Nik.K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδακια ακρη δεν θα βγαλετε, εχουν γινει απειρες καταγγελιες σε αυτο το μαγαζι και τπτ δεν εχει γινει ποτε. Και να γινοταν θα ηταν μετα απο πολλα πολλα χρονια οποτε παλι παπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaxiopistos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ειμαι και εγω παθων με τη Panasonic μαλιστα δεχτηκα τη συγνωμη τους και τη αντιπροσφορα τους. ΑΛΛΑ και η αντιπροσφορα ακυρωθηκε (το προηγουμενο μοντελο με 790 ευρω)!Ελεος.Περιμενω νεωτερα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδιά, αυτή εδώ τι λέει; Αξίζει σαν αγορά; http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=4572 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Παιδιά,αυτή εδώ τι λέει; Αξίζει σαν αγορά; http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=4572 εχει παιξει και 400---(39...)αν κρινω απο 1 πλασμα σονυ που εχω 4 χρονια με 800 αναλυση, ολες οι πλασμα αξιζουν για τι-βι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πριν κανενα μηνα που την εψαχνα για πλασμα πηγαινε 520-540 οποτε φυσικα και λεει. Ειναι ο διαδοχος της pq3000 το οποιο σημαινει οτι απο τη usb paizei kai avi. Τη συγκεκριμενη περιοδο ειναι η καλυτερη προσφορα(αν και καθε εβδομαδα βγαινουν καινουργιες προσφορες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Επικοινώνησα και σήμερα με το Πλαίσιο. Τα περί έλλειψης αποθέματος ξεχάστηκε. Θέλουν να μας βγάλουνε τρελούς. Μόνο ανθρώπινο λάθος είναι λέει. Φαίνεται έτσι τους συμβουλέψανε, γιατί η κουταμάρα τους περί αποθέματος και σταματήματος παραγωγής της τηλεόρασης από την Panasonic δεν τους έπαιρνε. Αναρωτιέμαι αν πήρε τελικά κανείς τηλεόραση σε αυτήν την τιμή. Αν κάποιος ξέρει, παρακαλώ, να ενημερώσει. Και εξακολουθούν να προσφέρουν την S20 στα 790, παρότι δεν την έχουν πλέον στο απόθεμα, την οποία και δε δέχτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παιδία εμένα μου την έφεραν την Panasonic 50G20. Την είχα παραγγείλει Παρασκευή γύρο στις 7 το πρωί. Αλλά νομίζω αυτό που έκανε την διαφορά είναι ότι πήρα τηλέφωνο στις 9,15-9,20 περίπου και μίλησα με ένα παλικάρι εκεί αφού τον ρώτησα 10 φορές για το αν είναι λάθος η όχι και για το αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη με διαβεβαίωσε ότι θα μου την στείλουν. Μετά μου ήρθε και το e-mail της επιβεβαίωσης παραγγελίας οπότε δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μετά. Προσωπικά έχω κάνει καταγγελία στο Πλαίσιο και όχι μόνο για παρόμοιο περιστατικό και φυσικά δεν έβγαλα άκρη και απλά κατάλαβα ότι μόνο με δικηγόρο γίνετε δουλεία γιατί οι αρμόδιοι φορείς είναι αρμόδιοι για να πληρώνονται μόνο στην μπανανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stlag Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παιδία εμένα μου την έφεραν την Panasonic 50G20. Την είχα παραγγείλει Παρασκευή γύρο στις 7 το πρωί. Αλλά νομίζω αυτό που έκανε την διαφορά είναι ότι πήρα τηλέφωνο στις 9,15-9,20 περίπου και μίλησα με ένα παλικάρι εκεί αφού τον ρώτησα 10 φορές για το αν είναι λάθος η όχι και για το αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη με διαβεβαίωσε ότι θα μου την στείλουν. Μετά μου ήρθε και το e-mail της επιβεβαίωσης παραγγελίας οπότε δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι μετά. Προσωπικά έχω κάνει καταγγελία στο Πλαίσιο και όχι μόνο για παρόμοιο περιστατικό και φυσικά δεν έβγαλα άκρη και απλά κατάλαβα ότι μόνο με δικηγόρο γίνετε δουλεία γιατί οι αρμόδιοι φορείς είναι αρμόδιοι για να πληρώνονται μόνο στην μπανανία. Μπορείς σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις εδώ ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς ; (με σβησμένα τα προσωπικά σου στοιχεία) Γιατί εφόσον παρέλαβες στην τιμή που εμφάνισαν τότε είναι 100% απάτη και οι αποδείξεις είναι ισχυρότατες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πλαίσιο κάνει αυτή την κομπίνα. Ορίστε και η απόδειξή. Καλά ξεμπερδέματα σε όσους αποφασίσουν να το κυνηγήσουν. Ελπίζω να καταφέρετε κάτι. http://www.imagebam.com/image/c3a50684493546 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stlag Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πρέπει να μαζευτούμε όσοι παραγγείλαμε την τηλεόραση για ομαδική καταγγελία. Με την απόδειξη αγοράς είναι φανερό ότι η ανακοίνωση περί ανθρώπινου λάθους είναι κουραφέξαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Θα χρειαστείτε και την ημερομηνία/ώρα έκδοσης της απόδειξης. Ο φίλος μάλλον πρέπει να το ξανανεβάσει χωρίς να έχει σβήσει αυτά τα στοιχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πρέπει να μαζευτούμε όσοι παραγγείλαμε την τηλεόραση για ομαδική καταγγελία. Με την απόδειξη αγοράς είναι φανερό ότι η ανακοίνωση περί ανθρώπινου λάθους είναι κουραφέξαλα. O νόμος είναι με το μέρος μας. Με αυτήν την απόδειξη και το mail που μας έστειλαν ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στη διαθεσιμότητα των προϊόντων, τα περι ανθρώπινου λάθους καταρρέουν. Τρικ ήταν για να ξεπουλήσουν την S20, όπως και έγινε. Αίσχος. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ • Το άρθρο 9στ του ιδίου Νόμου, ορίζει ότι: «Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: … ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτά ή ισοδύναμά τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπ’όψιν του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση «δόλωμα») στ) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε καθορισμένη τιμή και στη συνέχεια: … ββ) άρνηση λήψης παραγγελιών για το προϊόν ή παράδοσής του σε εύλογο χρόνο …» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Εγω εχω στειλει ηδη την καταγγελια σε ολους τους φορεις. Παρολαυτα σε περιπτωση που αναλαβει να συνταξει καποιος μια ομαδικη, εννοειται οτι ειμαι μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_2251_1994_final_3587_2007.pdf N_2251_1994 Νόμος προστασίας καταναλωτών. Μέσα περιέχει κάποια από τα άρθρα που παραβίασε με τη συμπεριφορά του το Πλαίσιο. Όσοι θέλουν να προβούν σε καταγγελίες, μπορούν απλά να στείλουν email στο [email protected] Μην ξεχάσετε μόνο τα στοιχεία σας και τηλέφωνο επικοινωνίας. Δε χρειάζεται φωτοτυπία της ταυτότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.