Προς το περιεχόμενο

Επιχείρηση

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που θα κανεις εναρξη στην εφορια (μαλλον να να στο πω αλλιως "για να κανεις εναρξη στην εφορια") πρεπει να εχεις κανει εναρξη στον ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ), το οποιο σε χρεωνει μηνιαιως απο 300 ευρω και πανω (οσο πιο πολλα χρονια εισαι ασφαλισμενος τοσο αυξανουν τα ασφαλιστρα με μεγαλα αλματα). Ειτε λοιπον εσυ εχεις τζιρο 1 εκατομμυριο ευρω, ειτε μηδεν για ενα ολοκληρο χρονο, θα πληρωσεις τα ιδια ασφαλιστρα.

Υπηρχε καποια ευνοικη ρυθμιση για περιοχες με κατοικους κατω των 2.000, αλλα νομιζω κοπηκε τωρα τελευταια.

Ο μονος τροπος για να εχεις μειωμενη ασφαλεια στον τομεα ας πουμε του ελευθερου επαγγελματος, ειναι να εισαι ιδ. υπαλληλος καπου αλλου και να σου βαζουν ΙΚΑ, οποτε και γινεται καποια ρυθμιση (σε ενα αλλο τοπικ καπου το αναφεραμε, αλλα δεν πηρα απαντηση για το ποσο μειωμενη ειναι η δευτερη ασφαλιση).

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο τη στιγμη που θα κανεις εναρξη στην εφορια (μαλλον να να στο πω αλλιως "για να κανεις εναρξη στην εφορια") πρεπει να εχεις κανει εναρξη στον ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ), το οποιο σε χρεωνει μηνιαιως απο 300 ευρω και πανω (οσο πιο πολλα χρονια εισαι ασφαλισμενος τοσο αυξανουν τα ασφαλιστρα με μεγαλα αλματα). Ειτε λοιπον εσυ εχεις τζιρο 1 εκατομμυριο ευρω, ειτε μηδεν για ενα ολοκληρο χρονο, θα πληρωσεις τα ιδια ασφαλιστρα.

Υπηρχε καποια ευνοικη ρυθμιση για περιοχες με κατοικους κατω των 2.000, αλλα νομιζω κοπηκε τωρα τελευταια.

Ο μονος τροπος για να εχεις μειωμενη ασφαλεια στον τομεα ας πουμε του ελευθερου επαγγελματος, ειναι να εισαι ιδ. υπαλληλος καπου αλλου και να σου βαζουν ΙΚΑ, οποτε και γινεται καποια ρυθμιση (σε ενα αλλο τοπικ καπου το αναφεραμε, αλλα δεν πηρα απαντηση για το ποσο μειωμενη ειναι η δευτερη ασφαλιση).

Κοινώς , bye bye ιδιωτική πρωτοβουλία..........

Ρε φίλε (γενικά μιλάω..) πληρώνω ΙΚΑ, γιατί να πληρώνων και ΤΕΒΕ????? ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ λέει να πληρώνω διπλή σύνταξη??? ΠΟΙΑ???

Δημοσ.

Η λογική του κράτους στο οποίο μένεις.

Εκτός αν εσύ είσαι ο μέγας επιχειρηματίας και το σουπερ ντουπερ λαμόγιο που θεωρείς εαυτόν εξυπνότερο από τους υπόλοιπους που πληρώνουν δυο ταμεία.

Υ.γ. Για να μην βασανιζόμαστε οι υπόλοιποι και ο τοπικ στάρτερ,δεν κλειδώνεται καλύτερα ?

Υ.γ2. ΝΑΙ,έχεις δίκιο.

ΝΑΙ,το σωστό είναι να κάνεις απατεωνιά.

Πάμε γι'άλλα ?

Δημοσ.
Η λογική του κράτους στο οποίο μένεις.

Εκτός αν εσύ είσαι ο μέγας επιχειρηματίας και το σουπερ ντουπερ λαμόγιο που θεωρείς εαυτόν εξυπνότερο από τους υπόλοιπους που πληρώνουν δυο ταμεία.

Υ.γ. Για να μην βασανιζόμαστε οι υπόλοιποι και ο τοπικ στάρτερ,δεν κλειδώνεται καλύτερα ?

Υ.γ2. ΝΑΙ,έχεις δίκιο.

ΝΑΙ,το σωστό είναι να κάνεις απατεωνιά.

Πάμε γι'άλλα ?

Δε θέλω να κάνω απατεωνιά φίλε μου. Αν ήθελα δε θα ρωτούσα εσάς ούτε θα άνοιγα συζήτηση. Απλά θα το έκανα.........έτσι για να ξέρουμε τι λέμε....

Επίσης, ελπίζω να μου επιτρέπεις να εκφράζω και μια αγανάκτηση....αν μου επιτρέπεις....

Δημοσ.

13 άτομα έχουν συμμετάσχει.

Και δεν λέω και το πόσοι έχουν παρακολουθήσει το τοπικ και την πορεία του.

Για ρώτα το τι εντύπωση έχουν με τα όσα γράφεις .

Τυχαίο ? Δεν νομίζω.

Δημοσ.
13 άτομα έχουν συμμετάσχει.

Και δεν λέω και το πόσοι έχουν παρακολουθήσει το τοπικ και την πορεία του.

Για ρώτα το τι εντύπωση έχουν με τα όσα γράφεις .

Τυχαίο ? Δεν νομίζω.

Από τα γενικόλογα, θα προτιμούσα ένα quote σε σχόλιό μου.....για να μπορέσω να σου απαντήσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...