Προς το περιεχόμενο

Πόσοι έχουν Alienware laptop

stamatisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το support συνεχίζουν και κάνουν revisions τουλάχιστον στο BIOS και τους drivers, απλά δε ρίχνουν αλλα λεφτά για έρευνα για καινούργιο hardware πάνω σε παλιό μοντέλο.

Συμφωνώ πάντως με όλα τα υπόλοιπα, γιατί όλα για το χρήμα γίνονται και όπως φαίνεται η Alienware την πάτησε με την εξαγορα της...

Πάω στοίχημα οτι το επόμενο μοντέλο αντί για μεταλλικό σασί και περίβλημα θα είναι πλαστικό σαν τα υπολοιπα της αγοράς.

**EDIT**

Αυτό που ξέχασα να αναφέρω μιας και έθεσες το κόστος ως ζήτημα, είναι οτι με αυτά τα λεφτά πληρώνεις το μοναδικό design, την κορυφαία RGB-LEB οθόνη (1000 δολλάρια κάνει μόνο η οθόνη), την ποιότητα υλικών και κατασκευής και τη δυνατότητα για SLI ή CrossfireX configurations

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
**EDIT**

Αυτό που ξέχασα να αναφέρω μιας και έθεσες το κόστος ως ζήτημα, είναι οτι με αυτά τα λεφτά πληρώνεις το μοναδικό design, την κορυφαία RGB-LEB οθόνη (1000 δολλάρια κάνει μόνο η οθόνη), την ποιότητα υλικών και κατασκευής και τη δυνατότητα για SLI ή CrossfireX configurations

δε διαφωνω καθολου μ'αυτο!

Ομως με ολα αυτα που αναφερες χωρις την δυνατοτητα αναβαθμισης το μαξιμου στην τιμη θα επρεπε να φτανει μεχρι τα 3000$ κ οχι 4000$ και ...(μιλεμε παντα για την αμερικανικη αγορα)!

Υ.Γ. για να μην υπαρχει καποια παρεξηγηση,παντα μου αρεσαν τα alienware και η ποιοτητα και τα χαρακτηριστηκα των κομπιουτερ της!

Πραγματικα δεν θελω να χαθει απο την αγορα κ ουτε ομως να συνεχισει αυτο το συστημα,που βασιζεται μονο στον ανταγωνισμο κ οχι στην υποστηριξη των πελατων-θαυμαστων-υποστηρικτων της!

---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ----------

Υ.Γ.2 Γιατι δεν περιμενεις ακομη ενα χρονο να δεις τι καινουριο θα βγει,που πραγματικα να σου προσφερει το κατι παραπανω και οχι κατι ψηλα,οπως η αγωρα που θες να κανεις σε σχεση με το συστημα που εχεις τωρα!

Δημοσ.

Γιατί έχει ένα πρόβλημα που δε μπόρεσαν να το φτιάξουν και θα μου το αντικαταστίσουν με το καινούργιο, δε θα το πληρώσω τίποτα , είναι μέσα στην εγγύηση.

Δημοσ.

τοτε αλλαζει το θεμα!

και εφοσων θα στο αντικαταστησουν με το καινουριο, εχω μονο 2 λογια να πω:

1. ΜΠΡΑΒΟ τους για τον χαρακτηρα σοβαρης ετεριας!

2.Με το καλο να το παραλαβεις και να ειναι ολα ενταξη και good gaming!:-)

Δημοσ.

Πίστεψέ με δε στο δίνουν τόσο εύκολα, έπρεπε να πέσουν μπόλικα τηλέφωνα και πολλά email για να φτάσω να μου εγκρίνουν replacement.

Τέλος πάντων, το σκέφτομαι άμα είναι να το δεχτώ ή να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω (είναι κοντά ένας χρόνος αλλά γίνεται...)

Δημοσ.

παρτω γιατι πρωτο δε σε περνει να ψαχνεσαι παλι για αλλο λαπτοπ.

και δευτερον ειναι φοφερο μηχανημα(δε θα βρεις καλυτερο αυτη την στιγμη στην αγορα) και τριτων πριν τα πλαστικοποιησουν και αυτοι!;)

---------- Προσθήκη στις 00:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ----------

θα ειναι με 920 και 5870χ2?

Δημοσ.

Ναι αυτοί είναι οι όροι που έχω θέσει, ή i7 920XM και 2x ΑΤΙ 5870 ή τα λεφτά μου πίσω για να παραγγείλω το ίδιο μόνος μου σε περίπτωση που δε μπορέσουν να εγκρίνουν τον i7 920XM (για τις ATI δεν τίθεται θέμα).

Συγκεκριμένα αυτοί με πιέζουν για i7 820QM αλλά δεν πρόκειτα να δεχτώ. (Η δικαιολογία είναι οτι αρχικά είχα αγοράσει τον Τ9600 και η διαφορά στην τιμή είναι πάνω απο 1000 δολλάρια)

Η δικιά μου θέση είναι οτι με τα ίδια λεφτά που έδωσα πέρνω το συγκεκριμένο που προτείνω...

Θα δούμε...

Το επόμενο βήμα είναι αυτό

http://www.computerlemonlaw.com/rights.html#rights

Δημοσ.

ναι κανονικα πρεπει να σου δωσουν κατι που να αντιστοιχει στα λεφτα που ειχες δωσει τοτε και οχι στο τι πιστευουν οτι ειναι η αξια του τωρα!

τον 9300 λογικα απο αυτους τον αγωρασες!

---------- Προσθήκη στις 01:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:11 ----------

το καλο εισαι αμερικη και δεν μπορουν ευκολα να σου ξεφυγουν!

Δημοσ.

Ο QΧ9300 είναι OEM. Η Dell ήθελε πάνω από 1150 δολλάρια για τον επεξεργαστή μονο... Επομένως μου δίνουν κάτι αντίστοιχο του T9600 αλλά με τεχνολογία σημερινή που δεν είναι δίκαιο.

Ευτυχώς εδώ στην Αμερική σε περίπτωση που είναι lemon, μπορώ να διεκδικίσω το δίκιο μου και κάτι παραπάνω (μιλάω μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, για να μην παρεξηγούμαστε... σε άλλα θέματα καλύτερα άστο)

Δημοσ.

Υπάρχουν οι ES που είναι engineering sample, οι QS που είναι quality sample και οι OEM που είναι οι τελικές εκδόσεις και οι πιο ακριβές.

Δες στο ebay και θα καταλάβεις

Δημοσ.

Όπως το βλέπεις στην υπογραφή μου, μου βγήκε 5680 δολλάρια (Σε ευρώ μου είχε βγεί 3980 περίπου)

Laptop $3130

3 Years Advanced Warranty $650

QX9300 $1150

SSD $750

Δημοσ.

δεν νομιζεις οτι το παρακανες λιγο!

650$ για εγγυηση και 750$ για ssd!!!:-)

---------- Προσθήκη στις 08:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:43 ----------

φυσικα τον ssd και τον επεξεργαστη θα τον κρατησεις εσυ και θα παρουν το μηχανημα οπως τ'αγωρασες!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...