homer a1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 To siemens cl-110 που πήρα μαζί με την 24Mbps σύνδεση της Forthnet είναι στα τελευταία του. Αρκετά σποραδικά disconnects από πέρυσι, αναβάθμιση firmware, αλλαγή τροφοδοτικού, βελτίωση προσωρινά και το πρόβλημα επιδεινώνεται τόσο που πλέον κάνει μόνο του restart σαν να του κλείνεις το ρεύμα κάθε 2-3 λεπτά... Αν το αφήσεις εκτός λειτουργίας να κρυώσει δεν λειτουργεί μέχρι να ξαναζεσταθεί και αν ζεσταθεί πολύ συνεχόμενα restarts. Αν κάποιος δεν ξέρει κάποια καλή λύση πάμε για άλλο. Ακούω προτάσεις για καινούργιο ή αξιόπιστο μεταχειρισμένο PSTN και δεν θέλω ασύρματο καθώς έχω καλωδιώσει το σπίτι. Τρέχει κάποια καλή προσφορά ώστε να δεσμευτώ για 6 ή 12 μήνες αλλάζοντας πάροχο και να πάρω κάποια καλή συσκευή που δίνουν μαζί;
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Aν σκέφτεσαι να αλλάξεις πάροχο, τρέχει της On μία καλή προσφορά με -25% στο πάγιο για ένα χρόνο, μόνο για τις online αιτήσεις. Μέχρι τον προηγούμενο μήνα είχε -50% για τους πρώτους 6 μήνες, το ίδιο δηλαδή. (εγώ το ψήνω να ξεκουμπιστώ από forthnet μπας και δω κάνα ping της προκοπής). Αν δεν αλλάξεις πάροχο, στα forthnet shops θα βρεις ~50-60€ το κλασσικό SpeedTouch TG585v7 που δίνει πλέον η forthnet και θεωρείται από τις πιο stable λύσεις για home users (ειδικά αν έχεις γεροπαράξενη γραμμή).
homer a1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι router δίνει η on? Είναι καλό; Και κάτι άλλο (ίσως χαζή ερώτηση). Δεδομένου ότι έχω το router δίπλα μου και δεν χρειάζομαι το ασύρματο καθόλου. Αν απενεργοποιήσω το wifi εξακολουθεί να ακτινοβολεί κατά κάποιο τρόπο η κεραία;
liopyr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 H on δίνει ένα Pirelli νομίζω, δεν νομίζω πως είναι ιδιαίτερα αξιόλογο, αλλά την δουλειά του την κάνει. Αν απενεργοποιήσεις το wifi λογικά σταματάει η κεραία να εκπέμπει, αλλά και να εκπέμπει είναι αστεία η ακτινοβολία που δέχεσαι σε σύγκριση με αυτής ενός κινητού π.χ ..
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 συν οτι και να κλειασεις εσυ το wi fiσ ου εχεις αλλους 20 γειτονες διπλα σου να εχουν ανοιχτα wi fi ,κινητα,ασυρματα dect,κεραιες σιγουρα τηλεφωνιας υπαρχουν κοντα σου κτλ.επισης μπορεις να μην αλλαξεις εταιρεια και ολα αυτα και απλα να παρεις καποιο αλλο ρουτερακι.η προσωρινη λυση ειναι ανεμιστηρακι πανω στο siemens.
ferongr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν θα σου προτεινα να αλλαξεις παροχο αν δεν εχεις προβλημα με τη Forthnet Οσον αφορα για modem router... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615270 Εγγυηση.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ωραιο ρουτερ αλλα οχι για τα λεφτα που το δινει το eshop.παντως ειναι αξιοθαυμαστο οτι πως το πανε πως το φερνουν το Linksys wag200 ολο και καποιο καταστημα το πουλαει.απλα 69 ευρω ειναι παρα πολλα.καλυτερα Netgear dgn2000 που ειναι και n.καποιο αλλο καταστημα δεν θυμαμαι ποιο αλλα λογικα στο skroutz Θα το εχουν το εδινε σχεδον μιση τιμη.69 ευρω το Linksys εκανε που λεει οταν πρωτοβγηκε.μεχρι και το eshop το εδινε φτηνοτερα πριν λιγο καιρο και με Usb wi fi stick παρεα.τωρα τι εγινε τελευταια κομματια τα μοσχοπουλανε.??επισης τι attenuation εχεις?
liopyr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Aυτό, σε ζόρικη γραμμή δε ξέρω πόσο σταθερά θα παίξει το linksys. Σε εμένα ένα WAG54GX2 έτρωγε dc κάθε ..λεπτό.
homer a1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Υπάρχει κάτι σε ενσύρματο αποκλειστικά; Αναγκαστικά θα το έχω πολύ κοντά μου και τελικά δεν θα ήθελα να πληρώσω και κάτι το οποίο δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω
liopyr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πλέον σχεδόν όλα τα router έχουν wireless. Μη το υποτιμάς και πολύ, ποτέ δε ξέρεις πότε μπορεί να σου χρειαστεί. Μπορεί να φιλοξενήσεις ένα φίλο με laptop π.χ, ή να θέλει κάποιος να χαζέψει με το κινητό του κλπ...
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Υπάρχει κάτι σε ενσύρματο αποκλειστικά; Αναγκαστικά θα το έχω πολύ κοντά μου και τελικά δεν θα ήθελα να πληρώσω και κάτι το οποίο δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω δυσκολα θα βρεις κατι καλο σε ενσυρματο.β.β.κλεισε το wireless αμα ειναι και ηρεμησε με την ακτινοβολια διοτι οταν πας εξω δεν νομιζω οτι το κινητο που ειναι 10 φορες χειροτερο οτι δεν το εχεις μαζι σου.επισης αν εχεις χαλια γραμμη τοτε καλυτερα thomson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.