Locke_John Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 καλημέρα σε όλους, να ρωτησω κάτι ? Γραφω την διπλωματικ.εργασία αυτόν τον καιρό σε world 2007. Εχω ενα μικρό θεμα ομως. Θελω να αριθμησω σελίδες, ξεκινωντας ομως από την δεύτερη σελίδα της εργασίας .(ΔΛδ στο εξωφυλλο να μην υπαρχει αριθμηση). Ξερει κανενας πως γινεται αυτό ? Εχω office 2007 English. Κανω εισαγωγη header, αλλα παντα ξεκιναει απ την αρχη. επισης, κανεις να εχει εμπειρια σε ποια θεση ειναι καλυτερα να υπαρχει ο αριθμός ? Πανω δεξια, πάνω αριστερα, ή πανω στο κεντρο ? (ισως στις ζυγες σελιδες να ειναι πανω δεξια και στις μονες πανω αριστερα για ευκολοτερο ξεφυλλισμα ? Ή καλυτερα εκτυπωση σε μονες σελίδες ? Περιπου 150 με 160 σελίδες υπολογιζω την εργασία ολοκληρωμένη. Επίσης, οταν εισαγω πινακα εικονων, τι heading πρεπει να εχω στις λεζαντες μου ωστε να γινεται αυτοματα update ο πινακας μου? Σε περιπτωση που εχω και πινακες, και σχηματα, τα ονομάζω όλα εικόνες και χρησιμοποιώ κοινό πίνακα εικόνων ? Επίσης, η αριθμηση των εικόνως είναι σωστα να γινεται ως 1.1, 1.2, 1.3 ... 3.1, 4.3, αναλογα δηλαδη με το κεφαλαιο στο οποίο βρισκομαι και τον αριθμο της εικόνας στο αντιστοιχο κεφάλαιο ? Αν καποιος εχει εμπειρία ας πει,
akikidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Τη δπλωματικη εργασία δεν την εκτυπώνουν μπρος-πίσω! Άρα καλύτερα οι αριθμοί σελίδων να είναι συνέχεια στην ίδια θέση. Εγώ θα προτιμούσα κάτω και στο κέντρο. Όσον αφορά τις εικόνες και τους πίνακες θα έχεις λεζαντα αριθμημένη όπως είπες. Δλδ η τρίτη εικόνα στο δευτερο κεφαλαιο θα ειναι "2.3 περιγραφή και πηγή"! Τέλος μια άλλη συμβουλή είναι να ορίσεις από την αρχή επικεφαλίδες σε κάθε κεφαλαιο,ώστε να προσθέσεις αυτόματα τα περιεχόμενα κι οχι με το χέρι.δες κι εδώ να καταλάβεις καλύτερα.
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 καλημέρα σε όλους, να ρωτησω κάτι ? Γραφω την διπλωματικ.εργασία αυτόν τον καιρό σε world 2007. Εχω ενα μικρό θεμα ομως. Θελω να αριθμησω σελίδες, ξεκινωντας ομως από την δεύτερη σελίδα της εργασίας .(ΔΛδ στο εξωφυλλο να μην υπαρχει αριθμηση). Ξερει κανενας πως γινεται αυτό ? Εχω office 2007 English. Κανω εισαγωγη header, αλλα παντα ξεκιναει απ την αρχη. επισης, κανεις να εχει εμπειρια σε ποια θεση ειναι καλυτερα να υπαρχει ο αριθμός ? Πανω δεξια, πάνω αριστερα, ή πανω στο κεντρο ? (ισως στις ζυγες σελιδες να ειναι πανω δεξια και στις μονες πανω αριστερα για ευκολοτερο ξεφυλλισμα ? Ή καλυτερα εκτυπωση σε μονες σελίδες ? Περιπου 150 με 160 σελίδες υπολογιζω την εργασία ολοκληρωμένη. Επίσης, οταν εισαγω πινακα εικονων, τι heading πρεπει να εχω στις λεζαντες μου ωστε να γινεται αυτοματα update ο πινακας μου? Σε περιπτωση που εχω και πινακες, και σχηματα, τα ονομάζω όλα εικόνες και χρησιμοποιώ κοινό πίνακα εικόνων ? Επίσης, η αριθμηση των εικόνως είναι σωστα να γινεται ως 1.1, 1.2, 1.3 ... 3.1, 4.3, αναλογα δηλαδη με το κεφαλαιο στο οποίο βρισκομαι και τον αριθμο της εικόνας στο αντιστοιχο κεφάλαιο ? Αν καποιος εχει εμπειρία ας πει, Για να μην εμφανίζεται αρίθμηση στην αρχική σελίδα κάνε δεξί κλικ / edit στο header ή footer (ανάλογα με το που έχεις βάλει την αρίθμηση) και τίκαρε το "different first page" όπως το βλέπεις στην εικόνα που επισυνάπτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.