phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μπας κι έχει σκάσει κανας πυκνωτής; Πάντως μάλλον τα 'παιξε όντως η μητρική.
eric_in Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μήπως όταν έβαλες πάλι την πρόσοψη στραβοπάτησε και έχει πατήθει μόνιμα το κουμπί του restart με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει κάποιο κύκλωμα και να μην αφήνει το power on να λειτουργήσει ;
bnvdarklord Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Λοιπόν συνέβη το εξής κουλό: Το pc ανοιξε μονο του χωρίς καν να το αγγίξω... Μου εγραψε κατι για cpu και cmos settings και εκανα load optimized απο το bios... Μετα τον εκλεισα γιατι δεν φορτωνε απο τον δισκο επειδη τον ειχα βγαλει και δεν ειχα βαλει καλα το IDE. Δεν ανοιγε παλι μετα οταν παταγα το κουμπι, αλλα 5-10 λεπτα μετα ανοιξε παλι μονος του.... !!!!
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Το πληκτρολόγιο είναι PS/2 να φανταστώ ε; Έχεις κανένα με usb σύνδεση να δοκιμάσεις;
bnvdarklord Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Οχι ειναι ασυρματο με USB ανταπτορα...
liopyr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Τι τροφοδοτικό έχεις; Και από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα γενικά;
koxakis005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μήπως δεν ένωσες σωστά τα pins των κουμπιών στη μητρική;
phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Είπε ότι δοκίμασε να βραχυκυκλώσει τα 2 pins με κατσαβίδι αλλά δεν..
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Λοιπόν τροφοδοτικό έχω ενα 650Watt αν θυμάμαι καλα ειναι coolermaster(δυστυχώς δεν εχει αυτοκόλλητο πανω :\), cpu Intel celeron μητρική μια sis που δεν ξερω το μοντέλο της, και κάρτα γραφικών ati radeon 9600... Όσο ηταν ανοικτό το pc(από οταν ανοιξε μονο του) δούλευε μια χαρα. Επισης οταν ηταν ανοικτο οταν παταγα το power on δουλευε κανονικα(εμφανιζοταν καθε φορα το παραθυρο του shut down) Δοκιμασα να αποσυνδέσω το reset απο την μητρική σε περίπτωση που βραχυκυκλωνε με το power on οπως είπε κάποιος αλλα πάλι τίποτα. Μήπως αρχίζει να χαλάει το τροφοδοτικό;
N0sferatus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ελεγξες jumpers μήπως πειραξες το jumper για το power button και τσάμπα αγχωνεσαι; Αν όχι έλεγξε συνδέσεις από το τροφοδοτοκο βγαλτες και ξαναβαλτες...και στην τελική μήπως έχει καμία ασφάλεια τ κουτι close lid και δν σαφήνει ;;; Για να κάνει clearcosmos πρέπει να ανοίξει το pc...τουλάχιστον σε boot up screen.. Gluck man..
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 ελεγξες jumpers μήπως πειραξες το jumper για το power button και τσάμπα αγχωνεσαι;Αν όχι έλεγξε συνδέσεις από το τροφοδοτοκο βγαλτες και ξαναβαλτες...και στην τελική μήπως έχει καμία ασφάλεια τ κουτι close lid και δν σαφήνει ;;; Για να κάνει clearcosmos πρέπει να ανοίξει το pc...τουλάχιστον σε boot up screen.. Gluck man.. To μονο jumper που πείραξα είναι για να κανω clear cmos. Οταν εγραψα το προηγουμενο ποστ ειχα ανοιξει το τροφ. και πατησα μερικες φορες το κουμπί και το pc ανοιξε τώρα(30 λεπτα μετα)... Close Lid ασφάλεια πρωτη φορα ακούω αλλα σίγουρα δεν ειναι αυτο γιατι το pc ανοιγει με ανοικτο κουτί...
