Προς το περιεχόμενο

Πόσοι έχουν Alienware laptop

stamatisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλοριζικο!;)

η υφη στα πλαγια και στο κατω μερο ειναι μεταλικο γιατι εγω το πηρα στα χερια κ ολο το λαπτοπ εμοιαζαι με πλαστικο.

φυσικα μπωρει να εχει την υφη του πλαστικου και να ειναι αλουμινιου!

πραγματικα σκεφτομαι σε κανενα χρονο που θα πιασω κ δουλεια να παω σε alienware.γι'αυτο ρωταω να ξερω πως παει!

Υ.Γ.4χρονια με λαπτοπ νωμιζω θα μου ειναι πολυ δυσκολο να παω σε ντεσκτοπ!

Υ.Γ.1το alienware απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο!

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ τελευταίο desktop που πήρα ήταν το '96. Το έκανα αναβάθμιση μέχρι το '99. Από τότε σταμάτησα και είμαι με λαπτοπ.

Και το Μ17χ και το Μ15χ στα πλάγια είναι αλουμίνιο, από κάτω είναι πλαστικό με μεταλλικό πλέγμα για καλύτερο εξαερισμό.

Δες τη φώτο και θα καταλάβεις πως είναι το κάτω μέρος (αυτά που ακουμπάνε στον τοίχο)

http://img21.imageshack.us/f/imag0182l.jpg/

Δημοσ.

αυτο που ειδα ηταν μαυρο και η υφη στα πλαγια ηταν πλαστικου!

αυτο στην φωτογραφια φενεται πεντακαθαρα οτι ειναι αλουμινιο!!!

ουτε εγω δεν νομιζω να παω ξανα σε ντεσκτοπ!

νωμιζω θα με περιοριζαι πολυ σε ενα χωρο και δεν το αντεχω να ειμαι κλεισμενος σ'ενα δοματιο πολλες ωρες!

προτιμω ή στο σαλονι ή στην κουζινα ή στη βεραντα\κηπο!

γι'αυτο το επομενο κομπουτερ το θελω να ειναι δυνατο σαν ντεσκτοπ,αναβαθμησιμο,με καλη ποιοτητα και εγγυηση στη χωρα μου(γι'αυτο αποριπτω και το clevon)!

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι για Alienware σαν βασικό σύστημα. Από Σεπτέμβρη θα μετακινούμαι αρκετά και σκέφτομαι να πουλήσω το desktop (είναι καιρός για upgrade ούτως ή άλλως, C2D E6550 2.33, 2GB Ram, 8800GTS).

Έχω οθόνη 24" HP IPS την οποία δε θα δώσω και θα την συνδέω στο laptop όταν είμαι σπίτι. Με βάση αυτά τα στοιχεία αξίζει να πάρω το M11x με i5 ή i7 που βγήκαν πρόσφατα;

Δε το θέλω για βαριά games, με WoW / Starcraft 2 είμαι ΟΚ. Θα αντέξει το laptop στις αναλύσεις της 24" οθόνης; Το σκέφτομαι επειδή είναι πολύ φορητό και δεν θέλω να πάω σε 15". Μέχρι 13" είμαι ΟΚ.

Αξίζει ή να κοιτάξω κάτι άλλο;

Δημοσ.

Mindtrapper, στην κατηγορία του το Μ11χ είναι ότι πιο γρήγορο.

Τώρα σε περίπτωση που θες να το συνδέσεις με εξωτερική οθόνη γίνεται, την ανάλυση θα την υποστηρίξει, το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει περίπτωση τα παιχνίδια που θες να μην τα παίζει με full γραφικά στη native ανάλυση της HP οθόνης σου (θα πρέπει να τα χαμηλώσεις) Κατα τα άλλα δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα εκτός από του που θα το αγοράσεις και τι θα κάνεις με την εγγύηση.

Δημοσ.

stamatisx καταρχην καλως ηρθες στο R2 club. Ξεχνα πια το dpc latency

Παιδιά σκέφτομαι για Alienware σαν βασικό σύστημα. Από Σεπτέμβρη θα μετακινούμαι αρκετά και σκέφτομαι να πουλήσω το desktop (είναι καιρός για upgrade ούτως ή άλλως, C2D E6550 2.33, 2GB Ram, 8800GTS).

Δε το θέλω για βαριά games, με WoW / Starcraft 2 είμαι ΟΚ. Θα αντέξει το laptop στις αναλύσεις της 24" οθόνης; Το σκέφτομαι επειδή είναι πολύ φορητό και δεν θέλω να πάω σε 15". Μέχρι 13" είμαι ΟΚ.

εξαρταται την αναλυση της οθονης σου. παντως το μηχανηματακι ειναι πυραυλακι. αν δεν ειχα ηδη netbook μπορει να το τσιμπουσα. Παρολαυτα τωρα τι games και πως να το παιξεις σε 11 ιντσες. Πρεπει να εχεις εξωτερικη οθονη παντα αλλως θα σου βγουν τα ματια παρα την hd ready αναλυση. H δουλεα των netbook για μενα ειναι αλλη.

Δημοσ.

stamatisx καταρχην καλως ηρθες στο R2 club. Ξεχνα πια το dpc latency

εξαρταται την αναλυση της οθονης σου. παντως το μηχανηματακι ειναι πυραυλακι. αν δεν ειχα ηδη netbook μπορει να το τσιμπουσα. Παρολαυτα τωρα τι games και πως να το παιξεις σε 11 ιντσες. Πρεπει να εχεις εξωτερικη οθονη παντα αλλως θα σου βγουν τα ματια παρα την hd ready αναλυση. H δουλεα των netbook για μενα ειναι αλλη.

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα.

