Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μνημες!

soulkeeper134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να πω κάτι και εγώ αλλά μπορεί να είναι άσχετο για αυτό μην με βρίσετε.

όπως παρατήρησα στησ μητρικής τ χαρακτηριστικά δεν έχει τα 1600MHz, μήπως μπορεί να είναι απο αυτό?

Δημοσ.

• DDR3:
    • 4 x υποδοχές 1.5V DDR3 DIMM για υποστήριξη μέχρι 16GB μνήμης συστήματος.
    • DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz

Δε φαίνεται να τίθεται τέτοιο θέμα..

Δημοσ.

Μολις ανακαλυψα οτι το αγαπημενο μας πλαισιο ειχε βαλει αλλες μνημες απο αυτες που ειχα παραγγηλει.... συγνωμη για την ταλαιπωρια

Δημοσ.
Μολις ανακαλυψα οτι το αγαπημενο μας πλαισιο ειχε βαλει αλλες μνημες απο αυτες που ειχα παραγγηλει.... συγνωμη για την ταλαιπωρια

what did you say? ;) ;)

Αλλες παραγειλες και αλλες σου βαλανε? Δεν πιστευω τιποτα χειροτερες? Για πες ποιες σου εβαλαν?

Δημοσ.

Μπορει να μην εχουν γινει update απο το cpuz και να σου λεει οτι να'ναι ανοιξε το κουτι κ δες τι μνημες εχεις..

Αν ειναι αυτες που ειπες στο 1ο σου ποστ.. δοκιμασε διαφορετικα timmings απο αυτα που δινει ο κατασκευαστης.. πχ.

Aντι 8-8-8-24.. 7-7-7-20 ή 6-6-6-18 σε χαμηλοτερα Mhz 1333mhz-1024mhz κτλ.. παιξε λιγο μεχρι να δεις τι γινεται..

Aν παλι εχεις προβλημα παιξε διαφορετικα με τα timmings δλδ. παραδειγμα 8-8-9-24 1600... κτλ..

Σε ashrock 880g κ μνημες Muskin 7-9-7-24 1600 ειχα ιδια "προβληματα".. 7-9-7-24 στα 1600 δεν δουλεψαν ποτε :o τις εχω τρεξει σε overclock 6-8-7-20.. +-1450mhz.. cl9 1800+.. αλλα γενικα εχουν προβλημα με CL 7 και 8.. α! κ εμενα samsung τις εμφανιζει το cpuZ..

Για να δεις αν ειναι οκ οι μνημες.. κατεβασε το linx/memtest 4.1 μερικες φορες εμενα αν περνουσαν το memtest ειχα παλι προβλημα.. το linx ειναι super..

Αν δεν γινει τπτ.. κανε κανα bios update.. κ δοκιμασε ξανα.. καλη τυχη :-)

Δημοσ.
Μπορει να μην εχουν γινει update απο το cpuz και να σου λεει οτι να'ναι ανοιξε το κουτι κ δες τι μνημες εχεις..

Αν ειναι αυτες που ειπες στο 1ο σου ποστ.. δοκιμασε διαφορετικα timmings απο αυτα που δινει ο κατασκευαστης.. πχ.

Aντι 8-8-8-24.. 7-7-7-20 ή 6-6-6-18 σε χαμηλοτερα Mhz 1333mhz-1024mhz κτλ.. παιξε λιγο μεχρι να δεις τι γινεται..

Aν παλι εχεις προβλημα παιξε διαφορετικα με τα timmings δλδ. παραδειγμα 8-8-9-24 1600... κτλ..

Σε ashrock 880g κ μνημες Muskin 7-9-7-24 1600 ειχα ιδια "προβληματα".. 7-9-7-24 στα 1600 δεν δουλεψαν ποτε :o τις εχω τρεξει σε overclock 6-8-7-20.. +-1450mhz.. cl9 1800+.. αλλα γενικα εχουν προβλημα με CL 7 και 8.. α! κ εμενα samsung τις εμφανιζει το cpuZ..

Για να δεις αν ειναι οκ οι μνημες.. κατεβασε το linx/memtest 4.1 μερικες φορες εμενα αν περνουσαν το memtest ειχα παλι προβλημα.. το linx ειναι super..

Αν δεν γινει τπτ.. κανε κανα bios update.. κ δοκιμασε ξανα.. καλη τυχη :-)

Φιλε οι ASRock εχουν ενα κομπλεξ με 1600αρες μνημες.Αν τις εχεις στα μπλε σλοτ,βαλτες στα ασπρα και θα παιξουν κανονικα στα 1600.Ειναι κατι που η ASRock εχει υποσχεθει οτι θα το λυσει με bios update.Τωρα το οτι τις εμφανιζει Samsung προφανως συμβαινει διοτι οι μνημες φορανε τσιπακια Samsung ( αν και νομιζα οτι ολες φορουσανε τα Elpida αλλα τεσπα) αλλιως κατι παιζει με το cpu-z.Και εσυ win xp τρεχεις?

Δημοσ.

Δεν παιζουν με τπτ στα σωστα default timmings/mhz.. ειναι στα ασπρα win7 64 εχω.. αλλα δεν με χαλαει το cl6- αντι 7 :-) .. εγω ειπα οτι ειπα μηπως εχει τα ιδια προβληματα που ειχα κ εγω μηπως κ κανει δουλεια.. γιατι κ με λιγοτερα mhz σε χαμηλοτερα timmings δεν θα χασει σε αποδοση..

Δημοσ.
Δεν παιζουν με τπτ στα σωστα default timmings/mhz.. ειναι στα ασπρα win7 64 εχω.. αλλα δεν με χαλαει το cl6- αντι 7 :-) .. εγω ειπα οτι ειπα μηπως εχει τα ιδια προβληματα που ειχα κ εγω μηπως κ κανει δουλεια.. γιατι κ με λιγοτερα mhz σε χαμηλοτερα timmings δεν θα χασει σε αποδοση..

Αν εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει η μητρικη σου ( πως να εισαι θα μου πεις αλλα τεσπα ) τοτε μαλλον οι μνημες σου εχουν προβλημα.

Δημοσ.

Θεμα ασυμβατοτητας πιστευω οτι ειναι.. αυτες οι muskin ειναι για intel chipsets.. ηθελα τις ocz 7-9-7 αλλα δεν τις εβρισκα τοτε.. κ πηρα αυτες.. τεσπα εγω ειμαι ok.. να δουμε αν με αυτα που ειπα αν μπορει να τρεξουν stable κ οι PNY που postare o soulkeeper..

---------- Προσθήκη 15-06-2010 στις 00:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 14-06-2010 στις 21:22 ----------

Βγηκε bios update για το mobo μου.. 1600mhz+ στα στοκ cl/voltages ειναι οκ τωρα.. αλλα σε 240+ bus speed.. αρα περιμενε κ εσυ bios update :-D

Δημοσ.
πηγα τελικα στο πλαισιο και μου τις αλλαξαν μου βαλανε τις xms corsair που τρεχουν stable στα 1600 και ολα μια χαρα :-)

Ενταξει, μια χαρα εισαι με τις corsair.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...