Προς το περιεχόμενο

dyndns domain name

TEO2202

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα ανεβασει σερβερ για game mohaa και ειπα να φτιαξω στο dyndns domain name αλλα απο οτι εχω καταλαβει αυτι ειναι ενα name πως μπορω να εχω static ip με αυτο? το εχω ρυθμισει με το ρουτερμου αλλα καθε φορα που κανω ρεσταρτ αλαζει η ip :cry:

Δημοσ.

Static ip με αυτο δεν μπορεις να εχεις. Αυτο που σου κανει ειναι να συνδεει την εκαστοτε ip σου με το domain (account) name που εχεις στο dyndns.

Κανονικα μεσα απο το ρουτερ σου πρεπει να εχει πεδιο για να βαλεις username και password απο το dyndns account σου και να στον ανανεωνει αυτοματα. Αλλιως μπορεις να κατεβασεις και το client προγραμματακι απο το dyndns για να κανεις την ιδια δουλεια.

Δημοσ.

οχι δεν χρειαζομαι το προγραμμα εχει επιλογη το ρουτερ μου το εχω κανει αλλα δεν εχει αλαξει κατι. Για να καταλαβετε οσοι δεν ξερετε απο το συγκεκριμένο game εχει δυο επιλογες συνδεσης multiplayer , μια να κανεις search ολους τους server που εχουν σηκώσει διαφοροι (εχεις την επιλογη σε αυτο το game να σηκωνεις σερβερ)και δευτερη επιλογη να γραψεις κατευθείαν την ip tou server.Οταν λοιπον εγω σηκωσω τον σερβερ κανω search και βρισκω τον σερβερ μου στην λιστα με μια ip , αλλα οταν κανω ρεσταρτ στο ρουτερ υπαρχει ο σερβερ αλλα με αλη ip παρολο που εχω ρυθμίσει το royter με domain τι να κανω? :rolleyes:

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν έχεις λογαριασμό για static ip, κάθε φορά που θα κάνεις restart το modem (ερώτηση: γιατί να το κάνεις αυτό; ) θα παίρνεις και διαφορετική διεύθυνση. Το dyndns απλώς ελέγχει συνεχώς την ip σου και την αντιστοιχεί στο όνομα που έχεις επιλέξει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...

Δημοσ.

Η ανανεωση του domain name στο account σου δεν γινεται αμεσως. Θελει καποιο χρονο μεχρι να ελεγξει το site το ρουτερ σου οποτε γι'αυτο δεν παιρνει αμεσως την αλλαγη της ip σου.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι μετα το restart του ρουτερ σου να κανεις login στο acc του dyndns και να πατησεις ανανεωση της ip σου. Μετα απο αυτο θα εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

δεν εχω καταλαβει τι γινετε ρε παιδια αλη ip εχει ο υπολογιστης αλη ip μου βγαζει το παιχνιδι για να συνδεθεις στον σερβερ πρεπει να πατήσεις αριθμους δεν γινετε να βαλεις γραμματα οπως το domain name βολευει στην προκείμενη περίπτωση η οχι? :-( με το που αλαξει η ip το παιχνιδι ο σερβερ βγαζει αλη ip δεν καταλαβενει απο domain μου βγαζει την ip ιδα με αυτη που βλεπεις στο http://www.ip-adress.com και στο τελος εχει :12203 η πορτα του παιχνιδιου , παρολο που εχω ρυθμισει το no-ip στο ρουτερ μου δεν λει να κρατήσει ιδια ip. Ενω στο σαιτ του no-ip διχνει οτι ενημερώνετε και κραταει την ip. Στον σερβερ του game δεν ισχύει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...