E-SURFER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 θα ήθελα να κάνω το εξής απλό για εσάς αλλά άγνωστο και συνεπώς δύσκολο για εμένα. Θα μπω λοιπόν κατευθείαν στο θέμα!!! Θέλω να ανεβάσω το prospectus της επιχείρησης μου σε rapidshare και μετά να πετάω το αντίστοιχο λινκ σε sites (τύπου forum και κοινωνικής δικτύωσης) προκειμένου ο πελάτης μου να το κατεβάζει ως αρχείο pdf. Ως εδώ εύκολο με την εξής όμως διαφορά... Δεν θέλω να βάλω το λινκ ως έχει αλλά πχ να κάνει ο χρήστης click σε μια λέξη(ή πρόταση) πχ "Prospectus In Εnglish" παρά σε ένα τεχνικό λινκ του τύπου http://Http://www.rapidshare... Πως μπορώ να το κάνω ρε παιδιά;! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Γίνεται; Το έχω δει να γίνεται αλλά ίσως και να έχω λανθασμένη εντύπωση... Βοηθήστε με αν μπορείτε... Πρέπει να ανεβάσω επειγόντως πληροφοριακό υλικό για κάτι πελάτες μεγάλης ηλικίας που δεν ξέρουν από υπολογιστές (και συνεπώς ούτε από rapidshare, ούτε από copy-paste κτλ). Αν μπορούσα να φτιάξω ένα λινκ με μια λέξη που να υποδηλώνει το περιεχόμενο του θα είναι ότι καλύτερο και ευχής εργο. Καλημέρα!!!
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 γράφεις το εξής (html): ><a href="http://www.tolinkpouthes.com">Η λέξη που θες να εμφανίζεται ως link </a> αντίστοιχα, αν θες το link να ανοίγει σε νέο παράθυρο, γράφεις αυτό: ><a href="http://www.tolinkpouthes.com" target="_blank">Η λέξη που θες να εμφανίζεται ως link </a>
E-SURFER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 γράφεις το εξής (html): ><a href="http://www.tolinkpouthes.com">Η λέξη που θες να εμφανίζεται ως link </a> αντίστοιχα, αν θες το link να ανοίγει σε νέο παράθυρο, γράφεις αυτό: ><a href="http://www.tolinkpouthes.com" target="_blank">Η λέξη που θες να εμφανίζεται ως link </a> Χμμμ θα το δοκιμάσω... Σε ευχαριστώ πολύ... Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα πάντως... Το εκτιμώ.
johnny21a Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Φιλε μου νομιζω οτι να το ανεβασεις σε Rapidshare ειναι πολυ κακη κινηση για την δουλεια που θελεις να κανεις καθως οποιος θα θελει να το κατεβασει αφου μεταφερθει στο site του Rapidshare θα πρεπει να περιμενει καποιο χρονο για να μπορει να το κατεβασει ή υπαρχει και περιπτωση να μην μπορει να το κατεβασει καθολου αναλογα τα κεφια του Rapid. Οταν καποιος κανει κλικ για να δει εναν καταλογο περιμενει να φορτωσει αμεσως. Και ειδικα για το target group που αναφερεσαι μπερδευει ακομα πιο πολυ η κατασταση...
isay Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 E-SURFER οι οδηγίες του gsarig είναι σωστές, αλλά μην το βάλεις σε rapidshare. Μπορεί εσύ να ξέρεις τι είναι και ίσως να έχεις λογαριασμό, αλλά οι περισσότεροι χρήστες μπερδεύονται με τους wait time του rapidshare. Βάλε το σε άλλο server (ακόμα και δωρεάν hosting) που δεν χρειάζεται wait time. Εκτός βέβαια αν θέλεις μόνο rapidshare για να μαζεύεις τους πόντους
JohnnyB Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Tο rapidshare έχει την επιλογή να δώσεις download σε τρίτους χωρίς να περάσουν από την διαδικασία της αναμονής και να χρεωθείς το traffic εσύ σαν premium μέλος. Αν είσαι διατεθιμένος για αυτό τότε είσαι OK.
