stamatisx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αριστοτέλη, αυτούς που αγόρασαν τις κάρτες χωριστά, τους ρώτησες πως τις αγόρασαν? πχ έδωσαν το service tag number και μετά προχώρησαν στην αγορά? Μου φαίνεται περίεργο που οι resellers δεν μπορούν να τις αγοράσουν. Μάθε και πες μου αν ζητάνε customer number ή τιποτα άλλο γιατί έτσι δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ τα πράγματα... (Ούτε εγώ έχω αμερικάνικη πιστωτική κάρτα αλλά άμα ζητάνε και customer number τότε άστα να πάνε... ακόμα έχω το R1 που δεν τις υποστηρίζει άρα δεν μου τις πουλάνε και το R2 που περιμένω θα τις έχει ήδη εγκατεστημένες...)
aristotelhs2060 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αριστοτέλη, αυτούς που αγόρασαν τις κάρτες χωριστά, τους ρώτησες πως τις αγόρασαν? πχ έδωσαν το service tag number και μετά προχώρησαν στην αγορά? Μου φαίνεται περίεργο που οι resellers δεν μπορούν να τις αγοράσουν.Μάθε και πες μου αν ζητάνε customer number ή τιποτα άλλο γιατί έτσι δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ τα πράγματα... (Ούτε εγώ έχω αμερικάνικη πιστωτική κάρτα αλλά άμα ζητάνε και customer number τότε άστα να πάνε... ακόμα έχω το R1 που δεν τις υποστηρίζει άρα δεν μου τις πουλάνε και το R2 που περιμένω θα τις έχει ήδη εγκατεστημένες...) κοιτα δε λενε πως τις πηραν γιατι οπως λες και εσυ ειναι περιεργο που οι resellers δεν τις εχουν ακομα. Η κανονικη διαδικασια ειναι παιρνουν στο τμημα πωλησεων και τις ζητανε με το part number. Απο εκει και περα αυτοι μπορουν να πουν οτι δε γινεται ή οτι δεν ειναι διαθεσιμες ή οτιδηποτε αλλο. Προφανως εχουν και γνωριμιες. Ειδικα καποιοι στο αλλο forum οπως ξερεις και εσυ κανουν οτι θελουν με τη Dell. Customer number θα θελουν για διευθυνση και τροπο πληρωμης. Δε τους ενδιαφερει αν ειναι συμβατες ή οχι οι καρτες μιας και αυτοι λεφτα παιρνουν
stamatisx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Και εγώ αυτό νόμιζα αλλά όταν μου λες οτι δεν τις δίνουν στους resellers δε μπορώ να καταλάβω γιατί, από αυτούς λεφτά δεν πέρνουν και μάλιστα χοντρά? Άρα κάτι άλλο παίζει... btw, έβαλα πάνω τις HyperX και δοκίμασα το overclocking με FSB στα 1320 και τον Τ9600 στα 3,465GHz είναι stable με timing στα 7-7-7-20. Πρίν έφτανα μέχρι 1300, καλή φάση. Εντομεταξύ από 5 λεπτά και δεν πρόλαβα τον courier με τον i7 940XM, αύριο τώρα...
aristotelhs2060 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ειναι οντως περιεργο, γιαυτο με εντυπωσιαζει πως καποιοι μπορουν και τις παιρνουν και μαλιστα τοσο γρηγορα. Απο οτι μου ειπε αυτος ο reseller πριν κανα μηνα ειχε πλημμυρισει το spare parts department και θα επαιρνε καιρο μεχρι να το οργανωσουν παλι. Σκεψου ποσα ανταλλακτικα εχει εκει μεσα. Εχει κανει παραγγελιες αλλα ακυρωνονται επειδη οπως λεει δεν υπαρχει stock.
stamatisx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τον άλλο τον είδες που είχε πάρει 5 κάρτες (3 slave 2 master) και δεν του έπαιζε καμία? Εκεί τι να πεις? Πως γίνεται να παίζουν όταν τις παραγγείλεις από αυτούς μαζί με το λαπτοπ και όταν τις πάρεις χωριστά να μην παίζουν με τίποτα?
aristotelhs2060 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τον άλλο τον είδες που είχε πάρει 5 κάρτες (3 slave 2 master) και δεν του έπαιζε καμία? Εκεί τι να πεις?Πως γίνεται να παίζουν όταν τις παραγγείλεις από αυτούς μαζί με το λαπτοπ και όταν τις πάρεις χωριστά να μην παίζουν με τίποτα? Χαος η Dell. ειλικρινα ελπιζω να μην συμβει το ιδιο σε μενα αν και οι πιθανοτητες ειναι εναντιων μου. Μολις παρηγγειλα μεσω ενος καλου φιλου απο Αμερικη τις 5870 CF. Λεει θα τις εχει στις 7 του μηνος και μετα θα μου τις στειλει. Οπως μου ειπαν απο την τεχνικη υποστηριξη της Dell οταν τις εχω, θα καλεσω τεχνικο να τις τοπθετησει. Βασικα θα τις βαλω μονος πρωτα και αν δε δουλευουν για επιβεβαιωση θα καλεσω τεχνικο. Αν δε δουλευουν μετα ή αυτοι θα κανουν κατι ή θα στειλω τη μια slave πισω.
