stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 όντως οι διαφορές δεν είναι τεράστιες που να δικαιολογούν το ποσό για τον 940ΧΜ. (Απλά ξέρεις οτι έχεις οτι γρηγορότερο + OCing) Το λαπτοπ υποστηρίζει όπως είναι 920/940ΧΜ Επίσης, όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, με το που βγεί καινούργιο μοντέλο από Alienware όλο και κάτι θα μου τύχει στο μηχάνημα...
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Κοίτα ο αμερικάνος να κλέψει τον Έλληνα λίγο δύσκολο, δε συμφωνείς?Από την άλλη τους είπα το εξής: Βάση συμβολαίου πρέπει να μου δώσετε κάτι ίσο ή καλύτερο από αυτό που έχω και τους έδειξα οτι με το τρέχον σύστημα πιάνω αυτά τα νούμερα, επομένος αν είχαν την όρεξη να τρέξουν benchmarks και να μου αποδείξουν το αντίθετο θα το δεχόμουν χωρίς να πώ κουβέντα... Άσε που δεν υπήρχε περίπτωση με τίποτα μικρότερο από τον 820QM να με περάσουν στο score με την customιά που έριξα στο σύστημα... φυσικα επειδη δεν ειναι ελληνες,γι'αυτο λενε να μην δωσουν συνεχεια για λογο μαρκετιγκ! τωρα κρατουν ακομη ενα πελατη και υπερασπιζουν την το επιπεδο της εγγυησης τους,εστο και αν υποχρεουντε να σε ζορισουν λιγο!
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 φυσικα επειδη δεν ειναι ελληνες,γι'αυτο λενε να μην δωσουν συνεχεια για λογο μαρκετιγκ!τωρα κρατουν ακομη ενα πελατη και υπερασπιζουν την το επιπεδο της εγγυησης τους,εστο και αν υποχρεουντε να σε ζορισουν λιγο! Κοίτα η ευθύνη είναι εξαρχής δική τους μιας και είχε κάποια προβλήματα που δεν μπόρεσαν να διορθώσουν εγκαίρως (δεν είμαι υποχρεωμένος να τους περιμένω μέχρι να λήξει η εγγύση...) και μου πήρε 3 μήνες για να το καταφέρω με πολλά email και τηλέφωνα (με ζόρισαν περισσότερο από αρκετά θα έλεγα...) γι'αυτό άλλωστε πλήρωσα extra την επέκταση εγγύησης...
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Επίσης, όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, με το που βγεί καινούργιο μοντέλο από Alienware όλο και κάτι θα μου τύχει στο μηχάνημα... μπορει να μην ειναι ελληνες αλλα δε πιθστευω οτι ειναι μ@λ@@@ς! εγω σου λεω μην το ρισκαρεις γιατι ισως να μην πετυχει! την επομενη φορα δε θα το αφισουν ετσι!
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μην ανυσηχείς γι' αυτό, δεν είμαι πρωτοπόρος στο συγκεκριμένο άθλημα, έχουν προηγηθεί άλλοι πριν από μένα με δοκιμασμένες λύσεις... (μιλάμε ανικατάσταση απο XPS σε Μ17χ-R1 και μετά σε M17x-R2) Γενικά να ξέρεις τέλειο δε θα είναι ποτέ ενα μηχάνημα, αρκεί να βρείς τα ελατώματά του...
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 το ξερω οτι δεν εισαι πρωτοπορος και δυστυχος το ξερουν και αυτοι! ---------- Προσθήκη στις 12:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:16 ---------- κοιταξε καλα τους ορους γιατι ισως να υπαρχουν καποιοι περιορισμοι για κατι τετοιες περιπτοσεις,οπως αντικατασταση για 2φορα.
