Προς το περιεχόμενο

Πόσοι έχουν Alienware laptop

stamatisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δε μπορεις να κανει επεκτασει για αμερικη,αλλα να ειναι διεθνες?

Νομίζω μπορείς να μετατρέψεις αυτή που ήδη έχεις σε international αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να την επεκτείνεις... θέλει ψάξιμο αυτό

Δημοσ.

μα αυτο ειναι το προβλημα!

στην επεκταση δε μου δινει επιλογη για διεθνες!

και η αρχικη εγγυηση που δινουν ειναι μονο ενα χρονο!:mad:

Δημοσ.

Μόνο μέσω τηλεφώνου αν είναι θα βγάλεις άκρη και αυτό μιλώντας με κάποιον αντιπρόσωπο... η κάθε εταιρία με τα δικά της κόλπα δυστυχώς....

Δημοσ.

στο μονο μοντελο που ειχε 2χρονια ηταν στο q875 και αυτο ηταν χωρις ssd αλλα το πιο βασικο μειονεκτιμα ηταν η οθονη που ηταν 1920χ1080i και оχι 1920x1080p!

---------- Προσθήκη στις 13:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:19 ----------

Μόνο μέσω τηλεφώνου αν είναι θα βγάλεις άκρη και αυτό μιλώντας με κάποιον αντιπρόσωπο... η κάθε εταιρία με τα δικά της κόλπα δυστυχώς....

το προβλημα ειναι εδω να δεχτουν την επεκταση της εγγυησης απο αμερικη ως διεθνες!

αν δεν το κοινοποιησει η ιδια η ετερια οτι προσφερει διεθνες επεκτασεις της εγγυηση δε νομιζω οτι μπορει να γινει κατι με το να τους πιεσω!

Δημοσ.

Σε αυτό μακάρι να ήξέρα να σε βοηθήσω, δεν έχει τύχει να χρειαστώ κάτι αντίστοιχο για να έχω τη σχετική εμπειρία

Δημοσ.

αν και σκεφτομαι να κανω την επεκταση εστω και αν ισχυει μονο για αμερικη,σε περιπτοση που παθει κατι σοβαρο!

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ----------

μια ασχετη ερωτηση.

δοκιμασες το cryo στα 9ή12βολτ?

Δημοσ.

Όχι ακόμα δυστυχώς, πρέπει να κάτσω να ψάξω online για τροφοδοτικό που να επιλέγεις τα volt κ δε βρίσκω έτσι στα γρήγορα...

Δημοσ.

Stamatisx και εδω βρισκεσε βλεπω. χεχε. Ειμαστε οι δυο Ελληνες με Alienware με τη διαφορα οτι εκεινος απολαμβανει τα οφελη της Αμερικανικης Alienware-Dell.

Λοιπον εχω να σας κανω μια ανεπισημη πρωτη ανακοινωση για οσους ενδιαφεροντια για Αlienware στην Ελλαδα που εμαθα μολις πριν λιγο. Τα multirama θα αρχισουν να τους εμπορευονται απο τελη Ιουλιου! αυτο ειναι πληροφορια απο email τεχνικου μεσα στην Ελληνικη Dell. Ελπιζω μιας και ειμαι ηδη ενας απο τους δυο-τρεις πελατες Αlienware Μ17Χ στην Ελλαδα με πολυ επικοινωνια με την Dell Ελλαδας και επισης με τις πολλες αναφορες μου σε καιρια forum για την ελλειπη υποστηριξη Alienware στην Ελλαδα να εβαλα και εγω το λιθαρακι μου.

Επιτελους δε θα ειμαι μονος στη ζουγκλα και επιτελους θα υπαρχει επαρκης υποστηριξη και ανταλλακτικα. Για την ωρα θελω να αλλαξω τη διπλη 4870 με διπλη 5870 και δε μπορω γιατι το ελληνικο τμημα πωλησεων μου ειπε οτι τα μηχανηματα δε πωλουνται ακομα Ελλαδα, καταδικασμενος πλεον να περιμενω αν βγουν στο ebay ή στο ελεος ανθρωπων του εξωτερικου που μπορει να θελουν ή οχι να βοηθησουν. Αξιζει να σημειωσω οτι το μηχανημα το πηρα απο Αγγλια οσο ημουν εκει

Για οσους λοιπον ψαχνουν τροπους να τα αγορασουν ας περιμενουν λιγο ακομα. Τωρα για την τιμη τους με τον αυξανομενο φπα αυτο ειναι αλλο θεμα. Και τα Multirama ειναι γνωστο οτι εχουν λιγο τσιμπημενες τιμες σε γενικα πλαισια.

Δημοσ.

Καλώς τον Αριστοτέλη, αντε να δούμε πότε θα τα φέρουν Ελλάδα. Θα είναι μόνο το multirama ή και κανένας άλλος?

Δημοσ.

δεν μου ειπαν κατι για το Public. Δε το ξερω κιολας γιατι δεν ειμαι απο Αθηνα. Τα multirama παντως ειναι αλυσιδα σε ολη την Ελλαδα οποτε περισσοτερα κομματια φανταζομαι. Γενικως οσο περισσοτεροι το εχουν τοσο καλυτερα.

Δημοσ.

Αριστοτέλη, η HyperX σε σύγκριση με την απλή τη DDR3 @ 1333 πόση διαφορα σου δίνει στα benchmarks και πόσο σε βοηθάει στο overclocking? Ψήνομαι να την παραγγείλω αλλά θέλω να δώ άμα η διαφορά στα score αξίζει τα $130

Δημοσ.

δεν εχω κανει ειδικα tests με και χωρις τις hyperX, ειδικα για τις ram. Παντως απο οσο καταλαβαινω με τις ΗyperX Ο υπολογιστης δινει την αισθηση οτι ειναι πιο γρηγορος. κατι σαν nvidia με ΑΤΙ στο R1. Επισης αυτο που παρατηρησα με το που την πηρα ειναι το συστημα παθητικης ψυξης που εχουν επανω ενω οι default δεν εχουν. Επισης απο οσο θυμαμαι παλι ναι με εχουν βοηθησει στα benchmark-overclocking . Αν ειδες και απο το αλλο forum τα tests που ειναι ειδικα για ram ειναι ολα υπερ της HyperX. Και εγω που ειχα κανει στο R1 οντως ειναι πιο γρηγορες. Δεν εχω σωσμενο καποιο screenshot δυστυχως. και στα χαρακτηριστικα φυσικα οπως θα ειδες ειναι πιο γρηγορες.

εγω τις πηρα σε μια φαση που προσπαθουσα να κανω πιο πολυ overclock στη QX9300 στο R1 μιας και εβλεπα οτι με αυτες μπορουσαν να φτασουν περισσοτερα ghz. Στο R2 τωρα οι μνημες πετανε. Μου εβγαλε μεχρι και 7.6 βαθμολογια στις ram (στα 1.7 volt) ενω στο default (1.6 volt) πιανουν 7.5. Δε ξερω τι μπορει να σημαινoυν οι αναξιοπιστες βαθμολογιες των windows απλα το αναφερω.

Η ram ειναι παντα μια καλη επενδυση στον υπολογιστη. Εγω θα τις προτεινα παντως καθως ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Αλλωστε ξερω οτι εχεις ξοδεψει πολυ περισσοτερα για αλλα παρεμφερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...