frenzy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Προσλαμβάνεις κάποιον άγνωστο αλα thomas crown affair να σκοτώσει έναν άγνωστο. Δεν έχεις κίνητρο για να βρεθείς σε στόχο, ο ένοχος δεν μπορεί να υποδείξει τον ηθικό αυτουργό, δεν υπάρχεις στην σκηνή του εγκλήματος. Το θέμα είναι όμως: Αν είσαι κάποιος που θέλει να σκοτώσει for the fun of it, θα μπορέσεις να μείνεις μακριά; Αν είσαι κάποιος που δεν έχει δοκιμάσει τις τύψεις του να δει πως δουλεύουν, θα μπορέσεις να το διαχειριστείς μετά ή θα φρικάρεις;
insomniaK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 μελετημένο σε κόβω, κουφαλίτσα... περιουσιακά; ή κολλημένη γκόμενα που δε σε αφήνει ήσυχο;
orck Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Dexter πρεπει να γραψω 10 χαρακτηρες, γιατι αλλιως δεν δεχεται την απαντηση.
washcloud Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μπορεί να γίνει το τέλειο έγκλημα ? ...Ου, λέει! Δώσε διεύθυνση/φωτό σου σε πμ και δεν πρόκειται να βρουν ποτέ κανέναν απ' τους δυο μας
leonidas_fs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Jack the ripper ή αλλίως Τζακ Ο Αντεροβγάλτης! Βέβαια εγίναν πολυ παλια οι φόνοι του (1888) αλλα μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει πως είναι και δεν τον πίασαν και ποτέ...
frenzy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 μελετημένο σε κόβω, κουφαλίτσα... περιουσιακά; ή κολλημένη γκόμενα που δε σε αφήνει ήσυχο; Το πρώτο μέρος Υπόθεση Τόμας Κράουν, το δεύτερο Ντοστογιέφσκι με πινελιές από Λώρενς της Αραβίας. Εγώ μια φορά σκότωσα ένα βάτραχο μικρός με κάτι άλλους κάφρους και βίωσα τις τύψεις ως έντονο στομαχικό πόνο και αναγούλα. Λίγα χρόνια μετά στο γυμνάσιο, έδειρα ένα δειλό του λυκείου που με πείραζε. Τα ίδια. Ε, μετά αποκήρυξα τη βία εκτός υπνοδωματίου.
dark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μπορεί να γίνει το τέλειο έγκλημα ? Δε ζεις στην Ελλάδα? Έχεις δει κανέναν στη φυλακή από αυτούς που έχουν φάει τα άπαντα ?
nickarmy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 εγώ πιστεύω οτι γίνετε είτε είναι ανθρωποκτονία είτε ληστεία το δεύτερο μάλιστα επιβεβαιωμένο απο το ελληνικό κράτος ...
Αδμιν Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 "Κανένα έγκλημα που διεπράχθη από άνθρωπο δεν μπορεί να είναι τέλειο, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ τέλειοι" Mouri Kogorou και Kudou Shinichi, σε διαφορετικές περιπτώσεις.
freedubus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το μεσημέρι έκλεψα μια μαρς από το ψιλικατζίδικο. Δε με είδαν, δεν ξέρουν ποιός είμαι, ποτέ δε θα με πιάσουν.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Βασικα οταν λες τελειο εγκλημα τι εννοεις? Να μην υποψιαστει κανεις τον δραστη, να μην εχει συνεπειες ακομα και αν κατηγορηθει, να εχει συνεπειες (δικαιοσυνη) αλλα μακροπροθεσμα να εχει κερδος απο την πραξη του αυτη? Ή κατι αλλο? Αυτες οι εναλλακτικες μου ερχονται στο μυαλο αυτην την στιγμη και θεωρω πως σε ολες η απαντηση ειναι καταφατικη με βαση την νομικη πλευρα. Εκτος ισως απο την τριτη που ναι μεν καποιος κατηγορειται και καταδικαζεται για ενα εγκλημα αλλα στο τελος κερδιζει κατι απο ολο αυτο (αναφερομαι σε υλικα). Τωρα αν το κρινουμε απο τις συνεπειες που μπορει να εχει το εγκλημα στην ψυχοσυνθεση του δραστη θεωρω πως σε καμια περιπτωση μια τετοια δραση δεν ερχεται χωρις συνεπειες τελικα, οποτε απο αυτην την οπτικη γωνια θα ελεγα πως οχι, δεν υπαρχει.
Ceridwen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το μεσημέρι έκλεψα μια μαρς από το ψιλικατζίδικο. Δε με είδαν, δεν ξέρουν ποιός είμαι, ποτέ δε θα με πιάσουν. Κάτσε να περάσει η νύχτα και μετά θα ξέρουμε. Μπορεί να μην έχεις ύπνο από τις τύψεις και αύριο να πας μεταμελημένος να ζητήσεις συγχώρεση και να τους παρακαλέσεις να σε αφήσουν να το πληρώσεις.
freedubus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Η συνείδηση μου είναι πιο καθαρή κι από πάμπερς μωρού με δυσκοιλιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.