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Η νεκροψία δείχνει πάντα... (Τους όρους τους είχα διαβάσει πριν το αγοράσω, γι' αυτό και έδωσα τόσα στην εγγύηση...) Αναρωτιέμαι τι είδους service θα είχαν εδώ στην Ελλάδα, μιας και είναι πλέον Dell όχι καθαρά Alienware
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 οπως και να εχει,με γεια το R2 και να χαρεις τρελλο gaming! ---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- Η νεκροψία δείχνει πάντα... (Τους όρους τους είχα διαβάσει πριν το αγοράσω, γι' αυτό και έδωσα τόσα στην εγγύηση...) Αναρωτιέμαι τι είδους service θα είχαν εδώ στην Ελλάδα, μιας και είναι πλέον Dell όχι καθαρά Alienware ελληνικη!!! ---------- Προσθήκη στις 12:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:24 ---------- το καλοκαιρι εγω πρεπει να τεσταρω αυτη της toshiba γιατι εχω καψει ενα usb port! ευτυχως που εχω το cryo lx και βολευομαι!
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 οπως και να εχει,με γεια το R2 και να χαρεις τρελλο gaming! ---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- ελληνικη!!! Ευχαριστώ (ακόμα είναι in production, έχουμε μέρες μπροστά μας).Η πλάκα είναι οτι πλέον δεν παίζω παιχνίδια (που και που μόνο το wolfenstein enemy territory και αυτό γιατί είναι τσάπα...) κριμά έ? Πάντως ένας άλλος που ξέρω που έχει Alienware εδώ στην Ελλάδα, πήρε τηλέφωνο την Dell εδώ Ελλάδα και του αντικαταστήσανε μητρική και 2 κάρτες γραφικών χωρίς πρόβλημα... όπως επίσης πήρε τηλ αγγλία που το είχε αγοράσει και του το αντικαταστήσανε με το R2.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 λεγοντε πολυ καλα λογια για την εγγυηση της dell! εγω δε εχω καποια εμπηρια στο θεμα εγγυηση, γιατι μεχρι τωρα ειχα μονο hp απο αμερ. που ως γνωστο δεν εχουν διεθνες εγγυηση!
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Για Dell έχω την εντύπωση ότι σε καλύπτει αρκεί να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους εξηγήσεις την κατάσταση (πχ που το αγόρασες, αμα άλλαξες διεύθυνση και που πας) όπως επίσης οτι άμα το πουλήσεις μπορείς να μεταφέρεις εγγύση και τα λοιπά στον αγοραστή.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ (ακόμα είναι in production, έχουμε μέρες μπροστά μας).Η πλάκα είναι οτι πλέον δεν παίζω παιχνίδια (που και που μόνο το wolfenstein enemy territory και αυτό γιατί είναι τσάπα...) κριμά έ? δλδ ασχολησαι με το αθλημα της αναβαθμισης gaming laptop χωρις να ασχολησε με gaming! ωραιος! ---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:39 ---------- παιζει ρολο η διευθηνση που το εχεις δηλωσεις? γιατι δε θημαμαι που το εχω δηλωσει!
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Όντως δεν είμαι gamer, ήμουν πριν πολλά χρόνια, ακριβό άθλημα κυρίως απο άποψη χρόνου... Για να πω την αλήθεια, άμα δεν ήταν η ισοτιμία ευρώ δολλαρίου τότε που το αγόρασα τόσο μεγάλη, μάλλον δε θα ασχολιόμουν, θα είχα καταφύγει σε πιο φτηνές λύσεις. Ναι η διεύθυνση παίζει κύριο ρόλο (για την τιμή που θα το αγοράσεις, service, κτλ) Δε ξέρω για άλλες εταιρίες αλλά στην Dell ανοίγεις λογαριασμό στο site και μπορείς και βλέπεις πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με το σύστημα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες (πχ στάδια εξέλιξης της παραγγελίας, ποσό, service status, open cases...).
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 θελω να κανω επεκταση αλλα δυστυχως η toshiba αμερικης δε προσφερει επεκταση της διεθνεις εγγυησης! ---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:53 ---------- ουτε εγω ασχολουμε ιδιαιτερα με το gaming αλλα μερικες φορες θελω να παιζω κανενα pro ή codmw2!
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Όντως είναι πρόβλημα αυτό και ούτε εγώ ξέρω αμα μπορώ να κάνω επέκταση σε περίπτωση που δηλώσω διεύθυνση Ελλάδος. Δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ γιατί πρέπει να πάρω εκατό τηλέφωνα... και αυτό που μου τη δίνει είναι το outsourcing που έχουν κάνει και σου βγαίνουν κατι Ινδοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.