stamatisx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Οκ, θα δω τι score θα πιάσω stock, περιμένω και τον 940XM να μου έρθει αυτές τις μέρες και όταν έρθει και το laptop θα το περιλάβω στα τεστ με όλους τους συνδυασμούς. Αν δω οτι η μνήμη ζορίζεται τότε θα ρίξω πάνω και την HyperX ---------- Προσθήκη στις 06:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:24 ---------- Αυτές που έχεις εσύ είναι ίδιες με αυτές εδώ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820104158&cm_re=hyperx_notebook-_-20-104-158-_-Product Default Volt πάντως μου φαίνεται οτι είναι στα 1.5
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Σταματη αν μαθεις για το τι παιζει με την διεθνη εγγυηση των alienware ενημερωσε μας γιατι του χρονου που τελειωνω αν δε παω σε ντεσκτοπ,με βλεπω και μ'ενα με κανενα alienware. ιδιως αν βγει σε 18"! Υ.Γ. μονο απο Αμερικη!
stamatisx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το έχω στα υπόψιν μου γιατί με ενδιαφέρει να μάθω σε περίπτωση που μετακομίσω Ελλάδα τι θα γίνει με τη δική μου εγγύηση (αλλάζει η διεύθυνση). Να σου πω την αλήθεια, το πιο εύκολο που σκέφτομαι είναι να τους πω οτι είμαι για διακοπές ή για δουλειά και δε μπορώ να περιμένω πότε θα γυρίσω Αμερική για να το φτιάξω (είναι εργαλείο της δουλειάς μου), να στείλουν τα ανταλακτικά εκεί που είμαι πχ. Αθήνα. Πάντως άμα βγάλουν 18" και είναι πλαστικούρα εγώ δεν παίζει να πάρω. Άμα καλομάθεις σε αλουμίνιο δύσκολα ξαναγυρνάς στα πλαστικά...
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 καλα κ εγω μονο αν ειναι αλουμινιο,αλλιως δεν αξιζει! με την δικη μου εγγυηση δεν χρειζεται τιποτα,φτανει να του κανω εγγραφη(την οποια εχω κανει μολις το πηρα)! ---------- Προσθήκη στις 14:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ---------- τελικα δεν αντεξες τον πειρασμο και πηρες τον 940ΧΜ!
stamatisx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πήρα QS που είναι πού πιο φτηνός σε σχέση με OEM. Μόλις παρήγγειλα και την HyperX τη βρήκα πιο φτηνά στα $122 μαζί με ΦΠΑ και μεταφορικά
stamatisx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ, τη μνήμη θα τη δοκιμάσω στο R1 να δώ πως πάει, τώρα τη CPU αναγκαστικά πρέπει να περιμένω το R2... και δεν το βλέπω να έρχεται νωρίτερα από 2 βδομάδες...
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 υπομονη! εγω περιμενα 3.5 μηνες μεχρι να ερθει το δικο μου απο αμερικη!
aristotelhs2060 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ, τη μνήμη θα τη δοκιμάσω στο R1 να δώ πως πάει, τώρα τη CPU αναγκαστικά πρέπει να περιμένω το R2... και δεν το βλέπω να έρχεται νωρίτερα από 2 βδομάδες... βλεπω και εσυ συντομα κατοχος R2. σου εκαναν αντικατασταση ή νεα παραγγελια? Εγω τη ram τη πηρα απο Αμερικη απο το newegg μεσω ενος μελους του αλλου forum. Οποτε εκμευταλευτηκα και την ισοτιμια. υπομονη!εγω περιμενα 3.5 μηνες μεχρι να ερθει το δικο μου απο αμερικη! πως το παρηγγειλες απο εδω? Η αντικατασταση μου εμενα σαν διαδικασια πηρε 1 μηνα και ενω η αποστολη 2 εβδομαδες. Παρεπιπτωντως για να σας λυσω καποιες αποριες η εγγυηση σαν εγγυηση ισχυει σε οποια χωρα εχει Dell. για τα ανταλλακτικα θα σας απογοητευσω. καμμια Dell δε στελνει εκτος των οριων της και για τα ανταλλακτικα πρεπει να επικοινωνησετε με την τεχνικη υποστηριξη της χωρας που βρισκεστε εκεινη τη στιγμη. Γιαυτο παιδευομαι εγω εδω και μηνες να παρω τις 5870 που δεν υπαρχουν πουθενα Ελλαδα. Η Dell Αγγλιας που το πηρα δε στελνει Ελλαδα (εκτος απο αντικατασταση μηχανηματος με τα χιλια ζορια) για παραδειγμα. Σταματης θα ρθεις συντομα Ελλαδα? αν ειναι και μπορεις να το προχωρησουμε αυτο με τις καρτες? Δε βρηκα κανεναν να πρωθυμοποιηθει. Στην Dell Ελλαδας μου λενε απο τη στιγμη που τις εχετε (αδιευκρινιστο πως) μπορουμε να στειλουμε τεχνικο. Να χρεωθω και την εγκατασταση δηλαδη.
