johnbond Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ποιος ειπε οτι δεν θα την παρουμε σ'αυτη την τιμη?Απλα θα καθυστερησουμε. Σε καθε αλλη περιπτωση το Plaisio θα φαει τρελο κραξιμο. Μακάρι να πάρετε. Αλλά φοβάμαι οτι θα σας το ακυρώσουν όπως έγινε και με το multirama. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ποιος ειπε οτι δεν θα την παρουμε σ'αυτη την τιμη?Απλα θα καθυστερησουμε. Σε καθε αλλη περιπτωση το Plaisio θα φαει τρελο κραξιμο. Δεν την παίρνεις φίλε. Μου το είπανε ξεκάθαρα. Δεν ξαναέρχεται αυτό το μοντέλο. Δε σε έχουνε πάρει ακόμα τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtheod Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Εκανα παραγγελια σημερα το πρωι στις 7 και μου ειπαν πριν λιγο οτι δεν υπαρχει και θα μου τηλεφωνησουν για το ποτε θα μου την παραδωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Στα multirama είχα παραγγείλει την κυριακή 2 samsung 22 στα 160 ευρώ η καθεμία. Με πήραν δευτέρα και μου έλεγαν άλλα λόγια αλλά έπεσαν απειλές για καταγγελίες και την επόμενη ήρθαν και 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johndos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παιδιά, μόλις με πήραν τηλέφωνο από το Πλαίσιο και μου είπαν ότι τα κομμάτια, και καλά, είχαν τελειώσει. Να πω ότι την παραγγελία την έκανα περίπου στις 12:30-1 τα μεσάνυχτα. Αντ'αυτού μου πρότειναν την S20 με 790 ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtheod Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παιδιά, μόλις με πήραν τηλέφωνο από το Πλαίσιο και μου είπαν ότι τα κομμάτια, και καλά, είχαν τελειώσει. Να πω ότι την παραγγελία την έκανα περίπου στις 12:30-1 τα μεσάνυχτα. Αντ'αυτού μου πρότειναν την S20 με 790 ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας... Πριν απο λιγο τα ιδια ειπαν και σε μενα .Την παραγγελια την εκανα στις 7 το πρωι.Φυσικα δεν δεχθηκα την "προσφορα" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πριν απο λιγο τα ιδια ειπαν και σε μενα .Την παραγγελια την εκανα στις 7 το πρωι.Φυσικα δεν δεχθηκα την "προσφορα" . Από τα 850 εχουνε πέσει στα 790 τώρα; Αίσχος. Δε ντρέπονται λίγο... Η απατεωνιά σε όλο της το μεγαλείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johndos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Άστα φίλε μου. Καλά, δεν ξέρουν ότι υπάρχει και το ίντερνετ και ξεμπροστιάζονται; Ούτε φυσικά κι εγώ δέχθηκα την προσφορά τους (όχι ότι ήταν άσχημη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το ιδιο και σε μενα. Φυσικα και δεν δεχτηκα την "προσφορα" που μονο κοροιδια μπορει να χαρακτηριστει. Τους ειπα να προχωρησει η παραγγελια ως εχει. Καλά, δεν ξέρουν ότι υπάρχει και το ίντερνετ και ξεμπροστιάζονται; Φυσικα και το ξερουν και να εισαι σιγουρος οτι παρακολουθουν τετοιες συζητησεις. Τους συμφερει να μας εξυπηρετησουν. Ο καθενας απο μας ειναι γραμμενος σε 10 φορουμ, με οτι αυτο συνεπαγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το ιδιο και σε μενα. Φυσικα και δεν δεχτηκα την "προσφορα" που μονο κοροιδια μπορει να χαρακτηριστει. Τους ειπα να προχωρησει η παραγγελια ως εχει. Φυσικα και το ξερουν και να εισαι σιγουρος οτι παρακολουθουν τετοιες συζητησεις. Τους συμφερει να μας εξυπηρετησουν. Ο καθενας απο μας ειναι γραμμενος σε 10 φορουμ, με οτι αυτο συνεπαγεται... Ομαδική καταγγελία θέλει. Να τη φάνε όπως ο Γερμανός. Μόνο τότε θα τους πονέσει ... Ρε ουστ. Καινουργιο μοντέλο και το σταμάτησε λέει η Panasonic! Ρε τι θα ακούσουμε ακόμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μολις μιλησα με plaisio. Μου ακυρωσαν την παραγγελια απο μονοι τους. Δεν θα ξαναερθει ποτε αυτη η τηλεοραση μου ειπαν. Οντως μας θεωρουν ανιδεους και αφελεις. Ακουσα τα απιστευτα και σε οτι τους ειπα δεν πηρα απαντηση φυσικα. Ανθρωπινο λαθος, λαθος τιμη, λαθος ενδειξη αποθεματος κτλπ κτλπ. Επειδη ειναι η δευτερη φορα που μου το κανουν και πιθανοτατα σε αλλους πολλοστη, θα επρεπε να παρουν ενα μαθημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι μια ομαδική καταγγελία δεν θα εβλαπτε ...το έχουν παρα#@$*^&^ όλοι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 προσφορές χωρίς απόθεμα απο το πλαίσιο!!!!! DejaVu λεμε!!!! Τα ιδια κ τα ίδια μια ζωή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μολις μιλησα με plaisio.Μου ακυρωσαν την παραγγελια απο μονοι τους. Δεν θα ξαναερθει ποτε αυτη η τηλεοραση μου ειπαν. Οντως μας θεωρουν ανιδεους και αφελεις. Ακουσα τα απιστευτα και σε οτι τους ειπα δεν πηρα απαντηση φυσικα. Ανθρωπινο λαθος, λαθος τιμη, λαθος ενδειξη αποθεματος κτλπ κτλπ. Επειδη ειναι η δευτερη φορα που μου το κανουν και πιθανοτατα σε αλλους πολλοστη, θα επρεπε να παρουν ενα μαθημα... Μη δεχτείς να στην ακυρώσουνε. Έχει παραγίνει πλέον. Λένε το παραμύθι τους και όταν τους πιέσεις λίγο αρχίζουνε τα λάθη και τις αντιφάσεις σε αυτά που λένε. Η τηλεόραση είναι καινούργια και βγαίνει κανονικότατα. Να παραγγείλουνε τα κομμάτια που μας χρωστάνε, κέρδος θα έχουνε πάλι, και να μην την ξαναφέρουνε, αφού δεν είναι πλέον στις επιλογές τους σαν προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Από την προηγούμενη καταγγελία κατά του Γερμανού... • Το άρθρο 9στ του ιδίου Νόμου, ορίζει ότι: «Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: … ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτά ή ισοδύναμά τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπ’όψιν του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση «δόλωμα») στ) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε καθορισμένη τιμή και στη συνέχεια: … ββ) άρνηση λήψης παραγγελιών για το προϊόν ή παράδοσής του σε εύλογο χρόνο …» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.