Evgenios1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Για ενα pdf.. Ανεβασε το εδω http://www.ripway.com/ πχ Τεστ
E-SURFER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Tο rapidshare έχει την επιλογή να δώσεις download σε τρίτους χωρίς να περάσουν από την διαδικασία της αναμονής και να χρεωθείς το traffic εσύ σαν premium μέλος. Αν είσαι διατεθιμένος για αυτό τότε είσαι OK. αυτό ακριβώς σκόπευα να κάνω. ---------- Προσθήκη στις 19:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:35 ---------- Για ενα pdf.. Ανεβασε το εδω http://www.ripway.com/πχ Τεστ ωραίο αυτό... To ανοίγει και αμέσως ενώ το rapidshare σου δίνει την επιλογή save ή open (χωρίς αναμονή επίσης, χρέωση στο premium account μου). Πως το έκανες να μην σου δίνει την επιλογή save αλλά να το ανοίγει κατευθείαν; Αυτό μπορεί να γίνει στο rapidshare; Αλήθεια γιατί προτιμάς το ripway για pdf; Δεν κατανόησα τον λόγο. ---------- Προσθήκη στις 19:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ---------- E-SURFER οι οδηγίες του gsarig είναι σωστές, αλλά μην το βάλεις σε rapidshare. Μπορεί εσύ να ξέρεις τι είναι και ίσως να έχεις λογαριασμό, αλλά οι περισσότεροι χρήστες μπερδεύονται με τους wait time του rapidshare. Βάλε το σε άλλο server (ακόμα και δωρεάν hosting) που δεν χρειάζεται wait time. Εκτός βέβαια αν θέλεις μόνο rapidshare για να μαζεύεις τους πόντους Δεν θα υπάρχει waiting time. Θα κατεβαίνει δια μέσο του premium account μου με δική μου χρέωση. Λάθος κίνηση και πάλι; Χμμμ...Δεν επιμένω αλλά νομίζω πως όχι. Waiting time ποιοί servers δεν ζητάνε δηλαδή; ---------- Προσθήκη στις 19:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ---------- Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας πάντως. Όποτε μπαίνω στο insomnia, η βοήθεια που παίρνω είναι πάντα αξιόλογη και άμεση και χαίρομαι που είμαι μέλος της παρέας σας!!! ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:51 ---------- Ρε παιδιά, μήπως καλύτερη λύση τελικά είναι να χρησιμοποιήσω online viewer; Ψάχνοντας το θέμα μου ήρθε η ιδέα... Τι λέτε για Zohoviewer; Δεν ξέρω οπότε μην με αποπάρετε... Μου ήρθε φλασιά τώρα και είπα να την πω μπας και είναι καλή ιδέα. Καλό Βράδυ.
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 αυτό ακριβώς σκόπευα να κάνω. ---------- Προσθήκη στις 19:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:35 ---------- ωραίο αυτό... To ανοίγει και αμέσως ενώ το rapidshare σου δίνει την επιλογή save ή open (χωρίς αναμονή επίσης, χρέωση στο premium account μου). Πως το έκανες να μην σου δίνει την επιλογή save αλλά να το ανοίγει κατευθείαν; Αυτό μπορεί να γίνει στο rapidshare; Αλήθεια γιατί προτιμάς το ripway για pdf; Δεν κατανόησα τον λόγο. ---------- Προσθήκη στις 19:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ---------- Δεν θα υπάρχει waiting time. Θα κατεβαίνει δια μέσο του premium account μου με δική μου χρέωση. Λάθος κίνηση και πάλι; Χμμμ...Δεν επιμένω αλλά νομίζω πως όχι. Waiting time ποιοί servers δεν ζητάνε δηλαδή; ---------- Προσθήκη στις 19:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:49 ---------- Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας πάντως. Όποτε μπαίνω στο insomnia, η βοήθεια που παίρνω είναι πάντα αξιόλογη και άμεση και χαίρομαι που είμαι μέλος της παρέας σας!!! ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:51 ---------- Ρε παιδιά, μήπως καλύτερη λύση τελικά είναι να χρησιμοποιήσω online viewer; Ψάχνοντας το θέμα μου ήρθε η ιδέα... Τι λέτε για Zohoviewer; Δεν ξέρω οπότε μην με αποπάρετε... Μου ήρθε φλασιά τώρα και είπα να την πω μπας και είναι καλή ιδέα. Καλό Βράδυ. Πάνω που ετοιμαζόμουν να στο προτείνω αυτό το τελευταίο - δεν έχω δοκιμάσει κάποιον συγκεκριμένο, αλλά αν ψάξεις ίσως να βρεις κανέναν που να επιτρέπει και δυνατότητα εmbedding απευθείας στη σελίδα σου
E-SURFER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 ίσως να βρεις κανέναν που να επιτρέπει και δυνατότητα εmbedding απευθείας στη σελίδα σου Τι εννοείς με αυτό; Δεν το έπιασα. Αν δεν σε ταλαιπωρώ για elaborate a bit further please.