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δεν μιλαω για alienware! *με τον θειο απο αμερικη! δλδ αν το παρω απο αμερικη κ παθει για παραδιγμα κατι η καρτα γραφικων δε θα μπορουν να την αντικαταστισουν στην ελλαδα?
aristotelhs2060 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δεν μιλαω για alienware!*με τον θειο απο αμερικη! δλδ αν το παρω απο αμερικη κ παθει για παραδιγμα κατι η καρτα γραφικων δε θα μπορουν να την αντικαταστισουν στην ελλαδα? Συγνωμη επρεπε να το διευκρινισω. Φυσικα και θα μπορουν και μαλιστα το ανταλλακτικο ερχεται σε μια δυο μερες το πολυ κα ισως Αθηνα και την ιδια μερα. Απο αλλη χωρα δε μπορεις. Οταν ελεγα για ανταλλακτικα ενοουσα για upgrade οπως πχ εγω εχω τις 4870 αλλα θελω τις 5870 σαν upgrade. Επειδη το μηχανημα δε πωλειται Ελλαδα δεν δινουν upgrade parts. Βασικα και αυτο μπορουν να το κανουν (παλαιοτερα ειχαν αντικαταστησει τις nvidia με τις ATI γιατι υπηρχε προβλημα με τις nvidia) αλλα φερνουν την ελλειψη πωλησεων alienware σαν δικαιολογια.
stamatisx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αριστοτέλη δεν το βλέπω να έρχομαι Ελλάδα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι δυστυχώς. Στο facebook είναι μια ομάδα της Dell που δέχονται παραγγελείες (Dell - US Team Blackhawk) το έχεις ψάξει να παραγγείλεις μέσω αυτών? Δεν είμαι σίγουρος αν είναι μόνο για Αμερική, κάντους μια ερώτηση και να σου πουν αν δεν μπορούν αυτοί, ποιό τηλέφωνο να πάρεις για να τις αγοράσεις μέσω τηλεφώνου. Πάω στοίχημα οτι θα ξέρουν κάποιο τρόπο που δε γνωρίζουμε εμείς. Από ότι ακούω είναι πολύ εξυπηρετικοί και αρκετά ενημερωμένοι
aristotelhs2060 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 και εγω ειμαι σιγουρος οτι εξυπηρετουν μονο πελατες Αμερικης κλασσικα αλλιως δινουν γενικες πληροφοριες. Δε νομιζω οτι εφοσον η πολιτικη της εταιριας δεν στελνει εξωτερικο οτι αυτοι μπορουν να παρουν πρωτοβουλιες. Αλλιως μια χαρα θα ημουν. Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που το προσπαθω. Ακομα και αν λεμε βρεθει τροπος μετα στην πληρωμη υπαρχει προβλημα εφοσον δε μενω Αμερικη και πρεπει να στελνουν στα στοιχεια της καρτας του πελατη. Με αλλα λογια πρεπει να ειναι confirmed και εντος Αμερικης.
stamatisx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αριστοτέλη, απο οτι βλέπω μπορείς να πληρώσεις και με paypal (δεν ξέρω αν το δέχονται μέσω τηλεφώνου, και γω με μιας φίλης μου την πιστωτική κάρτα το αγόρασα, με τα χίλια ζόρια την έπεισα να χρεώσει τέτοιο ποσό) http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/us/segments/bsd/paypal?c=us&l=en&cs=04 και να βάλεις shipping address μια διεύθυνση Αμερικής (π.χ τη δική μου). Απλά θέλει να πάρεις πολλά τηλέφωνα εδώ Αμερική για να βγάλεις άκρη. (βάλε skype και είσαι οκ γι' αυτό) Έχεις βρει κάποιον άλλο έστω και από Αμερική που να τις έχει αγοράσει χωριστά και να παίζουν? (Ένας που είδα στο άλλο φορουμ, δεν του παίζανε και δεν ξέρω τι έκανε) Σκέψου να τις πάρεις και να μη σου παίζουν...
aristotelhs2060 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 οντως το paypal ειναι μια κινηση προς την σωστη κατευθυνση. Παρολαυτα το μεγαλο αγκαθι εναι η διευθυνση αποστολης. Και τη δικια σου να βαλω αυτοι θα θελουν παλι θα στελνουν μονο στα στοιχεια του paypal. Κατι σαν το ebay. Αυτο με το οτι μπορει να μη δουλευουν σε crossfire αλλα μονο μονη ειναι κατι που με προβληματιζει πολυ. Και εγω οπως και πολλοι αλλοι περιμενουν αν θα υπαρξει κανενα νεο γιαυτο. Απλα προσπαθω να βρω εστω ενα τροπο να μπορεσω να τις παρω οταν δω φως στο τουνελ. Η καλυτερη λυση οπως και να χει ειναι να τις παρω απο την ελληνικη Dell οταν και αμα τις εχουν για να εχω και τεχνικη υποστηριξη αν συμβει κατι και δε παιζουν. Καλλιο αργα παρα ποτε μαλλον. Στο αλλο το forum βρηκα ατομο απο Αμερικη που ειχε δυο extra αλλα οι καρτες του ειχαν προβλημα σε crossfire οποτε τι να τις παρω. και δεν ειχε προβλημα το μηχανημα, γιατι αυτες που ηρθαν με το μηχανημα του επαιζαν κανονικα. Ηταν σιγουρο οτι δε θα δουλευουν Αυτο επισης που με προβληματιζει ειναι οτι ακομα και official resellers στο ebay δεν μπορουν να τις παραγγειλουν γιατι τους ακυρωνουν τις παραγγελιες των 5870 CF και εχει ηδη δυο μηνες που βγηκαν. Τελος οι καρτες γραφικων για laptop δεν εμφανιζονται στο site, και πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο, δεν ειναι απλο σαν αγορες απο ebay. Εγω να παιρνω Αμερικη λιγο δυσκολο, και για το skype θελει να πληρωσεις για τηλεφωνικες κλησεις. Και μην αναφερω για το χαλια ελληνικο site. Οπως καταλαβαινεις αν δεν εισαι Αμερικη ή τουλαχιστον σε χωρα που να πουλαει Alienware αστα βραστα αν δεν εχεις γνωστο απο εξωτερικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.