estgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σας. Έχω ένα πισι με μάδερμπορντ m2n sli deluxe. Καλό, χρυσό αλλά με τυρρανάει. Μετά απο φορμάτ, πάντα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα [ θα μου πείς γιατί δεν κρύβεις κάπου τα ντραίβερς κυρά μου]. Δεν μπορώ να πέρασω τους ντραίβερς για την κάρτα δικτύου. Είναι σε πακετο απο την nVidia κανονικά, τους περνάω λοιπόν, η εγκατασταση τελειώνει κανονικά, κανουμε κ το τυπικο ρισταρτ. Απο εδω κ περα εχουμε κ λεμε. Σε αυτο το πισι λοιπον η καρτα δικτυου δεν εμφανιζεται ποτε, ουτε κ απο την διαχειρηση υλικου.* Το 8εμα μας ομως ειναι πως ενω δεν εμφανιζετε στον υπολογιστη μου, στο ρουτερ που ειναι συνδεδεμενος ο υπολογιστης, τον βλεπει κανονικα. Η συνδεση ομως δεν εμφανιζετε ποτε. Στην αρχη ειπα μηπως φταιει το καλωδιο, οταν ομωσ ειδα οτι το ρουτερ τον βλεπει κανονικα, επαψα να το σκεφτομαι.** Κ απο την nVidia κ απο την Αsus, αν κατεβασω ντραίβερς, το ιδιο κ το αυτο. Ολα αυτα σε windows XP κ με 2 pc & 1 router & 2 καλωδια. υ.γ. δουλεψα κ λιγο το drivermagician το οποιο δεν βγαζει καμμια ειδοποιηση για λαν εχεις κανεις καμμια ιδεα? *εμφανίζει μονο τα WAN MINIPORTS **το φωτάκι απο πίσω ανάβει αλλά είναι πορτοκαλί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.