stamatisx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αριστοτέλη, ποιο τηλέφωνο πήρε ο φίλος σου, τι του ζήτησαν, με τι τρόπο πλήρωσε και πως θα στα στείλει? Εγώ μόλις παρέλαβα τον i7 940XM και αύριο μου έρχεται μάλλον και το replacement. Όλα μαζί πέσανε...
aristotelhs2060 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 με 4870s θα ερθει το replacement? το τηλεφωνο το βρηκα εγω και ειναι το 1-800-357-3355. ο φιλος ειναι Αμερικανος γνωστος μου και προφανως εχει αμερικανικη καρτα οπως επισης ειναι και συχνος πελατης της Dell και HP Αμερικης. Θα μου τα στειλει με UPS ή Fedex μαλλον. Παρεπιπτωντος απο οτι βλεπω την 940xm απο tests αδικα την πηρες εκτος αν δε σου εδιναν την 920ΧΜ στο replacement. δεν εχουν εμφανη και πραγματικη διαφορα στην αποδοση.
stamatisx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τον ρώτησαν για ποιό λόγο τις θέλει? Με το τελωνείο τι θα κάνεις? Το replacement θα μου έρθει με 2x 5870 και τον i7 820QM. O i7 920XM από τον i7 940XM δεν έχει διαφορά γιατί ακόμα ο δεύτερος δεν υποστηρίζεται από το BIOS αν και έχει πιο πολύ περιθώριο για OC. Όταν με το καλό βγάλουν καινούργιο BIOS τότε θα έχει διαφορά.
aristotelhs2060 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 με τελωνειο θα δω τι θα κανω. μπορει και τπτ και να πληρωσω. Αλωστε με την ισοτιμια μου βγηκαν πολυ φτηνες μεχρι τωρα. αφου θα ρθει με 5870s γιατι σε απασχολει? οτι bios και να βγει η διαφορα θα ειναι 0.1ghz . και οι δυο ειναι extreme και οι δυο εχουν Unlocked multiplayer, και οι δυο εοχυν περιορισμο hardware και power φορητου. Λες και ο 920XM ΟΕΜ υποστηριζεται σε τοσο μεγαλα ΟC απο το Bios. Να ναι καλα τα 3rd party. Εφοσον θα ρθει με τον 820 ομως καλα εκανες και τον αγορασες
stamatisx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Με απασχολεί γιατί σε περίπτωση που επιστρέψω Ελλάδα να ξέρω τi διαδικασία χρειάζεται για κάποια μελλοντική αγορά. Stock η διαφορά είναι 130ΜΗz σε κάθε πυρήνα (κάνε τον πολλαπλασιασμό και θα δείς οτι δεν είναι και τόσο μικρό το νούμερο) αλλά όπως και να έχει σε σύγκριση με τον 820QM είναι πιο γρήγορος + BIOS OC. Το BIOS θα δώσει ένα ποσοστό, μετά όντως είναι θέμα software για το κάτι παραπάνω.
aristotelhs2060 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 οταν γυρισεις Ελλαδα ας ελπισουμε οτι θα η ελληνικη Dell θα εχει ανταλαλκτικα alienware οποτε δε θα κανεις ολο αυτο. Η διαδικασια αυτη ειναι ανορθοδοξη, μονοδρομος και λυση αναγκης για μενα. οι i7 μη ξεχνας ειναι quad core στην ουσια και φαινονται 8 λογω του hyperthreading. οπως quad core ειναι και ο QX9300 χωρις hyperthreading βεβαια. Aν τελικα εχουν καποια διαφορα αυτη θα ειναι απειρολαχιστη και μονο για benchmarks ειμαι σιγουρος και οχι για real life διαφορες. Τλπ καλα εκανες και την πηρες αν ερχοταν και μενα με τον 820XM (βασικα αυτη θα μου βαζαν αλλα τους επεισα για την 920xm) και εγω θα το εκανα.
stamatisx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Όντως σε real life situations η διαφορά είναι ελάχιστη και ακόμα και ο 820QM είναι αρκετός για μένα.
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 υπαρχει alienware με πλαστικο σασι? γιατι μολις ειδα απο κοντα το DELL ALIENWARE M15X MLK και μου φανικε πιο πολυ με πλαστικο παρα με αλουμινενιο σασι! http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/filter/%28xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_72_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEB4CBEE75CD27F1A90A002481B479E9&cpgnum=1%29/.do http://www.kolko.bg/en/dell-alienware-m15x-mlk-dell00370-en/p/1232049
stamatisx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ektor, και το Μ17χ και το Μ15χ έχουν σασί από αλουμίνιο αλλά εκεί που ακουμπάνε τα χέρια, τα κουμπιά αφής και το mouse pad είναι πλαστικό. Σήμερα το πρωί μου ήρθε το M17x - R2 και του έχω περάσει τον i7 940XM μαζί με τις HyperX. Για την ώρα μέχρι 5% OC στο BIOS και 1.7V στη RAM είμαι stable αλλά πέφτει πολύ throttle λόγω θερμοκρασίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.