Προς το περιεχόμενο

Επισκευη Dell Monitor

MiJ16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ήθελα την όσο γίνεται αμεσότερη απάντησή σας σε ένα θέμα.

Είμαι κάτοχος μιας S2409w οθόνης εδώ και περίπου 5 μήνες. Πριν 2-3 μέρες παρατήρησα οτι στην πάνω δεξιά γωνία έχω ένα θέμα μ ενα κομματάκι της οθονης που είναι νεκρό-μάυρο. Έκανα δοκιμές με χρήση http://jasonfarrell.com/misc/deadpixeltest.php σε ολα τα χρωματα και παραμένει μαύρο εκείνο το κομμάτι της οθόνης.

Να μην τα πολυλογώ επικοινώνησα χθες με Dell και σήμερα μου έστειλαν άλλη οθόνη την οποία όμως αρνήθηκα να παραλάβω για τον λόγο οτι η δική μου είναι κατασκευασμένη το 2009 και είναι Rev001 ενω αυτη που μου έστειλαν είναι 2008 κατασκευασμενη κ ειναι Rev000. Το ερώτημα είναι...δεν είναι υποχρεωμένοι να μου στείλουν τουλάχιστον ίδιας ημερομηνιας κατασκευης οθονη ή νεότερης και επιπλέον τουλάχιστον Rev001?

Και ακομα μια ερωτηση για να βεβαιωθω.

Φανταζομαι οτι αφου έχουν περασει 5 μήνες δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου στειλουν εντελως καινουρια οθονη αλλα λογικα καποια επισκευασμενη...

Ισχυει αυτό ή πρεπει να απαιτήσω καινούρια?

Περιμενω απαντησεις σας κ στη συνεχεια θα τους παρω τηλ να τους τα πω..

Δημοσ.

Αν ενα προιον μπορει να επισκευαστει τοτε η εταιρεια αποφασιζει αν θα στο επισκευασει η θα σου κανει αντικατασταση. Ο νομος επιβαλλει ενα εκ των δυο.

Τωρα για το Revision οχι, ειναι υποχρεωμενοι να σου στειλουν ιδιο η νεοτερο μοντελο ιδιων προδιαγραφων και αν δεν υπαρχει κατι αναλογο τοτε κατι αναλογο της τιμης που το ειχες αγορασει. Τα Revisions φυσικα και δεν αναφερονται στον νομο και αντιστοιχα δεν μπορεις να απαιτησεις κατι τετοιο.

Δημοσ.
Αν ενα προιον μπορει να επισκευαστει τοτε η εταιρεια αποφασιζει αν θα στο επισκευασει η θα σου κανει αντικατασταση. Ο νομος επιβαλλει ενα εκ των δυο.

Τωρα για το Revision οχι, ειναι υποχρεωμενοι να σου στειλουν ιδιο η νεοτερο μοντελο ιδιων προδιαγραφων και αν δεν υπαρχει κατι αναλογο τοτε κατι αναλογο της τιμης που το ειχες αγορασει. Τα Revisions φυσικα και δεν αναφερονται στον νομο και αντιστοιχα δεν μπορεις να απαιτησεις κατι τετοιο.

Αυτοι πως εβγαλαν το συμπερασμα τηλεφωνικα αν επισκευάζετε η οθονη ή οχι? Εγω απλα τους περιεγραψα το προβλημα κ μου ειπαν θα σου στειλουμε μια αλλη προφανως επισκευασμενη. Δεν την ελεγξε κάποιος τεχνικός για να κρινει αν επισκευαζεται ή οχι...

Εγω συνεπως πως μπορω να ξερω να απαιτησω καινουρια η επισκευασμένη?

Για το Rev δεν το συζητάω οτι θα απαιτησω να ειναι ίδιο ή νεότερο..

Δημοσ.

μπορείς να μην την δεχθείς όταν σου τη φέρουν αν είναι refurb και να τους τηλεφωνάς μέχρι να σου στείλουν μια κανούρια. Πολλές φορές το support τηλεφωνικώς δεν αποφασίζει για το αν θα σταλθεί refurb ή καινούργια αλλά αυτό γίνεται στις αποθήκες στις οποίες στέλνουν την οδηγία. Τώρα επειδή η οθόνη σου είναι παλιά δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν να σου στείλουν καινούρια γιατί μάλλον δεν τις φτιάχνουν πια και τις αντικαταστήσαν με τις 2410. Ζήτα μια 2410 instead, αφού είναι η 'αντικατάσταση' της 2409 σου.

Δημοσ.

Προφανως μπορουν απλα αν τους πεις το προβλημα να γνωριζουν αν επισκευαζεται η οχι και το ποσο καιρο θα παρει να ερθει το εξαρτημα που θα χρειαζεται ΑΝ επισκευαζεται οποτε το ορθο ειναι να σου κανουν αντικατασταση. Οσο για το Revision μπορεις να το απαιτησεις οσο θελεις, δεν θα βγαλεις ακρη ομως αφου δεν ειναι υποχρεωμενοι για κατι τετοιο.

Δημοσ.

Τους κάλεσα πριν λίγο και τους ανέφερα οτι θέλω να είναι τουλαχιστον RevA01 κ νεότερο.

Κατα κάποιο τροπο το δεχτηκε ο υπάλληλος αφού μου είπε θα στείλουν μια άλλη. Ωστώσο δεν γνωρίζει αν θα είναι RevA01 αφου στις αποθηκες τους τσεκαρουν μονο το part number και τπτ αλλο. Δεν μπορει να βαλει comment να ειναι RevA01 απ οτι λεει συνεπως θα μου στελνουν οθονες μεχρι να πετυχω αυτη που θελω...

Βασικα εμενα δε με ενοχλει να τσεκαρω τις οθονες που μου στελνουν απλα το θεμα ειναι οτι αυτοι χρεωνονται courier και μαλακιες...

Δημοσ.

Δεν θα σου στειλουν 100 οθονες, θα του βαλουν χερι και θα μεινεις με την 2η η την 3η....Απλα να ελπιζεις να μην μεινεις με χειροτερο αντι για καλυτερο κομματι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...