του θέματος αλλά πως γίνετε να έρχονται τα ίδια email σε όλους τους client που εχεις στα διάφορα μηχανήματα? Δλδ μου έρχετε ένα email στο netbook αλλά άν ανοίξω το desktop δεν θα μου έρθει στον εκεί client.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι του θέματος αλλά πως γίνετε να έρχονται τα ίδια email σε όλους τους client που εχεις στα διάφορα μηχανήματα?Δλδ μου έρχετε ένα email στο netbook αλλά άν ανοίξω το desktop δεν θα μου έρθει στον εκεί client. Εχει σχεση με τις ρυθμισεις που εχεις στον server.Πχ εχεις επιλεγμενο να αφηνει ο καθε client ενα αντιγραφο του mail στον server?Αν οχι, ο client πχ στο netbook που θα "δει" πρωτος το email, το "τραβαει" απο τον server, με αποτελεσμα ο client στο maemo οταν επικοινωνησει με τον server να μην δει το συγκεκριμενο mail αφου πια δεν ειναι εκει.
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ερχέτε και το meego για το n900 και από τι λένε σε λίγο καιρό θα μπορούμε να το έχουμε και dual boot εύκολα http://meego.com/community/blogs/harrihakulinen/2010/meego-calling-n900
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.