-WISE- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια!βασικα εχω 2 ερωτησουλες.. καταρχην,εχω την Samsung LE32B530P7W.Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης.εχει πισω μια θυρα usb.Βαζοντας την usb (αναβει κανονικα το φωτακι της) αλλα η τηλεοραση δεν κανει τιποτα..θα θελα να ξερω αν μπορει να διαβασει αρχεια μεσω usb και πως το βρισκουμε. και δευτερη ερωτηση,αν εχει την δυνατοτητα αυτη η τιβι να κανει "split" την οθονη. ευχαριστω!:cool:
bluesattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Eχω την εντυπωση οτι το usb της ειναι μονο για το service.Ψαχτο λιγο βεβαια, αλλα μην την πολυζοριζεις μεχρι τοτε
-WISE- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Eχω την εντυπωση οτι το usb της ειναι μονο για το service.Ψαχτο λιγο βεβαια, αλλα μην την πολυζοριζεις μεχρι τοτε χαχα!ναι πολυ πιθανον αυτο που λες αφου σε ολες τις αλλες πηγες που εχω ψαξει μεσω του μενου δεν δειχνει να την αναγνωριζει..
barca10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ψάξε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343689
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.