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τι εννοείς με αυτό; Δεν το έπιασα. Αν δεν σε ταλαιπωρώ για elaborate a bit further please. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο - αυτό που λέω είναι μήπως βρεις κανέναν viewer που να σου επιτρέπει να τον ενσωματώνεις στη σελίδα σου με τον ίδιο τρόπο που ενσωματώνουμε π.χ. τα βίντεο από το youtube. Έτσι θα παρουσιάζεις απευθείας στη σελίδα σου το pdf, χωρίς να στέλνεις τον χρήστη σε άλλες σελίδες. edit: το zoho viewer βλέπω ότι το κάνει. Π.χ. δες εδώ ένα demo pdf: http://viewer.zoho.com/docs/faDAs επάνω έχει μεταξύ άλλων και την επιλογή embed
E-SURFER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο - αυτό που λέω είναι μήπως βρεις κανέναν viewer που να σου επιτρέπει να τον ενσωματώνεις στη σελίδα σου με τον ίδιο τρόπο που ενσωματώνουμε π.χ. τα βίντεο από το youtube. Έτσι θα παρουσιάζεις απευθείας στη σελίδα σου το pdf, χωρίς να στέλνεις τον χρήστη σε άλλες σελίδες. edit: το zoho viewer βλέπω ότι το κάνει. Π.χ. δες εδώ ένα demo pdf: http://viewer.zoho.com/docs/faDAs επάνω έχει μεταξύ άλλων και την επιλογή embed θελώ να το κάνω embed όχι στη σελίδα μου αλλά σε ένα site αξιολόγησης τουριστικών δωματίων στο profile μου. Φαντάζομαι χρειάζεται όμως και το ίδιο το site (ή έστω το συγκεκριμένο input prompt στο site) να υποστηρίζει emdedments. Σωστά; Παλαιότερα είχα βρει έναν φοβερό viewer που σου επέτρεπε να γυρνάς την σελίδα του pdf σαν να διαβάζεις βιβλίο... Χμμμ...Άντε να το βρεις τώρα.. Άλλα όχι το βρήκα... Λέγετε issuu... Δες ένα παράδειγμα: http://issuu.com/voria/docs/am23
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 θελώ να το κάνω embed όχι στη σελίδα μου αλλά σε ένα site αξιολόγησης τουριστικών δωματίων στο profile μου. Φαντάζομαι χρειάζεται όμως και το ίδιο το site (ή έστω το συγκεκριμένο input prompt στο site) να υποστηρίζει emdedments. Σωστά; Παλαιότερα είχα βρει έναν φοβερό viewer που σου επέτρεπε να γυρνάς την σελίδα του pdf σαν να διαβάζεις βιβλίο... Χμμμ...Άντε να το βρεις τώρα.. Άλλα όχι το βρήκα... Λέγετε issuu... Δες ένα παράδειγμα: http://issuu.com/voria/docs/am23 Ωραίο φαίνεται. Και σου δίνει επίσης τη δυνατότητα ενσωμάτωσης. Αλλά όπως είπες κι εσύ, από τη στιγμή που δεν είναι δικό σου το site αμφιβάλλω αν θα μπορείς να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.