N0sferatus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 To μονο jumper που πείραξα είναι για να κανω clear cmos. Οταν εγραψα το προηγουμενο ποστ ειχα ανοιξει το τροφ. και πατησα μερικες φορες το κουμπί και το pc ανοιξε τώρα(30 λεπτα μετα)... Close Lid ασφάλεια πρωτη φορα ακούω αλλα σίγουρα δεν ειναι αυτο γιατι το pc ανοιγει με ανοικτο κουτί... Τώρα το pc ανοίγει και κλείνει οπότε θέλει αν κατάλαβα σωστά ;; Αν ναι τότε μαλλον το θέμα το έχει η ψυκτρα του επεξεργαστη και θέλει καλύτερη επαφή... αν όχι τότε ναι φταίει τροφοδοτοκο η μητρική.. Το θέμα είναι ότι το τροφοδοτικο αν τα χε παίξει το ποιο πιθανό να εσβηνε ενώ η μετά το boot... Οπότε μάλλον γ μητρική στην περίπτωση αυτή....
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Τώρα το pc ανοίγει και κλείνει οπότε θέλει αν κατάλαβα σωστά ;;Αν ναι τότε μαλλον το θέμα το έχει η ψυκτρα του επεξεργαστη και θέλει καλύτερη επαφή... Ναι, αλλα καθε φορα εχω πατησει πρώτα το power on καποιες φορες αφου ανοιξα το ρευμα το τροφοδοτικό(δεν ξερω αν εχει σημασια ή αν ανοιγε ακομα και αν δεν παταγα τίποτα)... Πως θα φτιάξω την ψυχτρα να εχει καλυτερη επαφη; Αν ηταν μητρική δεν θα ειχε προβληματα και οταν ανοιγε το pc;
N0sferatus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ναι' date=' αλλα καθε φορα εχω πατησει πρώτα το power on καποιες φορες αφου ανοιξα το ρευμα το τροφοδοτικό(δεν ξερω αν εχει σημασια ή αν ανοιγε ακομα και αν δεν παταγα τίποτα)... Πως θα φτιάξω την ψυχτρα να εχει καλυτερη επαφη; Αν ηταν μητρική δεν θα ειχε προβληματα και οταν ανοιγε το pc;[/quote'] Τα βγαλτην όπως είναι και καθάρισε την πάνω μεριά του επεξεργαστη.. Και την κάτω μεριά της ψυκτρας.. Προμηθευσου και ένα σωληνακι θερμικής πάστας από πλαίσιο π.χ Και άπλωσε στην επιφάνεια του επεξεργαστη.. Κολλά την ψηκτρα και σιγουρεψου πως όλα τα κλιπσακια έχουν κλείσει καλά....
Risky Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Χωρίς να θέλω να κάνω hijack το thread, έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω βρει λύση ακόμη... για αυτό και θα το γράψω εδώ μήπως και βρεθεί κοινή άκρη. Μόνο που εμένα αναβοσβήνει το λαμπάκι του power και του LAN πίσω σαν να είναι σε Sleep Mode δηλαδή αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Πήρε μπρος μερικές φορές κάποια στιγμή αφού έβγαλα μπαταρία από την μητρική και αποσύνδεσα τα πάντα. Αφού τα επανσύνδεσα κάποια στιγμή πήρε μόνο του σε άσχετη στιγμή. Μπήκα bios απανεργοποίησα οτιδήποτε είχε να κάνει με Sleep states αλλά τίποτα, κάθε φορά που έκανα shutdown έπαιρνε μπρος λες και είχα κάνει reboot. Στην τρίτη φορά που έκανα shutdown έμεινε στην κατάσταση του αναβοσβήνει λαμπάκι μπροστά αλλά δεν κάνει απολύτως τιποτα. Δεν ανάβει με τίποτα πλέον. Ο σκληρός είναι εντάξει, η CPU τσέκαρα όσο δούλεψε δεν ανέβαζε θερμοκρασία, PSU είναι οκ τσέκαρα με πολύμετρο όλες τις παροχές ακόμα και την μπαταρία της μητρικής. Οι μνήμες φαίνονται εντάξει τα καλώδια είναι όλα διπλο-τριπλο τσεκαρισμένα και δεν βγάζω πλεον άκρη... Keyboard έχω PS2 λέτε να φταίει αυτό; Επίσης κάποια στιγμή είχε παραδώσει πνέυμα το ανεμιστηράκι της μητρικής αλλά έκανα μια moda και του έβαλα καινούργιο το οποίο δούλευε και καλύτερα απο το προηγούμενο. Ευτυχώς είναι της γυναίκας μου το pc ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.