ένας φίλος μου φεύγει για αγγλία την πέμπτη και ψήνομαι να του πω να μου φέρει 2 m15x ένα για μένα και ένα για τον κολλητό μου.

υπάρχει περίπτωση να πληρώσει τελωνείο ή να τον σταματήσουν στο αεροδρόμιο??

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα.

ένας φίλος μου φεύγει για αγγλία την πέμπτη και ψήνομαι να του πω να μου φέρει 2 m15x ένα για μένα και ένα για τον κολλητό μου.

υπάρχει περίπτωση να πληρώσει τελωνείο ή να τον σταματήσουν στο αεροδρόμιο??

Δημοσ.

Γεια σου egraneroe, αν τα βγάλει από τις κούτες τους δε νομίζω να έχει πρόβλημα, το θέμα είναι το δεύτερο πως θα το κουβαλίσει εκτός αν τα έχει και τα 2 πάνω του... Στις αποσκευές έτσι που τις πετάνε είναι κρίμα να το βάλει....

Δημοσ.

ο θειος μου εφερε 2 λαπτοπ απο αμερικη στη προσωπικη του τσαντα και οχι στις αποσκευες και δεν του ειπαν τιποτα,ουτε πληρωσε κατι!

δεν νωμιζω να εχει προβλημα,φτανει να τα βγαλει απο τα κουτια!

Δημοσ.

παίδες ψάχνοντας βρήκα πως το Μ15χ το πουλάει και το pixmania στα 1336 euro (με i3 όμως..) αλλά με i7 το βρήκα σε ένα μαγαζί public στην αθήνα στα 1929 euro (έλεος.....)!!!!!!!!!!

σκέφτομαι επειδή μάλλον ο φίλος που ανέφερα σε προηγούμενο post μάλλον τελικά θα φέρει ένα μόνο μηχάνημα, να παραγγείλω το δεύτερο από κανένα γερμανικό μαγαζί πχ http://www.notebook.de/alienware-m15x-mit-intel-core-i7-720qm-160ghz-schwarz-p-30260

απλά θέλω να μου πείτε αν ξέρετε εσείς κανένα άλλο αξιόπιστο site.

επίσης θέλω να μάθω αν ξέρετε τι παίζει με μεταφορικά από γερμανία και αν συμφέρει να το πάρω από εκεί ή να πεταχτώ μέχρι το μόναχο να το πάρω ο ίδιος.

Δημοσ.
παίδες ψάχνοντας βρήκα πως το Μ15χ το πουλάει και το pixmania στα 1336 euro (με i3 όμως..) αλλά με i7 το βρήκα σε ένα μαγαζί public στην αθήνα στα 1929 euro (έλεος.....)!!!!!!!!!!

σκέφτομαι επειδή μάλλον ο φίλος που ανέφερα σε προηγούμενο post μάλλον τελικά θα φέρει ένα μόνο μηχάνημα, να παραγγείλω το δεύτερο από κανένα γερμανικό μαγαζί πχ http://www.notebook.de/alienware-m15x-mit-intel-core-i7-720qm-160ghz-schwarz-p-30260

απλά θέλω να μου πείτε αν ξέρετε εσείς κανένα άλλο αξιόπιστο site.

επίσης θέλω να μάθω αν ξέρετε τι παίζει με μεταφορικά από γερμανία και αν συμφέρει να το πάρω από εκεί ή να πεταχτώ μέχρι το μόναχο να το πάρω ο ίδιος.

η μόνη φτηνη λυση ειναι να στο παρει καποιος απο Αμερική και να στο φέρει ο ιδιος μεσα σε τσαντα (οχι το κουτι του που θα φαινεται καινουργιο). Τα μεταφορικα όσο και αν ειναι για τετοιο μηχανημα, το τεραστο κοστος θα το πληρωσεις στο τελωνειο.

Επισης αν σκοπευεις να το αγορασεις κατευθειαν απο την Dell επαναλαμβάνω οτι μπορεις μονο αν έχεις διευθυνση της χωρας που ειναι η Dell αυτη. Αν πάλι το αγορασεις απο reseller τοτε οπως ειπα παραπανω θα πληρωσεις κερατιατικα στο τελωνειο εκτος αν τους πεις θα πας απο εκει να το πάρεις και θα το φερεις εσυ σε τσαντα. Παλι αυτο δε ξερω πως μπορει να γινει πρεπει να συνενοηθεις μαζι τους. Αλλα προφανως θα πληρώσεις το εισητηριο πανε ελα:-)

Δημοσ.

Ενδεικτικά 2 score για τις δυνατότητες του M17x-R2 με τον i7 940XM

seventhrunthrottlestop.th.png

http://hwbot.org/community/submission/1025294_stamatisx_3dmark_vantage___performance_2x_mobility_radeon_hd_5870_17805_marks

23483.th.png

http://hwbot.org/community/submission/1025342_stamatisx_3dmark_2006_2x_mobility_radeon_hd_5870_23483_marks

και ο επεξεργαστής αλλά και οι κάρτες γραφικών έχουν αρκετά περιθώρια για ζόρισμα και καλύτερα score

Δημοσ.
Ενδεικτικά 2 score για τις δυνατότητες του M17x-R2 με τον i7 940XM

seventhrunthrottlestop.th.png

http://hwbot.org/community/submission/1025294_stamatisx_3dmark_vantage___performance_2x_mobility_radeon_hd_5870_17805_marks

23483.th.png

http://hwbot.org/community/submission/1025342_stamatisx_3dmark_2006_2x_mobility_radeon_hd_5870_23483_marks

και ο επεξεργαστής αλλά και οι κάρτες γραφικών έχουν αρκετά περιθώρια για ζόρισμα και καλύτερα score

συμφωνω για τις δυνατοτητες διαφωνω για το ενδεικτικα :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...